Follow:

EEN NIEUWE BAAN

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten werkte ik in een soort kinderopvang wanneer ouders wilden gaan shoppen of iets in die richting. Met de nadruk op werkte, aangezien ik ben gestopt. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het echt geweldig werk want ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Maar helaas werd ik zo weinig ingeroosterd dat ik niet genoeg verdiende per maand. Daarom heb ik nu een nieuwe baan!

Maar wat is die nieuwe baan dan? Toevallig kwam ik een vacature tegen die me wel leuk leek, namelijk bij de WE fashion. Eigenlijk is zoiets altijd al mijn ‘droom’ bijbaan geweest. Altijd heb ik gezegd dat ik het liefst in een kledingwinkel zou willen werken. Oké, met kinderen is natuurlijk altijd nog beter maarja, het moet ook wel betalen. Ik besloot de gok gewoon eens te wagen aangezien ik mijn vorige contract toch nog niet had opgezegd. Zou het niks worden zou ik dus sowieso niet zonder baan zitten.
Eigenlijk verwachtte ik er niet heel veel van, ondanks dat ik een praatje had gemaakt met de manager voordat ik solliciteerde en hij erg enthousiast was. Ik had nou eenmaal niet echt relevante ervaring en met bijna 23 ben ik ook al best wel oud voor dit werk.

Na een paar dagen kreeg ik onverwacht al bericht dat ik mocht langskomen voor een sollicitatiegesprek en nog geen week nadat ik mijn CV had ingeleverd had ik officieel een nieuwe baan! Net op tijd om mijn contract bij het KDV op te zeggen zonder opzegtermijn. Dat was ook nog eens fijn meegenomen! Nu kon ik zo zonder problemen van het ene werk, na het andere werk switchen!

En morgen is het dan eindelijk zo ver! Mijn allereerste werkdag bij WE fashion. En wat dan nog het allerleukste is? Dat ik alsnog een beetje met kinderen kan werken! Ik ga namelijk op de kinderafdeling staan. Hier vonden ze me erg geschikt voor dankzij mijn pedagogische achtergronden. Nou dikke prima, ik vermaak me wel met die kindjes hoor haha! En het beste is dat ik nu in de eerste 3 weken van mijn nieuwe werk al 8 dagen ingeroosterd ben. Hello moneyz! Ik ben echt helemaal tevreden dus haha.
Morgenavond is dus mijn eerste dag, gelijk een koopavond. Ik ben in ieder ontzettend benieuwd hoe het gaat zijn, of het druk gaat worden enzovoort. En ik heb echt onwijs veel zin om eraan te gaan beginnen! Laten we hopen dat dat zo blijft en dat ik een heerlijke werkperiode bij WE fashion ga hebben!

Q: Koop jij wel eens kleding bij WE Fashion?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply carolien

  Wat fijn meid! En wat gaaf dat je op de kinderafdeling mag staan. Ik moet helaas ook weer gaan kijken naar een nieuwe baan. Mijn contract loopt 30 oktober af, en er is geen verlening.

  augustus 31, 2016 at 5:47 am
 • Reply Mariska

  Een paar vrienden van me hebben een tijdje bij WE gewerkt, super leuk 😀 ik koop er af en toe wel iets. Shop eigenlijk meer make-up 😛 veel plezier!
  Mariska onlangs geplaatst…L’oreal Infallible PRO-GLOW foundation | reviewMy Profile

  augustus 31, 2016 at 6:47 am
 • Reply Kirsty

  Wat fijn dat je zo snel een andere baan hebt gevonden met meer uren! Succes met je eerste werkdag ook!
  Kirsty onlangs geplaatst…Favorieten augustus 2016My Profile

  augustus 31, 2016 at 8:11 am
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Wat leuk dat je een nieuwe baan hebt! Het klinkt ook echt als een hele leuke bijbaan 🙂

  september 2, 2016 at 2:06 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  MOVIES | BEN HUR

  Let op: dit artikel bevat spoilers rondom de film Ben Hur.Toen mijn vriend en ik de trailer van Ben Hur...

  Sluiten