Follow:

FLASHBACK WEEK 3 |

Wat later dan normaal, maar eindelijk staat er weer een nieuwe Flashback online! Door een wat drukker weekend is er afgelopen weekend geen artikel online gekomen, maar gelukkig vind ik dat geen ramp. De lat ligt wat minder hoog. Er zijn afgelopen week 5 artikelen online gekomen en dat vind ik best netjes van mezelf. Vrijdag ben ik de hele dag in Utrecht geweest, zaterdag heb ik gewerkt en in de avond had ik een verjaardag en ook gisteren heb ik gewerkt en typ ik dit in de avond. Maargoed, het was een fijn weekje die ik graag met jullie deel!

Gedaan
Wat heb ik afgelopen week ook alweer allemaal gedaan.. Ik weet nog dat ik vorige week maandag op school ben geweest. We hadden een hoorcollege over het afstudeerjaar en daarvoor/na heb ik aan mijn onderzoek gewerkt. Productief dagje was dat! Woensdag is mijn moeder gezellig langsgekomen en hebben we leuk bijgekletst en zijn we hier het centrum in gegaan. Vrijdag ben ik gezellig met een vriendin gaan shoppen in Utrecht, morgen kun je van deze dag een plog verwachten dus daar ga ik nog niet teveel over vertellen. En zaterdag hadden we een verjaardag in Brabant, wat ook erg leuk en gezellig was. Met iets teveel alcohol, oeps. En natuurlijk heb ik het weekend weer gewerkt.

Gezien
Veel Grey’s Anatomy, we zijn inmiddels al bij seizoen 8! Het gaat lekker hard.

Gehoord

Wat een prachtig nummer is dit!

Gelezen
Ik kocht het boek ‘de kracht van imperfectie’, ik ben nog niet heel ver gekomen maar ik vind het nu al ontzettend interessant!

Gegeten
Afgelopen week begon mijn eerste week van gezond eten. Dit ging redelijk. Ik at een heerlijke bami, en ook deze heerlijk curry. Woensdag meer over deze week!

Gevoeld
Ik heb van alles gevoeld afgelopen week haha. Ik voelde me productief, lui, nutteloos, blij, gelukkig, koud, noem maar op. Hormonaal much?

Gekocht
In Utrecht heb ik dus veel leuks gekocht. Namelijk een prachtige blauw/wit gestreepte pantalon, een wit t-shirt, een zwart/wit gestreept, strak jurkje en de Sea Salt Scrub van Lush!

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Marielle

  Ik wist telkens niet van wie het liedje was dus nu kan ik ‘m eindelijk opzoeken haha.

  januari 23, 2018 at 6:09 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD DIARY #16 DE WEG NAAR GEZOND ETEN

  De laatste Food Diary dateert alweer van eind oktober. 2,5 maand is er dus geen nieuwe variant online gekomen, oeps!...

  Sluiten