Follow:

FLASHBACK SEPTEMBER

Jezus wat is de maand september voorbij gevlogen! Voor mijn gevoel zit ik nog maar een week op school ofzo (dat begon begin september) en zitten we nog helemaal niet bijna in oktober.

Zoals ik in het begin van september al aangaf had ik best een volle maand vol leuke dingen. Onverwacht ging alles nog voller worden aangezien we opeens een studio kregen! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn maand september.

Mijn verjaardag | 4 september was ik jarig en ondanks dat ik er van te voren helemaal geen zin in had heb ik toch een heerlijke dag gehad. ’s Ochtends ben ik met mijn moeder de stad in geweest en hebben we nog een beetje geshopt en lekker geluncht. In de avond ben ik met vrienden de stad in geweest en hebben ze me uiteindelijk getrakteerd op sushi, mijn favoriete eten dus daar was ik dolgelukkig mee <3. Daarna zijn we nog gaan poolen. Fun fact: toen ik twee jaar terug mijn verjaardag vierde is de vonk tussen mij en mijn vriend overgeslagen, tijdens het poolen.

Oh en het cadeau wat ik van mijn vriend kreeg? Deel 1 heb ik al gehad en dit omvat een dagje dierentuin. Ontzettend leuk want ik wil graag eens de panda’s gaan zien! Maar op deel 2 wacht ik nog steeds. En als ik iets vreselijk vind haha. Dus boyfriend, als je dit leest. LUL!! <3

De eerste keer kamperen | Ik weet eigenlijk niet eens hoe ik de eerste keer kamperen moet gaan omschrijven haha. In de tweede week van september hebben we met school een roadtrip gemaakt en zijn we via België in Luxemburg belandt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het kamperen op zich nog niet eens zo erg vond. Ik heb prima in het tentje gelegen. Maar het zou fijn zijn als de zon de volgende keer schijnt en ik niet continue met een backpack rond moet lopen maar lekker bij het zwembad kan liggen!

Fluffy | Oooh dit was zo geweldig! Vorige week donderdag ben ik samen met mijn vriend naar Amsterdam geweest om een show van deze geweldige comedian te bekijken en wat hebben we hard gelachen. Voor degene die hem niet kennen moeten echt even dit filmpje kijken:

Verhuizen | Waar september echt in het teken van stond was verhuizen. Ik heb het nog even nagekeken en dinsdag 5 september kregen wij te horen dat we konden komen kijken bij een studio. Dit hebben wij de vrijdag gedaan en we wisten gelijk dat we dit wilden hebben. Gereageerd dus en we moesten tot maandag of dinsdag wachten tot we te horen kregen of we het waren geworden. En dinsdag 12 september, in Luxemburg stad, kregen we dan te horen dat we het hadden gekregen! De vrijdag daarop konden we de sleutel ophalen en sindsdien zijn we non stop bezig geweest met verhuizen. Afgelopen dinsdag zijn we er officieel ingetrokken en wat een heerlijk plekje is het!

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen maand hebt gedaan?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
DE ALLERLEUKSTE KERSTPAKKETTEN

Inmiddels kunnen we er echt niet meer onderuit. De herfst is officieel begonnen in Nederland. En voor mij betekent dit...

Sluiten