Follow:

5 FALL FASHION TRENDS

Nu het alweer tegen het einde van oktober aan loopt wordt het hoog tijd om de nieuwste trends voor de herfst van 2017 te laten zien.

Er zitten een aantal leuke maar ook vreemde trends tussen. Kijk snel verder om de leukste trends van Fall 2017 te zien!

VINTAGE FUR
Waar het vorig jaar nog absoluut om statement fur ging houden we het dit jaar bij de basics. Perfect voor mensen die het altijd koud hebben.

CLASSY TRENCH
Ook deze trend zagen we al eerder maar ook deze is wat aangepast. Waar de trenchcoat eerder nog strak was, mag het nu allemaal wat klassieker en zwieriger. De trenchcoat wordt natuurlijk gezien als de perfecte tussenjas maar ik vind het ook altijd een ontzettend mooi fashion item!

FLOWERPRINTS
We moeten er toch echt aan geloven. De bloemenprint zie je echt overal. Ik weet niet of we er blij mee moeten zijn, ik vind het er namelijk af en toe net er uit zien alsof je je oma’s gordijn draagt. Aan de andere kant is het wel lekker vrolijk en wanneer je het goed doet en je oma’s gordijn dus thuis laat, ziet het er ook mooi vrouwelijk uit!

RED EVERYWHERE
Ik denk dat we rustig mogen concluderen dat rood dé kleur van dit seizoen is. Gelukkig komen alle varianten hier van voorbij, van klassiek rood tot bordeaux. Of we daar blij mee zijn? Jazeker! Rood staat je namelijk altijd goed.

NORDIC/ FOUTE KERSTTRUI
Ben jij net als ik dol op foute kersttruien? Dan hebben we geluk! De nordic trend is helemaal populair en ik vind het af en toe net lijken op de foute kersttruien. Hoe groter het motief, hoe beter.

Q: Welke trend vind jij het leukst?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Saskia

  Leuk om te zien,. echter alleen niet mijn smaak 🙂

  oktober 27, 2017 at 3:26 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  WORDT INSTAGRAM TÉ PERFECT?

  Weet je wat je voor de lol eens een keer zou moeten doen? Googlen op 'perfecte foto instagram'. Wat je...

  Sluiten