Follow:

FLASHBACK WEEK 17

Het is weer tijd voor een nieuwe flashback! Dit keer in een iets ander jasje. Ik merkte namelijk dat ik niet genoeg foto’s maak om een weekoverzicht op een boeiende manier te kunnen vullen. Vaak is het toch veel van hetzelfde. Daarom besloot ik terug te gaan naar deze oude manier! Hierin kun je onder andere lezen wat ik heb gedaan, hoe ik me heb gevoeld en wat ik heb gezien. Enjoy!

Gedaan
Afgelopen week heb ik lekker een rustig weekje gehad! Zaterdag en zondag heb ik nog gewerkt en daarna had ik lekker 5 volle dagen vrij! En heel eerlijk? Ik heb vrijwel alle dagen helemaal niks gedaan. Lekker in mijn pyjama gezeten en aan mijn blog gewerkt. Maandag en dinsdag deed ik dit bij mijn vriend en woensdag en vrijdag lekker thuis. Ik ben weer begonnen met mijn blog op te pakken en ben online allemaal dingen en tips aan het lezen over hoe je het het beste aan kunt gaan pakken. Deze keer wil ik er echt serieus mee bezig gaan! 

Op koningsdag ben ik gezellig met wat vrienden de stad in gegaan. We zijn even gezellig bij het Koningsplein en de Molenstraat in Nijmegen geweest, maar we vonden het allemaal maar koud dus ’s avonds zijn we gezellig in een cafeetje gaan zitten. Ook dat vind ik heerlijk! 

Gezien
Ik kijk een groot deel van seizoen 6 van Pretty Little Liars. Ik moet er nog even inkomen dat de liars opeens volwassen zijn en er een aantal dingen zijn veranderd. Maar goed, hierna moet ik nog maar 1 seizoen dus dat is even doorzetten want ik ben wel heel benieuwd hoe het eindigt! 

Verder keek ik maandag samen met mijn vriend de film ‘A dog’s purpose’. En jeeeeezus, ik heb nooit zo ontzettend veel gehuild bij een film. Nu komt dat misschien omdat ik al een tikkeltje emotioneel was, maar wanneer je van dieren houdt is het sowieso een tranentrekker! 

Gehoord

Gelezen
Vooral veel blogs! En daarnaast ben ik nog steeds bezig in het boek koekoeksjong. Blijft een goed boek, alleen ben ik er zo lang mee bezig haha!

Gegeten
Oh men ik moet echt weer foodfoto’s bij gaan houden, dan kan ik me tenminste weer herinneren wat ik heb gegeten de afgelopen week. Donderdag heb ik in ieder geval met vrienden bij de Dromaai gegeten. Hier had ik lekker een kalkoenspies met frietjes, salade en boontjes. En na nog heerlijke chocoladebrownies!

Gewenst
Dat mijn vrije dagen nog wat langer aan konden houden. Ik vond het zo heerlijk om even lekker niks te doen en me te focussen op mijn blogje. Gelukkig ben ik komende week ook nog de woensdag, donderdag en zaterdag vrij! Het is dus nog niet helemaal over.

Geërgerd
Hmm, ik me afgelopen week eigenlijk niet geërgerd. Dat krijg je ervan al je alleen maar lekker lui thuis zit te zitten!

Gekocht 
Een verlenging voor mijn domein! Jeeej dat betekent dat LemonyLife weer voor een jaartje online staat. Verder heb ik eigenlijk niks gekocht.. Ja mijn vakantie heb ik verder afbetaald haha, dus dat betekent dat we over 2 maanden officieel naar Rome gaan! 

Q: wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Kirsty

  Leuk om zo een overzichtje van je week te krijgen! Ik maak vaak ook te weinig foto’s om dag op dag te laten zien. Heel herkenbaar ook dat je nog wel wat langer vakantie wil; ik moet dinsdag weer beginnen en ik heb nog geen zin haha.
  Kirsty onlangs geplaatst…Etos Verzorgende OlieMy Profile

  april 29, 2017 at 7:04 pm
 • Reply Maren

  Hey! Very nice…thank you forr this impression! :))…..Have a nice sunday and a looong weekend :))….best wishes from hotel st. martin ! Maren 😉

  april 30, 2017 at 3:00 pm
 • Reply Marielle

  Leuk om te lezen! Vakantie is zooo fijn!

  mei 1, 2017 at 1:44 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD FRIDAY | SANDWICH MET PESTO, AVOCADO, KIP EN EI

  Ik ben echt zo ontzettend dol op pesto. Het liefst eet ik het elke dag op brood, door een pasta,...

  Sluiten