Follow:

FOOD DIARY #10

Het is weer tijd voor een nieuwe food diary! Het viel me op dat deze editie eigenlijk vol staat met vrij veel dezelfde dingen haha. Zo at ik in één week tijd twee keer sushi. Mijn moeder was namelijk jarig en we hadden het idee om dan zelf sushi voor te maken als verrassing. Maar dat moest natuurlijk wel van te voren een keer geoefend worden dus zo geschied de twee keer sushi in een week. Helemaal niet vervelend overigens. Ook at ik echt vaak pasta. Eigenlijk best erg. Volgens mij komt het wel 3 keer terug dit artikel. Oh en als je de lasagne meetelt zelfs vier keer. Tja, we zijn nu eenmaal dol op pasta. Het is zo lekker! En soms is het nou eenmaal zo, dat je een aantal weken niet echt gevarieerd eet. Laten we het er maar op houden dat ik een realistisch beeld neerzet. Toch? 

Zie hier de eerste keer pasta. Ik vind dit echt zo ontzettend lekker, met zalm en tomaatjes en de 5kazensaus van de Appie. Ultiem comfortfood als je het mij vraagt!

Ik moest wat recepten gaan maken en op mijn vrije dag maakte ik dit heerlijke broodje met pesto, avocado, gerookte kip en een gekookt eitje. 

 

 

Samen met mijn moeder ging ik een koffie drinken bij Doppio in Nijmegen. Zeker een aanrader! Hierbij nam ik een heerlijke blondie.

Voor mijn blog maakte ik ook een heerlijke zelfgemaakte lasagne. Dit recept staat online en kan je hier vinden.

 

De eerste keer sushi was echt super goed gelukt! En het was echt ontzettend lekker. Deed zeker niet onder voor sushi uit een restaurant. 

Spinazie die bij mij altijd in de jus drijft. Ik weet niet wat het is, ik schep altijd teveel jus op maar stiekem vind ik het ook best wel lekker. 

Ik moet alleen eten en vrijwel altijd eet ik dan iets met kip en wokgroenten. Zo heb ik de keuze; ik kan het combineren met pasta, mie, noodles of rijst. Ik had zin in pasta dus besloot een lekkere pasta pesto te maken. 

En wanneer je daarna nog een dag alleen moet eten heb je geen zin meer om te koken, dus haal je lekker een dikke vette friet super.

Op donderdagen moet ik altijd in de stad eten in verband met stage en werk. Ik heb tussendoor helaas geen tijd om naar huis te gaan. Afgelopen week ging ik lekker naar de wok. Ik nam rijst met kipfilet, verschillende groenten en satésaus. 

We hadden weer eens zin in noodles en hadden nog zo’n pak van de aldi staan. Het was best lekker alleen had het een beetje veel saus. 

En nog eens pasta. Dit keer met zalm en tonijn.

Op mijn moeders verjaardag maakten we nogmaals sushi en gelukkig lukte het net zo goed als de vorige keer. 

We hadden nog wat tonijnsalade over en natuurlijk moet dat opgemaakt worden met crackers. Zo lekker!

En om toch nog even gezond te doen rond ik het af met een maaltijdsalade met kip. Van Oil & Vinegar heb ik een heerlijke dressing met mosterd en dille. Dat geeft zo’n lekkere smaak eraan!

Q: wat is het lekkerste dat jij afgelopen week hebt gegeten?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Florentine

  Hmmm wat heb je heerlijke dingen gegeten <3 Ik vind dat je een super leuke blog hebt trouwens, erg leuk om te lezen! Liefs, Florentine

  maart 19, 2017 at 12:50 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Essie Gel Couture Ballet Nudes

  Essie lovers opgelet! Essie heeft een nieuwe collectie genaamd Essie Gel Couture Ballet Nudes. De populaire gel couture lijn bestaat...

  Sluiten