Follow:

FLASHBACK WEEK 19

Wat hebben we deze week kunnen genieten van de zon! Hopelijk blijft dit voorlopig zo! Het was weer een enerverend weekje met leuke dingen en wederom ook weer saaie lessen op school. Daar hebben we dus maar snel weer wat aan gedaan. 

Gedaan
Deze week zat de vakantie er dan toch echt op en begon naast school ook mijn stage weer. Gelukkig was ik vrijdag vrij dus dat betekende dat ik maar 4 daagjes hoefde te ‘knallen’. Tussen haakjes omdat dit dinsdag al de mist in ging. We verruilden de lessen namelijk voor de stad en ik heb hier heerlijk met twee vriendinnen geluncht en een begin gemaakt aan het cadeau voor mijn vriend. Afgelopen donderdag gaf ik een ontzettend leuke taalles met mooie resultaten; het ging namelijk over de woorden als en dan, best lastig. Maar toen ik het werk van de leerlingen ging nakijken hoefde ik maar verrassend weinig te verbeteren! Het leukste was nog dat bij een opdracht waar leerlingen zelf woorden moesten maken met als er een aantal schrijven ‘Juf Joyce kan net zo goed les geven als juf S’. Waar S dus mijn begeleider en hun echte juf is. Zoiets kan echt je dag maken! Trotse juf hier dus! 

Oh en afgelopen zaterdag heb ik nog lekker even van het zonnetje genoten! Heerlijk dat ie steeds weer wat vaker door begint te komen. En donderdag zag ik babygansjes, zo ontzettend schattig!

Gezien
De nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. Het wtf gehalte was weer lekker hoog en ik ben echt zo benieuwd naar de laatste afleveringen! Verder ben ik begonnen aan Once Upon a Time, tot nu vind ik het erg leuk!

Gehoord

Per toeval kwam ik op Youtube dit nieuwe nummer van Miley Cyrus tegen en ik vind het zo’n lekkere beat hebben! 

Gelezen
Ik ben nog steeds bezig met mijn artikel over de vrije school. Dus waar ik vorige week nog online artikelen las ben ik me deze week gaan verdiepen in echte boeken. Taai werk moet ik je zeggen. 

Gegeten
Asperges! Ik ben er echt zo dol op! Verder ook de heerlijke curry waar gister een recept van online is gekomen.

Gevoeld
Zoals ik net al aangaf heb ik me op stage echt trots gevoeld. Niet alleen tijdens mijn taalles, maar ook tijdens een les die ik woensdag gaf; natuur. Ook deze ging ontzettend goed en ik kreeg superfijne en positieve feedback. En dat terwijl het mijn allereerste natuur les was die ik in deze groep gaf!

Gewenst
Uhm, dat het kamp komende week leuk gaat zijn haha? Ik ga namelijk maandag tot en met woensdag met mijn eigen school op kamp in the middle of nowhere en ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden haha.

Gekocht 
Een prachtige Hema highligher! Komende maandag komt hier een review van online!

Q: wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Nesrin

  Hahaha ik heb gelachen om ‘knallen’ op dinsdag 😉

  Leuk weekoverzicht weer en ik hoop dat we de komende week prachtog zonnig weer krijgen.

  mei 13, 2017 at 2:11 pm
 • Reply Saskia

  Leuk om te lezen wat je de afgelopen dagen heb gedaan/gezien/gehoord enz. Het leukste van mijn week?
  Gisteren wezen ontbijten met al mijn lieve vriendinnetjes<3

  mei 14, 2017 at 10:17 am
 • Reply Anna Gerrie

  Wat een lief compliment van je leerlingen! Fijne week 🙂
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Hoe ik mijn product foto’s maakMy Profile

  mei 14, 2017 at 7:41 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD FRIDAY | SNELLE INDIASE KIPCURRY

  Na een drukke week heb ik gelukkig nog wel even de tijd gehad om deze nieuwe Food Friday online te...

  Sluiten