Follow:

FLASHBACK DEN HAAG

Oeps, vorige week had ik het zo ontzettend druk dat er geen flashback online is gekomen. Maar dat ga ik nu ruimschoots goed maken! Vorig weekend was ik namelijk met mijn vriend in Den Haag en daar hebben we meer dan genoeg foto’s gemaakt om een flashback mee te kunnen vullen! Wat een heerlijke tijd hebben gehad. Maar naast dat weekend heb ik natuurlijk nog meer foto’s gemaakt, dus bij deze een extra lange flashback!

Ik maakte een weekoverzicht in mijn bullet journal. Waar ik vervolgens niks meer mee gedaan heb.. Ik vind het idee van een bullet journal zo ontzettend leuk en handig, maar de laatste tijd lukt het me niet om het vol te houden..

Pfff de nieuwe periode op school is weer begonnen en ik had goede hoop dat het beter zou zijn dan de vorige. Vol moed gingen we dus weer van start, maar helaas.. Mijn naam mooi schrijven met een mooi krabbeltje eronder is een van de nuttigste dingen die ik die dag op school heb gedaan.

Blogs lezen tijdens een hoorcollege begint dan ook een gewoonte te worden.

Zaterdagochtend vertrokken wij naar Den Haag en in Nijmegen lag een volle pak sneeuw. Gelukkig was dat in het andere kant van het land minder het geval.

Voordat we de stad in gingen besloten we nog even te lunchen. Ik nam een muntthee en een heerlijke tosti met pesto, kaas en tomaat.

Vogeltjes kijken.

We besloten de toerist uit te hangen en namen een rondleiding door het binnenhof.

De ridderzaal, waar de troonrede altijd wordt voorgelezen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de zaal wat tegen vond vallen, veel minder mooi en groot dan ik dacht.

We gingen uiteten bij een Italiaan, wat helaas een beetje tegenviel. Ik besloot een risotto te nemen maar jezus wat was dat een saai gerecht. Gelukkig maakte de cheesecake wel weer veel goed.

We genoten echt van een heerlijk uitgebreid ontbijt. We hebben ons echt volgepropt haha!

We hebben echt intens genoten van deze toast met scrambled eggs, gebakken spek en gebakken champignons.

Hierna zijn we in de ochtend nog even het centrum in geweest om vervolgens richting Scheveningen te gaan. En dit alles met de leukste reden; we gingen namelijk naar de Lion King! Wat een geweldige musical was dat zeg, ik heb regelmatig met kippenvel gezeten. Helaas heb ik hier geen foto’s meer van omdat Photobucket deze verwijderd heeft. Daar baal ik zo ontzettend veel van!

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
WE FASHION WISHLIST

Inmiddels werk ik alweer 5 maanden bij WE Fashion en het is echt waar zo ontzettend slecht voor me! Wie...

Sluiten