Follow:

NAILS OF THE DAY | OPI – TIME FOR A NAPA

Jarenlang heb ik over beauty en make-up geblogd. Om het uiteindelijk niet meer zo’n leuk onderwerp te vinden, waardoor ik een lifestyle blog ben begonnen. De laatste tijd begint het onderwerp beauty weer een beetje te kriebelen dus wie weet kun je weer met enige regelmaat beauty gerelateerde artikelen verwachten op LemonyLife. Vandaag beginnen we met een ‘Nails of the Day’. Hierin laat ik jullie het prachtige kleurtje zien die ik op dit moment op mijn nagels draag; deze keer de kleur ‘Time for a Napa‘ van OPI

Nog niet eerder had ik een nagellak van OPI maar toen ik een kortingsbon van Douglas had begon het toch te kriebelen. Maar omdat het merk zo ontzettend veel prachtige kleurtjes heeft en ik natuurlijk weer niet kon kiezen besloot ik voor een set te gaan; California Dreaming. In deze set zitten 4 prachtige nagellakjes in roze tinten van ieder 3.75 ml. Iets kleiner (best wel wat kleiner) dan de normale flesjes, maar hierdoor heb je wel meer keuze. En zeg nou zelf, hoe vaak maak je nou zo’n flesje leeg? Mij is het in ieder geval nog nooit overkomen. 

Time for a Napa is echt een prachtig koraalroze kleurtje. Het is een perfect kleurtje voor de zomerse dagen (die momenteel best wel missen in Nederland). En wanneer die er niet zijn, brengt het toch nog een beetje zomer in je leven! Time for a Napa dekt in twee laagjes, dit is dan ook wat je op bovenstaande foto’s ziet. De lak heeft ook een mooie glans wat voor net wat extra’s zorgt. 

Overigens ben ik ook echt blij met de gemaakte foto’s! Het is alleen wel ontzettend zonde dat er net één nagel was afgebroken haha. Daarom heb ik ook nog foto’s van mijn andere hand gemaakt. Deze zijn wel met mijn linkerhand geschoten, dus ze zien er niet zo recht uit als de anderen haha.

De kleur van Time for a Napa komt op de foto’s ontzettend goed overeen met de werkelijkheid. Ik heb mijn nagels vrijdag gelakt en op het moment dat ik dit schrijf (maandagavond) zit het er allemaal nog ongeschonden op. En dat na een weekend werken. Ik ben er hartstikke blij en tevreden mee! Wel is het dus een kleiner flesje, wat betekent dat je er minder lang mee zult doen. Maar ook daar kunnen we mee leven. 

Q: Wat vind jij van het merk OPI?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Teddy

  Wat een mooie kleur!

  augustus 9, 2017 at 8:38 am
 • Reply Loes

  Wat een mooi lakje, heel lief kleurtje. Ik vind de OPI lakjes sowieso erg fijn.
  Loes onlangs geplaatst…New In – Urban Decay Naked HeatMy Profile

  augustus 9, 2017 at 9:00 am
 • Reply Joanne

  Mooi en vrolijk kleurtje!
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Bellini glassesMy Profile

  augustus 9, 2017 at 7:45 pm
 • Reply Daphne

  Wat een pretty kleurtje, OPI is zooo fijn!

  augustus 11, 2017 at 8:57 am
 • Reply Alyssa

  Mooi kleurtje!

  augustus 12, 2017 at 7:41 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  REVIEW | POWERBANK VAN HOESJES-OUTLET

  Heb jij er ook altijd zo'n hekel aan als de batterij van je telefoon midden op de dag opeens leeg...

  Sluiten