Follow:

REVIEW | HEMA STROBING STICK

Strobing is helemaal hot. Nog nooit eerder is het zo populair geweest om een mooie highlight op je gezicht aan te brengen. Nu werkt een stick natuurlijk lekker makkelijk, je hoeft het product alleen maar over je gezicht te halen en klaar. En daar heeft Hema op in gespeeld met hun nieuwe strobing stick. Een product dat belooft je gezicht te laten stralen. 

Hema komt met 3 kleuren van deze strobing stick. Ikzelf heb de lichtste, nummer 1 in de kleur champagne. Verder verkoopt Hema nog nummer 2, rose die zoals de naam al aangeeft een wat roze ondertoon heeft en nummer 3, gold die wat donkerder is. 

De verpakking is zoals we van de Hema gewend zijn. Mooi strak met het witte lettertype en het logo wat we van ze verwend zijn. Onderaan de stick kan je de kleur zien en op de dop staat aangegeven welk nummer het is. Niks bijzonders, maar wel mooi strak. 

Wanneer je de dop er van af haalt komt je gelijk een gouden glans tegemoet. Het product ziet er gelijk heel goed en aantrekkelijk uit! Toen ik dit in de winkel zag moest en zou ik het even proberen, ik wilde namelijk wel zien of het product deze glans waar kon maken. Ik heb geprobeerd de glans zo goed mogelijk vast te leggen en dit is redelijk gelukt. Zie je de kleine glinsteringen eruit springen?

En deze Hema strobing stick lijkt het op het eerste gezicht in ieder geval zeker waar te maken! Wanneer je dit product swatcht op je hand komt de glans je wederom tegemoet. Ik ben positief verrast! Champagne is een lichte, koele glanzende highlighter die genoeg glittertjes bevat. Wat me wel gelijk al opvalt is dat het product niet zo romig is al ik verwacht had. Dat zou ik namelijk wel logischer vinden bij een stick highlighter. Maar het stoort me nog niet. 

 

 

Uiteindelijk bleek het product zich erg lastig vast te laten leggen op het gezicht. De eerste foto is in natuurlijk daglicht gemaakt, op de volgende foto zie je het product op mijn gezicht met een lamp erbij. 

Hoe bevalt het?

Tja, ik weet niet zo goed wat ik er nou van moet vinden. Toen ik het product probeerde kwam het er echt ontzettend goed uit maar op mijn gezicht blijkt het een beetje tegen te vallen. Ten eerste moet je het echt goed opbouwen wil je dat de glans een beetje op je gezicht terug komt. Daarnaast moet je het echt wel met je vingers blenden anders ziet er niet uit. Maar dat is natuurlijk nog geen ramp. Wat dat betreft breng je het product wel gemakkelijk aan. De structuur van het product had beter gemogen; juist doordat het niet zo romig is maar ook weer niet poederig is laat het een zonder blenden een vreemde streep achter op je gezicht en zorgt het blenden ervoor dat het product wat ‘verwaterd’. Jammer! 

Wat houdbaarheid betreft blijft het product niet een hele dag op je gezicht zitten. Na een aantal uurtjes is het vrijwel verdwenen en wordt het een beetje een vage vlek. Dat vind ik toch wel zeker een minpunt. Regelmatig bijwerken is dus een aanrader! 

Het product kost €5,00 en is te koop bij de Hema winkels en online

Q: Wat is jouw favoriete highlighter?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Sija

  Jammer dat het product een beetje tegenvalt! Aan de swatch te zien geeft het wel een mooie glans, maar het is wel mooi als je dit ook kunt blenden op je gezicht zonder dat je het weg veegt.. Wat een fijne, eerlijke review! 🙂 Liefs, Sija
  Sija onlangs geplaatst…StyleTone box mei 2017 – LA DOLCE VITA!My Profile

  mei 15, 2017 at 6:53 am
 • Reply Daphne

  Zonde dat het een beetje tegenvalt! Zelf gebruik ik liever poeder highlighters 🙂

  mei 15, 2017 at 7:25 am
 • Reply Loes

  Hmm beetje jammer dat het tegenvalt.. Vind het resultaat wel mooi, maar zo zonde als het snel vervaagt!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #13 – 6 tot 12 meiMy Profile

  mei 15, 2017 at 8:20 am
 • Reply Annika - Mrs. Marvelous

  Highlighter fotograferen is een ramp inderdaad. Jammer dat hij tegenviel, hij zag er veelbelovend uit.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box Mei 2017My Profile

  mei 15, 2017 at 1:00 pm
 • Reply Shana

  Jammer dat het niet zo’n toppertje was, vond het resultaat wel mooi subtiel, alleen jammer dat het niet lang blijft zitten natuurlijk. Ik heb hier ook allerlei highlighters in alle vormen en substanties liggen, waaronder ook een strobing stick zoals deze, maar zelf grijp ik toch meestal naar de poeders 🙂

  mei 24, 2017 at 7:56 pm
 • Reply Jana Raveydts

  Ik ben toch niet helemaal onder de indruk. Kon toch wel beter. Jammer x
  Jana Raveydts onlangs geplaatst…Twinkle Toes voor frisse voetjesMy Profile

  juli 20, 2017 at 9:04 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK WEEK 19

  Wat hebben we deze week kunnen genieten van de zon! Hopelijk blijft dit voorlopig zo! Het was weer een enerverend...

  Sluiten