Follow:

FLASHBACK OKTOBER | HOE BEVALT HET SAMENWONEN?

En inmiddels is het alweer bijna november! Voordat we het weten zitten we alweer in 2018 jongens. Ik vind de tijd echt abnormaal snel voorbij vliegen.

Oktober was een bewogen maand moet ik eerlijk toegeven. Het was natuurlijk de eerste maand waarin we echt gingen samenwonen. En ondanks dat dit ontzettend fijn was en we ook zat leuke dingen hebben meegemaakt liep ik toch ook tegen een aantal dingen aan.

Samenwonen | Zoals ik al aangaf was oktober de eerste volle maand waarin mijn vriend en ik samenwonen. En wanneer ik hierover moet schrijven of wanneer ik er met andere mensen over praat weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Dat klinkt misschien wat negatief maar dat is juist helemaal niet zo! Al vanaf dag een is het juist zo dat het hartstikke normaal voelt. Onze studio voelt echt als mijn huis en het elke dag door kunnen brengen met mijn vriend levert vooralsnog alleen maar liefde en plezier op en is het absoluut niet zo dat we aan elkaar moeten wennen of iets. Het schoonmaken gaat vanzelf en ik vind het zelfs fijn om te doen. Alles voelt gewoon volkomen normaal, alsof het zo hoort en altijd zo heeft moeten zijn. Niks wennen, niks terug naar ‘ huis huis’ verlangen, nee ik loop nergens tegenaan. Ja oké, misschien een ding. Wanneer ik ’s nachts wakker word als ik naar het toilet moet wilde ik nog wel eens gedesoriënteerd zijn en had ik geen idee waar ik was haha. Dat was soms best vreemd!

Meet Dexter | En om ons eigen huisje helemaal compleet te maken hebben we sinds afgelopen vrijdag een konijn! Meet Dexter, the new love of my life! Dexter was eerst Lotje en was van mijn schoonzusje. Maar helaas bleek Lotje geen vrouwtje te zijn zoals werd gedacht maar een mannetje en kon hij niet met het andere konijn opschieten. Gelukkig vond Lotje een nieuw thuis bij ons en werd Lotje omgedoopt tot Dexter. Want een mannetjeskonijn moet ook een stoere naam hebben. En wat is het een heerlijk beestje! Ik ben al helemaal dol op hem en hij brengt me echt weer wat meer vrolijkheid in mijn leven. Precies wat ik nodig had! Jullie zullen dus de komende tijd vast veel foto’s van Dexter langs zullen zien komen haha!

Ik zit niet zo lekker in mijn vel | Ondanks dat het samenwonen zo goed bevalt merk ik dat ik de afgelopen tijd niet zo lekker in mijn vel zit. Nu ben ik best een gevoelig persoon die zich best wel dingen makkelijk aantrekt en hierdoor ook gemakkelijk stress ervaart. Nu is het zo dat mijn stage en werk op dit moment niet zo lekker lopen en ik denk dat dit de oorzaak van mijn neerslachtigheid is. Ik heb er even lekker aan toegegeven maar de komende twee weken ben ik vrij en wil ik deze tijd besteden aan het werken aan mijzelf en mijn geestelijke gesteldheid. Ik weet dat wanneer ik wat meer rust in mijn hoofd creëer en de dingen weer wat meer op een rijtje heb, het snel beter met me zal gaan! Dat hoop ik tenminste.

Mijn eerste yogales | Om de rust in mijn hoofd te creëren heb ik gisteren mijn eerste yogales gevolgd. Ik merkte dat het dansen me niet meer echt lag. Het kostte me moeite om op woensdagavond na stage nog te gaan en het voelde meer als een verplichting dan als ontspanning. Maar omdat ik niet niks wilde doen besloot ik op zoek te gaan naar iets nieuws. Toen kwam ik op yoga uit. Ondanks dat ik niet zo ‘zweverig’ en van de meditatie ben besloot ik er toch eens een poging aan te wagen. Wie weet zou het me wel helpen om wat rustiger in mijn hoofd te worden. En jongens wat was die les gisteren fijn! Het is zo ontzettend lang geleden dat mijn volledige lichaam ontspannen was en het gewoon STIL was in mijn hoofd. Echt wauw. Sowieso dat ik elke week een les wil gaan volgen! Het fijne van deze yogastudio is dat ze meerdere dagen per week een les geven je niet aan een bepaalde dag vast zit. Je kan een abonnement nemen waarin je 1x per week een les kan volgen, maar je mag zelf weten welke dag dat wordt. Op deze manier is het veel gemakkelijker te combineren met mijn veranderlijke schema en dat is ook nog eens een dikke pluspunt!

Q: wat is het leukste dat jij deze maand hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Elke

  Wat fijn dat het samenwonen je bevalt zeg! Wel jammer dat je even niet zo lekker in je vel zit. Al is het heel goed dat je het zelf merkt zodat je er op tijd is aan kunt doen. Ik hoop dat Yoga je goed doet! Ik ben er echt dol op en pilates ook. Zo ontspannen. Fijne week!

  oktober 31, 2017 at 10:01 am
 • Reply Elke

  Wat fijn dat het samenwonen je bevalt zeg! Wel jammer dat je even niet zo lekker in je vel zit. Al is het heel goed dat je het zelf merkt zodat je er op tijd is aan kunt doen. Ik hoop dat Yoga je goed doet! Ik ben er echt dol op en pilates ook. Zo ontspannen. Fijne week en geniet van het samenwonen haha 🙂

  oktober 31, 2017 at 10:02 am
 • Reply Inez

  Leuk dat het samenwonen je zo onmiddellijk goed af gaat. Bij ons ging het ook goed, maar het was toch wel wennen ook. Ruzies om heel stomme dingen enzo. Yoga helpt mij ook altijd om dan weer wat rust te vinden 🙂

  oktober 31, 2017 at 5:59 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  4 SERIES DIE IK OP DIT MOMENT KIJK

  Ik ben zo'n persoon die echt niet één serie per keer kan kijken. Zo stom is dat eigenlijk. Het gaat...

  Sluiten