Follow:

4 SERIES DIE IK OP DIT MOMENT KIJK

Ik ben zo’n persoon die echt niet één serie per keer kan kijken. Zo stom is dat eigenlijk. Het gaat me vervelen.

Dat is dan ook een van de redenen dat ik op dit moment 4 series aan het kijken ben haha. Daarnaast is het ook zo dat ik in mijn eentje andere series kijk dan met mijn vriend samen. Vaak kijk ik er met hem samen één tegelijk. Al kwam het de laatste weken wel voor dat ook wij samen er twee door elkaar aan het kijken waren haha. Vandaag deel ik in ieder geval met jullie welke serie er op dit moment hier regelmatig opstaan.

Suits
Allereerst deze heerlijke serie. Een aantal jaar geleden ben ik hieraan begonnen maar door omstandigheden keek ik het een tijdje niet meer en toen wist ik niet meer waar ik gebleven was. Dan verwaterd een serie een beetje bij mij en ga ik maar door met een andere. Maar omdat ik het zo’n heerlijke serie vind en mijn vriend er ook met regelmaat vol lof over praat besloot ik het toch maar weer opnieuw te gaan kijken. Momenteel ben ik eind seizoen 2 dus ik ben erg blij dat ik nog wat seizoenen te gaan heb! Ik vind Rachel trouwens echt een heerlijk personage en vind ik het zo jammer dat ze eruit gaat!

Dexter
Met mijn vriend kijk ik vaak de wat meer ‘mannelijke’ series. Dexter zou ik namelijk nooit in mijn eentje aan begonnen zijn. Hetzelfde geldt trouwens ook voor Breaking Bad. Deze hebben we ook samen gekeken, iets wat ik nooit zelf zou doen maar wat een geweldige serie was dat! Dexter is ook zo’n pareltje, een serie over een seriemoordenaar (Ha!) die ook nog een ‘normaal’ leven leidt. Inmiddels zijn we bij het laatste seizoen aangekomen en ik ben zo benieuwd hoe het seizoen gaat eindigen! Voor mijn gevoel zijn ze nog niet echt naar een eind aan het gaan dus het kan nog alle kanten op. Ik hoop dat het een sterk eind wordt!

Once Upon a Time
Om wat meer de vrouwelijke kant op te gaan kijk ik deze serie over sprookjesfiguren. Ik heb vaak een dubbel gevoel over Once Upon a Time. Aan de ene kant vind ik het een leuke serie, het is totaal anders dan de bovenstaande en is wat hersenlozer. Super fijn af en toe, maar aan de andere kant gaat het me soms ook vervelen. Ik ben nu bij seizoen 6 maar heb het al even niet meer gekeken. Moet me er weer even toe zetten om het weer op te pakken haha. Het verhaal pakt me op dit moment gewoon even niet meer.

Keeping Up With the Kardashians
Wat ik dan weer heerlijk vind om te kijken momenteel en afgelopen week ontdekt heb is Keeping Up With the Kardashians. Inmiddels heb ik er al 2 seizoenen op zitten en wat een geweldige trash tv is dit zeg haha! Geweldig om te zien hoe Kim in 2007 het al op haar heupen had. Ik weet natuurlijk hoe de familie Kardashian er op dit moment uitziet enzo dus ik ben erg benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen!

Q: Wat is jouw favoriete serie?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Vanessa

  Zo’n lijstje is altijd leuk! Ik kijk momenteel naar Between. Daarna ga ik het tweede seizoen van Stranger Things kijken.
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijk: 30 weken zwanger & verhuisd!My Profile

  oktober 30, 2017 at 9:49 am
 • Reply Kim

  Oh Dexter, wat was ik triest dat we deze helemaal hadden uitgekeken! Wij zijn net aan het tweede seizoen van Stranger Things begonnen en ik wil ook nog Bates Motel kijken.

  oktober 30, 2017 at 6:43 pm
 • Reply Jana Raveydts

  Ik kijk momenteel geen series, maar deze lijken mij echt leuk! x

  oktober 30, 2017 at 8:14 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK WEEK 43 | NIET LEKKER IN MIJN VEL

  Eindelijk is het weer tijd voor een nieuwe Flashback! Het was een rare tijd afgelopen maand.

  Sluiten