Follow:

DE ALLERLEUKSTE KERSTPAKKETTEN

Inmiddels kunnen we er echt niet meer onderuit. De herfst is officieel begonnen in Nederland. En voor mij betekent dit dat ik alvast kan beginnen met het uitkijken naar de leukste tijd van het jaar; kerst! Deze tijd van het jaar zorgt voor allerlei cadeautjes; van kleine cadeautjes onder de boom tot grote kerstpakketten. En laat ik me vandaag eens op deze laatste gaan focussen, want hoe leuk is het als je van je werknemer een kerstpakket vol met leuke en lekkere dingen krijgt!?

Soorten kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza is the place to be voor de leukste kerstpakketten. Deze website heeft een combinatie van kwalitatief hoogstaande kerstpakketten en gratis goede doelen steunen, wat natuurlijk een hele mooie bijkomstigheid heeft. Of je nu op zoek bent naar luxe kerstpakketten of juist een wat goedkopere versie, bij Kerstpakkettenplaza vind je altijd het perfecte cadeau! De website biedt je volop keuze.
Zo kun je er traditionele pakketten vinden, deze kosten je tussen de €35,- en €40,- per stuk. De traditionele pakketten zitten boordevol heerlijke dingen. Zo kan je er bijvoorbeeld wijn, koekjes, kaarsen en allerlei andere lekkere snacks in vinden. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor drankpakketten, kunstpakketten of juist voor iets totaal anders en gaan voor een ritualspakket.

Mocht je aan een bepaald budget per pakket vastzitten heeft Kerstpakkettenplaza hier ook een ideale optie voor; ze hebben alle pakketten in prijscategorieën geplaatst. Deze beginnen vanaf €5,- tot €20,- en lopen op tot de categorie €55,- tot €85,-

Goede doelen

Wat ik het mooie vind aan Kerstpakkettenplaza is dat er van elk bedrag dat zij binnenkrijgen een percentage naar een goed doel van jouw keuze gaat. Het bedrag dat er gegeven wordt is afhankelijk van de prijs van de pakketten. Hier werken ze weer met de bovengenoemde categorieën. Koop je een kerstpakket tussen de €5,- en €20,- gaat er €0,50 cent van dit bedrag naar een goed doel. Wanneer je kerstpakket €55,- of hoger kost gaat er €1,50 naar een goed doel. Hoe mooi is dat!? Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om het geld te schenken aan het WNF, Warchild, de Voedselbank of Kika.

Als ik een werkgever zou zijn, zou ik er sowieso voor kiezen om mijn werknemers een kerstpakket aan te bieden van Kerstpakkettenplaza. Als eerst is het natuurlijk zoveel leuker om als werknemer een heel pakket vol dingen te krijgen in plaats van een waardebon t.w.v. €50,- van een winkel waar je vaak toch niet zo snel iets koopt. Ook zie je steeds vaker dat werknemers uit een selectie cadeau’s kunnen kiezen maar hoe leuk is het om je werknemer te verrassen met een volledig pakket!? En daarnaast steun je hiermee dus ook nog een goed doel, wat het plaatje voor mij compleet maakt.

Wat voor kerstcadeau krijg jij van je werknemer?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Ik vind kerstpakketten zo leuk! Vroeger had ik altijd heel veel plezier in het uitpakken van de pakketten van mijn ouders haha. Dit jaar heb ik voor het eerst een bijbaantje waarbij is (waarschijnlijk) een kerstpakket krijg, dus ben heel benieuwd!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #30 – Weekendje Zwolle & Moody MondayMy Profile

  september 26, 2017 at 5:56 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FALL MUSTHAVES

  Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat de herfst inmiddels echt begonnen is. Soms schijnt het zonnetje er nog...

  Sluiten