Follow:

Een nieuwe start

header lemonylife

Welkom op mijn nieuwe site LemonyLife! Zoals sommige van jullie misschien wel weten blogde ik ruim 2 jaar lang op BeamingBeauty. Maar al een lange tijd was deze site mij aan het ontgroeien. Zoals de naam duidelijk laat blijken was dat een beautyblog, maar al een tijd lang wilde ik breder gaan. Niet meer verplicht zijn aan het onderdeel beauty. Een tijd lang heb ik dat op die blog geprobeerd maar toch klopte het voor mijn gevoel niet. Maar toen kwam er nog een andere reden voor een nieuwe start. 

Op school hadden we laatst een les over social media. En dan vooral gericht op het feit dat je straks in het onderwijs werkt en iedereen alles kan zien van wat jij op internet plaatst. Dit heeft me wel flink aan het denken gezet. Wilde ik wel dat toekomstige collega’s, leerlingen maar ook ouders al die dingen van mij kunnen zien? Er stonden namelijk best wel wat persoonlijke dingen op BeamingBeauty. Ik heb overwogen om handmatig al die artikelen te verwijderen maar eigenlijk was ik wel toe aan iets compleet nieuws. 

Ga ik dan nog wel persoonlijke dingen plaatsen op LemonyLife? Dat zeker! Maar hoe diep ik daar op in ga weet ik nog niet. Natuurlijk komen de wat meer oppervlakkige dingen zeker aan bod, zoals bijvoorbeeld wat ik in die week heb gedaan, een plog of iets dergelijks. Maar bijvoorbeeld over stage ga ik zeker niet meer teveel uitweiden zoals ik dat eerst wel kon doen. Problemen die zich in mijn persoonlijke leven voordoen, daar moet ik nog even over nadenken. Ik moet denk ik nog een goede balans vinden over wat ik wel en niet wil/kan plaatsen. 

Wat kan je verder verwachten van LemonyLife? Een breed scala aan onderwerpen! Geen beautyblog meer, maar zoals de naam ook al laat denken een lifeblog. Ik wil hier gewoon kunnen schrijven over waar ik op dat moment zin in heb. Dat kan lifestyle zijn, eten, beauty, mind, noem maar op! Voorlopig komt hier nog geen vast ritme in omdat ik nog even moet kijken hoeveel tijd ik aan het bloggen kan besteden. Maar ik hoop dat ik nu met mijn nieuwe site en geweldige nieuwe layout (ik ben er zo blij mee!) mijn zin in het bloggen weer helemaal terug heb gevonden en weer met regelmaat nieuwe updates online komen! 

Share on
Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Sas

  Veel blog plezier op je nieuwe stekkie 🙂

  oktober 29, 2015 at 6:48 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel!

   oktober 29, 2015 at 7:12 pm
 • Reply Lotje

  Ziet er goed uit Joyce!
  Lotje onlangs geplaatst…HALLOWEEN: Vampierenbeet!My Profile

  oktober 29, 2015 at 7:04 pm
  • Reply Joyce

   Dankje Lotje!

   oktober 29, 2015 at 7:13 pm
 • Reply margot

  ziet er alvast leuk uit! veel plezier ❤

  oktober 29, 2015 at 8:14 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel! Leuk om te horen!

   oktober 30, 2015 at 9:16 am
 • Reply Gina

  Leuk, klinkt goed! Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen 🙂
  Gina onlangs geplaatst…Antwerpen with my sis ♥My Profile

  oktober 30, 2015 at 9:59 am
 • Reply Jenn

  Mooie layout, veel plezier op je nieuwe stekje!
  Jenn onlangs geplaatst…Ik heb het toch gedaan!My Profile

  oktober 30, 2015 at 3:16 pm
 • Reply Mariëlle

  Heel mooi en veel blogplezier weer 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Make-up Studio Lip primer & pencilMy Profile

  oktober 30, 2015 at 6:31 pm
 • Reply Sabrina

  Ah leuk concept zeg! Heel veel succes (:

  oktober 30, 2015 at 8:13 pm
 • Reply Mylou

  Je site ziet er heel mooi uit! Veel succes met de nieuwe start 🙂
  Mylou onlangs geplaatst…Help! Ik zit in een gigantische sport-dipMy Profile

  november 1, 2015 at 1:11 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge