Follow:

5 REDENEN WAAROM IK DE HERFST ZO LEUK VIND

Wie had ooit gedacht dat ik ooit dit artikel zou schrijven haha. Ik was een echt zomermens. Ik hou van de zon, van de warmte, de vakantie natuurlijk en ik voel me dan ook gewoon prettiger in mijn vel.

En oke, vooruit, de lente kon zich hier ook nog wel bij aansluiten. Maar de laatste twee jaar begin ik mij steeds meer te verheugen op de herfst. Vreemd, maar ik begin er inmiddels aan te wennen haha. Na de afgelopen heerlijke warme dagen kunnen we nu denk ik wel zeggen dat de herfst echt begonnen is en daarom laat ik jullie zien waarom ik de herfst eigenlijk zo ben gaan waarderen!

Warme chocomel met speculaas
Ik ben echt dol op warme chocomel en vind het dan ook echt heerlijk dat we dat nu weer kunnen drinken. Het liefst neem ik er een stuk speculaas bij. De koekjes vind ik al lekker maar de gevulde speculaas die er altijd rond de sinterklaasperiode ligt vind ik nog beter! Dat vind ik nou echt de perfecte herfstcombinatie!

Dikke truien & dekentjes op de bank
Waar ik denk ik wel het meest naar uit kijk in de herfst is het dragen van heerlijke truien en vesten. Op een gegeven moment ben ik alle topjes en jurkjes zat (ja echt) en verlang ik weer naar een lekker trui, dat vind ik namelijk veel comfortabeler zitten! Nog beter dan dat is thuiskomen na een lange dag, deze heerlijke trui zonder bh aan te houden en dan onder een dekentje op de bank te kruipen. Dit is toch wel mijn ultieme chillmoment, zou willen dat dit het hele jaar door zou kunnen!

herfst

Vallende blaadjes
Wanneer de herfst zijn intrede doet vind ik de wereld (in Nederland in ieder geval) op zijn mooist. Ik vind het prachtig om de blaadjes te zien verkleuren en deze op een gegeven op de grond neer te zien dwarrelen.

Niet meer zo vaak scheren
In de zomer ben je natuurlijk verplicht om je te scheren, anders kan je niet in korte broek naar buiten. Nu je gewoon weer lange broeken en truien draagt is het niet meer nodig om je zo vaak te scheren, yay!

Feestdagen
En als laatste is de herfst natuurlijk een voorbode op de feestdagen. Ik hou echt oprecht van kerst en begin sinterklaas ook weer steeds leuker te vinden. In de herfst wordt het voor mezelf acceptabel om weer over de kerst na te gaan denken en waarschijnlijk komen volgende maand de kerstliedjes ook alweer tevoorschijn haha!

Q: Wat vind jij het leukste aan de herfst?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Helemaal mee eens, ik vind de herfst zo gezellig en knus. Ik denk wel dat het mijn favoriete seizoen is ondanks dat ik écht een hekel heb aan kou. Zolang ik binnen met met de verwarming aan ben ik gelukkig 🙂

  oktober 24, 2017 at 9:28 am
 • Reply Saskia

  Elk seizoen vind ik zo wel zijn dikke pluspunten hebben. In de lente geniet ik van de weer groen wordende natuur en de bloesem. In de zomer van de mooie temperaturen. Het najaar van de mooie herfstkleuren inde natuur en de gezelligheid met kaarsjes en zo. De winter is het minste favoriet. Maar een mooie heldere zonnige winterdag heeft ook wel weer iets.
  Saskia onlangs geplaatst…Life Lately #3My Profile

  oktober 24, 2017 at 11:28 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  MIJN MAAND – OKTOBER | WENNEN AAN HET SAMENWONEN

  Zoals jullie gisteren al konden lezen is de maand september echt voorbij gevlogen! Inmiddels is het alweer de eerste van...

  Sluiten