Follow:

EEN FRIETJE CHOCOLADESAUS!?

Oh jongens wat voor een persbericht ik gister toch weer in mijn inbox kreeg! Ik moest er spontaan van watertanden en besloot dit gelijk met jullie te delen. Hands Off My Chocolate lanceert namelijk in samenwerking met Frietboutique Europa’s allereerste frietje chocoladesaus. 

Iedereen eet natuurlijk wel eens een frietje. Lekker naturel, met een flinke lik mayo, appelmoes of zoiets ik lekker een dikke vette friet super (met mayonaise, curry, ui en een fikandel). Maar friet in combinatie met chocola? Dat heb ik echt nog nooit eerder gezien of gehoord. In eerste instantie dacht ik huh? Die combinatie? Maar hoe meer ik erover ging nadenken hoe meer ik het uit wil proberen! Ik bedoel, ik hou van friet en ik hou van chocola. Wie weet kan die combinatie best lekker zijn!

Unieke samenwerking

Volgens Hands Off My Chocolate zou de combinatie van de zoute friet en de zoete chocola moeten zorgen voor een unieke smaakbeleving die nog niet eerder in Europa is verschenen. Door de eerlijke, Belgische chocola te serveren met ambachtelijke gebakken friet ontstaat een frietje dat je absoluut geproefd moet hebben. Onder de naam Hands Off My Chocolate friet staat dit patatje chocoladesaus op de kaart van alle vestingen van de Frietboutique. 

Frietboutique? Waar dan?

Was dat ook de eerste vraag die er bij je omhoog kwam? Bij mij namelijk wel. Ik zou dit namelijk echt wel eens uit willen proberen maar ik had serieus nog nooit van de Frietboutique gehoord. Ik ben dus even gaan neuzen op het internet. Waar zit die Frietboutique dan? Nou niet in Nijmegen, maar verdomd ver weg. De Frietboutique is te vinden in Amsterdam en Rotterdam dus woon je daar dan heb je geluk! Ik denk dat ik komende maand het westen van Nederland maar eens moet gaan bezoeken want ik wil dit uitproberen haha! 

De Hands Off My Chocolate friet is tot en met 8 juni te koop bij de Frietboutique. Ik vind het in ieder geval bucketlist waardig! 

Q: durf jij het aan om een frietje chocoladesaus te eten?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Sija

  Oh, dit is apart! Ik zou het wel willen proberen maar denk toch dat een patatje met pindasaus mijn favoriete combi blijft, haha!

  mei 9, 2017 at 6:21 am
 • Reply Silke

  Oeh, ik weet niet of ik dit wel zou lusten, haha, maar je kan het niet weten vooraleer je het eens proefde natuurlijk 😉 Klinkt wel gek! Voorlopig houd ik het bij mayonaise denk ik 😉 Liefs!
  Silke onlangs geplaatst…Aanraders | Leuke blogs om te lezen #3My Profile

  mei 9, 2017 at 11:26 am
 • Reply Annika - Mrs. Marvelous

  Ik zou het best durven proeven, maar ik denk niet dat ik het lekker zou vinden. Iets in die combinatie staat me tegen.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Snack Time! Hero B’tween Pinda & PindakaasMy Profile

  mei 9, 2017 at 2:26 pm
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Oh my, ik ben bang dat dit het niet is voor mij, haha! Lijkt me best wel zonde van de friet eigenlijk, maar stiekem ziet het er ook wel goed uit. Grappige combinatie, ik ben benieuwd of je het gaat proberen! Malou x

  mei 10, 2017 at 9:29 am
 • Reply Kirsty

  Het klinkt eigenlijk niet eens zo slecht! Maar zelf zou ik het niet snel nemen; ik ben echt van de patat pinda, hoewel ik het met appelmoes ook altijd heel lekker vind.
  Kirsty onlangs geplaatst…Reading Wrap Up AprilMy Profile

  mei 10, 2017 at 2:31 pm
 • Reply Sophie

  Ik wist helemaal niet dat ze dit ook in Rotterdam verkopen! Ga ik binnenkort zeker eens proberen, want ik ben erg benieuwd baar deze combinatie. Chocolade is altijd goed toch!

  mei 12, 2017 at 4:58 pm
 • Reply Eva

  Ik heb er vaker over gelezen, maar ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Mij lijkt het niet zo lekker 😛

  mei 13, 2017 at 2:42 pm
 • Reply Denise

  Ik heb er vaker over gelezen en als ik eerlijk ben moet ik zeggen dat het me niet heel lekker lijkt. Ik ben gek op chocola en friet los van elkaar maar samen lijkt me niet zo’n goed combi ????

  mei 18, 2017 at 9:10 am
 • Reply Natascha

  Oh ik wil deze graag eens proeven. Want chocolade. Want frietjes. Mmmm! Jammer dat ze enkel in Rotterdam en Amsterdam zitten ????

  mei 18, 2017 at 4:27 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  HOE KRIJG JE MEER STRUCTUUR IN JE LEVEN?

  Af en toe kan ik echt een complete chaoot zijn. Mijn hoofd loopt sowieso al over van alle gedachtes en...

  Sluiten