Follow:

DECEMBER TAG

December is naast de zomer dan absoluut mijn favoriete maand van het jaar. De feestdagen, vakantie, gezelligheid, ik ben er dol op! Daarom moest ik ook absoluut de december tag invullen! 

Wat vind je het leukst aan de maand december?
Sowieso alle feestdagen! Het begint al met sinterklaas, waar ik normaal gesproken niet zoveel aan doe. Maar nu met stage is het sowieso al onwijs leuk, om al die kindjes zo bezig te zien. Daarnaast heb ik het dit jaar ook met het gezin van mijn vriend gevierd en dat is toch ook wel onwijs leuk! Daarnaast natuurlijk kerst, waar ik echt dol op ben. De kerstboom en lichtjes, gezelligheid, knusheid en warmte. Daarnaast het samenzijn met vrienden, familie en alle liefde die erbij komt kijken. Ik geniet er altijd van! Daarnaast hebben we ook nog eens 2 weken vakantie wat natuurlijk niet mag missen haha. 

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
La Vie Est Belle van Lancôme vind ik absoluut een geschikte parfum voor de feestdagen. Ik vind het namelijk een heerlijke geur, maar ik vind het iets te zwaar en heftig voor een normale dag. Dus voor kerst en oud en nieuw is het perfect, dan mag je wel wat meer uitpakken!

Welke 3 producten mogen niet ontbreken deze maand?
Sowieso de kerstboom en alle kerstversieringen! Een mooie outfit voor de kerstdagen en als laatst ga ik denk ik voor een warm dekentje om ’s avonds op te bank te kruipen.

Wat is je favoriete winterdrankje?
Warme chocomel! Maar dan wel zonder slagroom, daar ben ik niet zo dol op. 

Wat is je favoriete kerstfilm?
Absoluut The Polar Express! Normaal gesproken ben ik niet echt van de animatiefilms, maar deze vind ik echt geweldig. Dat moment wanneer ze op de Noordpool aangekomen zijn, ik vind het echt magisch haha. 

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Ik ben niet echt van de snoep, maar hartig telt vast ook. Ik begin altijd met de (gevulde) speculaas. Heerlijk! Naarmate de kerst eraan komt ga ik over op kerstkransjes.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Lastig lastig.. Ik hou van Wham, maar de huidige liedjes zoals bijvoorbeeld Santa Tell Me van Ariana Grande vind ik ook onwijs leuk!

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?
Sowieso net zoveel genieten van alles als ik afgelopen jaar heb gedaan. Verder wil ik het sporten weer oppakken en moet ik natuurlijk goed mijn best blijven doen voor school.  

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
MERRY CHRISTMAS!

Lieve, lieve bezoekers van LemonyLife; ik wil jullie bij deze allemaal hele fijne kerstdagen toewensen vol liefde, familie, vrienden en...

Sluiten