Follow:

I LOVE BEAUTY EVENT

Velen van jullie kennen het waarschijnlijk wel. Het I Love Beauty event, georganiseerd door Misslipgloss, tegenwoordig cynthia.nl. Het is tegenwoordig helemaal hot, beautyevents. En stiekem vind ik het ook helemaal geweldig! Wat is er nou leuker om als make-upverslaafde door de jaarbeurs in Utrecht te slenteren, vol met make-upstands? Precies. Niet veel! Omdat ik er naar toe ga, en ik denk dat velen van jullie dit ook leuk zullen vinden lijkt het me leuk om jullie er wat meer over te vertellen!

Wat is het?

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart is het weer zo ver; inmiddels alweer de derde editie van het I Love Beauty event. 7000 vierkante meter wordt gevuld met alles op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Naast de vele merken waar je producten kunt kopen zullen er ook workshops te volgen zijn, is er een huiskamer met bekende vloggers en bloggers en zijn er onder andere Fred van Leer, Serena Verbon (Beautylab) en Cynthia aanwezig om jou van alles te vertellen op het gebied van beauty en fashion!

Het grootste deel van het event bestaat natuurlijk uit stands waar je met korting de leukste producten kunt kopen, advies kunt krijgen, een behandeling kunt ondergaan of kunt kijken naar demonstraties. Naast deze vele stands wilt I Love Beauty ook educatief zijn voor haar bezoekers. Zo is er de beauty academy waar veel verschillende workshops worden aangeboden over beauty, food, lifestyle en fashion. Voor deze workshops heb je een ticket nodig, deze kun je tijdens het event kopen. De opbrengst zal naar het goede doel gaan.

Heb je even genoeg van alle beauty en heb je er honger van gekregen? Dan zit je hier ook zeker op de juiste plek! Je kunt prima even bijkomen in de foodarea ‘happy food’. Hier vind je, binnen een zeer aangename en sfeervolle omgeving, een assortiment waarbinnen lokale leveranciers en authentieke bereiding een hoofdrol vervullen. Het is de perfecte plek om even heerlijk bij te kletsen en weer energie op te laden voor de volgende ronde! 

Hoe kan ik ook gaan?

Ik kan me voorstellen dat menig beautyliefhebber hier naar toe wilt! En gelukkig is dat heel simpel te regelen. Op de website van I Love Beauty kun je namelijk de tickets kopen. En hoe sneller je erbij bent, hoe goedkoper je kaartjes zijn;

Best Beautyticket:            €12,50 (ex.fee) – uitverkocht
Discount Beautyticket:    €15,00 (ex.fee)
Beautyticket:                    €17,50 (ex.fee)
Doorticket:                       €25,00

En ze hebben er iets moois aan gekoppeld! Wanneer je online je kaartje koopt, krijg je er ook nog eens een gratis dagje wellness erbij. Deze dien je wel bij je bestelling erbij aan te vinken. Je ticket is geldig op één dag naar keuze.
Ook zijn er tickets verkrijgbaar bij de Primera.

Q: zie ik jou ook bij het I Love Beauty event?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Mariëlle

  Ik ben er nog nooit geweest, maar het klinkt altijd leuk 🙂

  maart 2, 2017 at 6:54 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK DEN HAAG

  Oeps, vorige week had ik het zo ontzettend druk dat er geen flashback online is gekomen. Maar dat ga ik...

  Sluiten