Follow:

FOOD DIARY #15 ZELF ETEN BEDENKEN IS BEST LASTIG

Hier is het dan! De eerste Food Diary sinds ik op mezelf woon! En het is niet zo’n beste haha. Je gaat absoluut geen week vol gezonde maaltijden zien.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ook niet alles van afgelopen week is. Het ritme om mijn eten te fotograferen moet er weer even inkomen. Voorlopig ben ik vooral nog bezig met bedenken wat we gaan eten. Wat is dat lastig zeg, als je dat elke dag weer opnieuw zelf moet bedenken! Ik ben maar begonnen aan een lijst met gerechten haha, wie weet maakt het dat ons wat makkelijker!


De week begon met deze verrassend heerlijke ravioli. Al een lange tijd wilde ik ravioli proberen en toen het in de reclame was wat dit natuurlijk het moment! Random combineerden we het met kip, spinazie, funghi saus en parmezaanse kaas. Lekker dat het was! We hebben weer een nieuw maaltijdje erbij.

Sunday breakfast. Eindelijk hebben we een combimagnetron en dat betekent dat we weer lekker broodjes kunnen bakken op zondagochtend. Ik hou van deze traditie!

Oeh dit was zo ontzettend lekker! We grilden hamburgerbroodjes in het broodrooster, ik deed er wat mayo en chilisaus op (ik hou van die combo!), legde er wat sla op, vervolgens het kipburger met de gesmolten plak kaas erop, gebakken spek erbij en als laatst nog wat gebakken sjalotjes. Wat een hemelse combinatie was dit!

De maandag na de vakantie ging ik gezellig wat lunchen met vrienden. We konden het allemaal wel goed gebruiken. Ik nam vloerbrood met gerookte zalm, roerei en wasabi mayonaise. Zo ontzettend lekker maar ook zo ontzettend veel!

Af en toe een makkelijke maaltijd moet ook kunnen. Hier aten we pompoensoep met een halve verse pizza met pepperoni van de Jumbo. Die pizza’s zijn zo lekker!

En we sluiten af met het gerecht waar we ook mee begonnen zijn. Ik at bij mama en ze stelde voor om een gerecht te maken die ik voor mijn blog kan gebruiken. Gelijk schoot die heerlijke pasta mij in m’n hoofd! Dit keer maakte ik het iets uitgebreider met een teentje knoflook, ui en kastanjechampignons erbij. Dit maakte het nog beter!

Q: Wat is het lekkerste dat jij afgelopen week hebt gegeten?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Simone

  Vind dat je toch heerlijk dingen hebt weten te bedenken hoor! Vooral dat broodje kipburger ga ik onthouden.

  oktober 27, 2017 at 9:24 am
 • Reply Roxanne

  Lastig is dat he! Vooral in het begin. Mijn tip: zorg voor een paar goede, easy kookboeken om inspiratie op te doen. Werkt echt!

  oktober 31, 2017 at 10:56 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  5 FALL FASHION TRENDS

  Nu het alweer tegen het einde van oktober aan loopt wordt het hoog tijd om de nieuwste trends voor de...

  Sluiten