Follow:

FLASHBACK | WEEK 31

Zo inmiddels is het alweer even geleden dat er een flashback online is gekomen! Inmiddels is het volop vakantie, ik ben vrij van school maar werk wel enkele dagen in de week. Genoeg tijd over om leuke dingen te doen dus! Ben je benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder.

Gedaan
Gelukkig heb ik tegenwoordig mijn agenda op mijn telefoon staan, anders zou ik echt niet meer weten wat ik allemaal gedaan heb haha. Mijn week begon maandag met een vrije dag, gezellig samen met mijn vriend. Op dit moment stond er nog een bezichtiging voor een appartement op de planning voor dinsdag. Wij waren dolenthousiast en hebben maandag dus al een kijkje genomen in de buurt. Maar helaas kickte karma ons de volgende ochtend keihard met een mailtje dat de bezichtiging voorlopig niet door kon gaan ivm privé omstandigheden. Bummer! 

Dinsdag werkte ik vervolgens lekker een dagje en had ik een rustig avondje. Woensdag had ik een afspraak bij Herbalife om mijn gewonnen ontbijtpakket op te halen. Op dit moment ben ik 6 ochtenden hun shakes aan het proberen, volgende week kunnen jullie een artikel verwachten met mijn ervaringen! 

Donderdag ging ik gezellig met vriendlief naar de stad, waar ik weer veel te veel geld heb uitgegeven. Vervolgens ging ik een avondje werken en eindigde deze dag met het goede nieuws dat we vandaag een ander appartement kunnen bezichtigen, midden in de stad! Dus volgende week kunnen jullie lezen of ik ga samenwonen of dat ik nog even geduld moet hebben!

Gezien
Eigenlijk heb ik afgelopen week niet zo heel veel gezien. Een enkele aflevering van Once Upon a Time is voorbij gekomen, inmiddels ben ik bijna bij het eind van seizoen 5. 

Gehoord
Sinds kort vind ik dit nummer van Linkin Park best prima om te luisteren. 

Gelezen
Ik ben bezig in het boek ‘steeds beter’. Dit boek gaat over gewoontes en hoe je deze aan kunt leren. Heel interessant! Wie weet komt er nog een artikel van online tegen de tijd dat ik het boek uit heb. 

Gegeten
De maaltijdshakes van Herbalife dus haha! En donderdag heb ik voor het eerst carrotcake gegeten. Jaja. Het leek me eigenlijk nooit echt lekker maar toch wilde ik het eens proberen. Maar goed ook, want ik vond het heerlijk!

Gevoeld
Zenuwachtig! Aan het begin van de week voor dat ene appartement wat uiteindelijk niet doorging en nu voor dat andere! Op het moment dat ik dit artikel online komt ga ik (bijna) kijken en ik hoop zo dat het wat wordt! 

Gekocht 
Veel! Ik heb alweer wat herfstitems geshopt, waaronder 2 t-shirtjes en een megaleuk vestje. En ook een jurkje, met het excuus dat het een perfect jurkje is voor het kerstgala. Hoezo ver vooruit denken!? Oh en verder ook nog een Kiko bestelling die vast nog wel voorbij gaat komen! 

 

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Daniëlle

  Oeh die carrotcake ziet er heerlijk uit. Heel leuk om je flashback te lezen.

  augustus 5, 2017 at 11:48 am
 • Reply Nicole

  Wat een leuke flashback! Je hebt een hoop leuks gedaan. Ik moet zeggen dat ik die roze jas die je aan hebt op de eerste foto echt onwijs leuk vind!
  Nicole onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills Brow Definer in Soft BrownMy Profile

  augustus 5, 2017 at 7:51 pm
 • Reply Laura | I scream beauty

  Hé wat leuk zo’n flashback! Ik heb vakantie dus alles was eigenlijk leuk haha!

  augustus 6, 2017 at 7:47 am
 • Reply Robin Valentine

  Ik heb ook nog nooit carrot cake op, ben nu wel erg benieuwd!

  augustus 7, 2017 at 3:09 pm
 • Reply Mylou

  Ik heb dus ook nog nooit carrot cake op, oeps! Het lijkt me ook niet zo, maar misschien word ik ook wel verrast 🙂
  Mylou onlangs geplaatst…Primark shoplog augustus 2017My Profile

  augustus 7, 2017 at 3:14 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  MOVIES | GIRLS NIGHT OUT

  Let op: dit artikel bevat spoilers rondom de film 'A Girls Night Out'. Afgelopen week was het eens anders dan anders....

  Sluiten