Follow:

FASHION WISHLIST

Sinds ik vorige week mijn kledingkast heb opgeruimd is het weer helemaal mis. Vrijgekomen ruimte moet namelijk gelijk weer opgevuld worden, toch? Al ruim een week lang heb ik zo’n erge drang om te shoppen haha! En het ergste is nog dat ik afgelopen zondag met mijn vriend in Arnhem ben geweest maar dat dit deze drang niet heeft verholpen. Afgelopen vrijdag was ik namelijk met mijn moeder in de stad en zag ik ZO ONTZETTEND VEEL leuke dingen hangen, maar ik kocht niks want zondag. En ja hoor, wat denk je. In Arnhem hingen al deze dingen natuurlijk niet. Zo ontzettend jammer. En nu is mijn geld op en mag ik deze maand niet meer shoppen.
Wat ik met mezelf heb afgesproken is dat ik maandelijks 50 euro opzij leg, en hier mooie items van mag kopen. Zo kan ik langzaam aan mijn kledingkast vullen met de items die tegenwoordig meer bij mij passen. Mijn stijl is namelijk het afgelopen jaar nogal veranderd, maarja je kan natuurlijk niet in een keer je hele kledingkast omgooien. Dus om komende maand door te komen totdat ik weer wat mag kopen besloot ik een wishlist te maken, zo kan ik toch nog lekker rondkijken en heb ik alvast wat inspiratie opgedaan! 

 

Deze spijkerblouse heb ik laatst op mijn werk gedragen en ik vond ‘m zo ontzettend mooi zitten! Spijkeritems zijn dit jaar natuurlijk weer helemaal in en ik vind het leuk! Stiekem heb ik al 2 spijkerblousjes in mijn kast hangen dus heb ik deze echt nodig? Eigenlijk niet. Maar aan de andere kant is dit wel een donkere denimkleur en die heb ik nog niet. 

Ook bombers zijn helemaal in dit seizoen en ik vind ze echt geweldig! Ook deze bomber komt van mijn werk en heb ik dus ook al eens gedragen. En mag ik van mezelf zeggen dat ik het echt zo ontzettend goed vond staan? Want echt, wauw. Een beetje jammer is dat dit te gekke jasje maar liefst 80 euro kost. Dat houdt dus in dat ik dit mooi op mijn werk ga dragen en het daarbij hou haha. Maar mocht iemand weten waar ze zo’n gekleurd jasje voor minder geld verkopen laat het me dan zeker even weten! 

Maandagavond keek ik PLL en zag ik Aria opeens een geweldige outfit aan hebben met een kokerrok. En toen was ik opeens om. Nooit naar een kokerrok gekeken, maar sinds ik gisteravond wat oufitjes ermee heb opgezocht moet en zal ik er eentje kopen. Nu zag ik deze toevallig bij de WE hangen voor 30 euro, maar gister zag ik er ook een bij de H&M voor een tientje. En ach, een zwarte kokerrok is een zwarte kokerrok toch? Ik denk dat ik beter eerst voor die van een tientje kan gaan om te kijken of ik het echt vaak draag en dan kan ik later altijd nog eentje kopen met een betere kwaliteit. 

En hoe gaaf zou dit t-shirt erbij staan!? Ik zie het al helemaal voor me; t-shirt in de rok, eventueel een leuk vestje erover, hakken erbij aan. Tada, mooie en simpele outfit! 

   

Vrijdag zag ik deze tuniek hangen bij Only en ik werd er spontaan helemaal verliefd op! Ik heb de laatste tijd wat met gestreepte overhemden en al helemaal als ze wat langer uitvallen! Ik zie het al helemaal voor me; een strakke jeans eronder met een paar hakken. 

Aaaah ik wil wil wil, need need need! Deze kanten body vind ik echt zo onwijs prachtig! Gecombineerd met een stoere broek is het gewoon echt wauw! Alleen moeten mijn buikvetjes nog iets minder worden wil ik dit aan durven trekken haha. Het lijkt me prachtig staan als je een strakke buik hebt! Nou, extra reden om te gaan sporten dus! 

Ik ben echt zo’n grote sukkel!! Toen ik afgelopen zondag dus in Arnhem was met mijn vriend was ik op zoek naar bepaalde sneakers. 10 winkels ingelopen en bij de laatste, JD sports, hadden ze ze! Lichtroze adidas superstars, met naar mijn idee alleen de strepen en de achterkant wit. Dus zeg maar de tweede schoen, maar dan met de kleuren omgedraaid. Ik wilde ze toen nog niet kopen, want geen geld en niet impulsief kopen enzo. EN WAT DENK JE NU!? Die bepaalde schoenen zijn dus online echt NERGENS te vinden. Aaargh! Had ik ze nou toch maar gekocht! De twee bovenstaande vind ik ook leuk, vooral die witte zou ik er ook nog wel bij willen hebben. En mocht ik die specifieke schoenen nu in Nijmegen dus ook niet meer kunnen vinden vind ik de andere roze zeker een goede tweede optie! 

Q: Welk item staat er bovenaan jouw wishlist?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Sija

  Wat een leuke wishlist! De kanten body vind ik erg mooi 🙂 Zoiets zou ik ook wel willen hebben!
  Sija onlangs geplaatst…Hoe maak je gember thee + waar is het goed voor?My Profile

  maart 8, 2017 at 8:40 am
 • Reply Jennifer

  Waauuw, die roze jas wil ik!

  maart 8, 2017 at 3:29 pm
 • Reply Sammie

  Ik heb 1 zwarte koker rok en ben er nog steeds blij mee. Zit ook lekker 🙂 de bombers zijn niks voor mij, die hype sla ik over al zijn er genoeg leuke te vinden. Ik vind ze gewoon niet zo mooi zitten.

  maart 8, 2017 at 7:22 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  OVER ZELFVERTROUWEN

  Zelfvertrouwen. Zo'n klein woord met eigenlijk zo'n grote betekenis. Lange tijd heb ik met dit woord geworsteld en was ik...

  Sluiten