Follow:

FLASHBACK WEEK 10

Het is weer tijd voor een nieuwe flashback! Ik at een aantal heerlijke dingen, had een weekje vakantie en begon afgelopen week met mijn stage in groep 8. Ik heb nu twee dagen gehad maar ik kan alvast vertellen dat ik het tot nu toe echt heel leuk vind! Ook werkte ik weer een aantal dagen en zoals gewoonlijk zag ik weer teveel leuke dingen in de rekken hangen. 

Ik kwam dit heerlijke, fijne vest tegen in de sale op mijn werk en besloot ‘m gelijk mee te nemen voor nog geen tientje!

Ik begon weer eens opnieuw met Pretty Little Liars! Tot nu toe vind ik het nog erg boeiend, ik ben benieuwd of ik het nu tot het einde vol hou.

Na de musical gezien te hebben besloot ik ook het prentenboek te kopen, die kon ik mooi gelijk gebruiken voor een begrijpend luisteren les in mijn groep.

Eten bij de Hema tussen stage en mijn werk in. Ik at de kip stroganoff, best lekker voor een klein prijsje! 

 

Op dit plekje op mijn kamer heb ik dingen hangen waar fijne herinneringen aan zitten. Deze keer kwam de handmade valentijnskaart van mijn vriend erbij haha. Is hij niet creatief?

Ik ging met mama naar de stad en at bij Doppio een heerlijke red berry blondie. Jumm! Wanneer je in Nijmegen bent moet je er echt eens langsgaan, naast dat ze lekkere koffie hebben, hebben ze de meest heerlijke gebakjes! 

 

Afgelopen week was opa jarig en samen met mama maakten we een fotoboek met foto’s van oma erin. Ik schreef er dit korte, maar zeer treffende gedichtje bij. 

Ook mama is bijna jarig en ik kocht alvast deze leuke roze kussens voor haar! 

Ik ben de laatste tijd echt dol op bombers en op het werk hebben we ook zo’n leuke! Je zag hem al voorbij komen in mijn wishlist

Ik moest in de stad wachten op mijn vriend dus besloot een lekkere smoothie bij Panache te nemen en ondertussen naar minoren te kijken. 

Morgen gaan mijn vriend en ik sushi maken voor mijn moeders verjaardag en vorig weekend probeerden we het alvast een keer uit. Het was echt ontzettend goed gelukt voor een eerste keer! Ik heb ook echt zo’n zin in morgen!

Ik lakte eindelijk weer eens een keer mijn nagels en keek ondertussen Pretty Little Liars. 

Rekenwerk nakijken. Deze week ben ik begonnen met mijn stage en tot nu toe vind ik het echt ontzettend leuk! 

En na mijn stage moest ik weer door naar werk dus at even snel bij de wok en las ondertussen een boek.

Poes vind dat de lente ook maar snel mag beginnen! Ze lag lekker warm weggekropen onder het dekbed. 

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Loes

  Leuk artikel en een hele fijne week heb je gehad! Wat een lieve poes heb je ook!
  Loes onlangs geplaatst…Mijn WishlistMy Profile

  maart 11, 2017 at 4:20 pm
 • Reply Valerie

  Pretty Little Liars is zo leuk!!!

  maart 11, 2017 at 6:43 pm
 • Reply Marielle

  Dat gebakje ziet er goed uit!

  maart 13, 2017 at 4:17 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD FRIDAY | HOMEMADE LASAGNE

  Dit recept moest en zou absoluut online komen op LemonyLife! Ik ben namelijk echt dol op deze homemade lasagne. Helaas...

  Sluiten