Follow:

FLASHBACK | WEEK 32

En er is alweer een week voorbij! Wat gaat de tijd toch hard. Nog maar 3 weken en dat zit ik alweer op school. Deze week moet ik keihard aan de slag voor mijn herkansingen maar met mijn hoofd zit ik nog steeds in de vakantiemodus. Erg frustrerend! Maar goed, maandag ga ik me weer druk maken over school. Voor nu kijken we nog even terug naar mijn afgelopen week! 

Gedaan
Zoals ik in de vorige Flashback al aangaf konden we afgelopen zaterdag naar een appartementje komen kijken midden in het centrum. Vol verwachting ging ik daarheen en jeetje wat was het een prachtig appartement, perfect voor ons en ik zag mezelf daar de komende jaren al wonen. Na een dag in complete spanning te hebben gezet kwam ’s avonds het nieuws dat we het niet kregen (kijkmiddag was het). O mijn god wat heb ik als een malle gebaald zeg! Ik was er echt even een beetje van streek van. Toen ik me daar eenmaal een beetje overheen had gezet kon ik denken dat we nog een andere optie hadden en ach, ook daar waren we enthousiast over. Misschien minder, maar ook daar konden we prima wonen en daar ging het om. GING DAT OOK ALLEMAAL NIET MEER DOOR! Toen had ik het niet meer hoor en ben nog een hele dag knorrig en chagrijnig geweest haha. 

Verder heb ik 2 dagen gewerkt en eigenlijk niet zoveel boeiends gedaan. Wel ben ik woensdag nog naar Herbalife geweest om mijn resultaten te bekijken. Dit was zeer verrassend! Ben je benieuw hiernaar moet je zeker het artikel even lezen.

Gezien
Eigenlijk ook weer niet zoveel. Ik heb inmiddels seizoen 5 van Once Upon a Time gezien maar twijfel of ik verder ga kijken nu of dat ik wacht totdat de nieuwe seizoenen op Netflix staan (oktober staat 6 erop als het goed is). Ik wil ook nog erg graag Suits gaan kijken dus ik denk dat ik dat eerst ga doen.

Gehoord
Dit nieuwe nummer van Pink vind ik echt weer heerlijk klinken! Sowieso vind ik haar altijd wel goed.

Gelezen
Vooral heel veel blogs en valt Pinterest ook onder lezen? Ik vind van wel haha. Ik heb daar namelijk heel veel opgezocht over het principe van een Bullet Journal. Daar ben ik deze week aan begonnen. Of ja, met de opzet dan, nog niet echt met plannen. 

Gegeten
Donderdag moest ik van 12 tot 9 werken en had ik een uur pauze om te eten. Normaal gesproken zou ik dan altijd voor de Mac gaan of noodles gaan halen. Niet de meest gezonde opties. Maar sinds kort zit FoodMood in Nijmegen, waar je alleen maar gezonde gerechten kunt halen dus besloot daarheen te gaan. Ik had de Chicken Curry met zilvervliesrijst, quinoa, noten, zoete aardappel, linzen en dus kip. Lekker dat het was! FoodMood is zeker een aanrader dus wanneer je in Nijmegen woont moet je hier zeker eens eten/bestellen! 

Gevoeld
Ik heb dus flink gebaald zoals je hebt kunnen lezen haha. Ik dacht écht dat ik nu komende maand wel samen zou gaan wonen en voor mijn gevoel zijn we nu gewoon weer terug bij af en wie weet hoe lang het nog gaat duren voordat het daadwerkelijk gaat gebeuren. En we willen zo graag! 

Gekocht 
Een Bullet Journal dus! En deze keer een echte met puntjes, jeeej! Ik heb al een aantal keer het principe uitgeprobeerd in een gewoon lijntjes notitieboek maar toch wilde ik de puntjes variant. Binnenkort laat ik de opzet wel eens zien!

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Daphne

  Superjammer dat jullie het appartementje niet hebben gekregen, snap dat je er echt zooo van kan balen (vooral als het liefde op het eerste gezicht is) Hopelijk lukt het snel!
  Daphne onlangs geplaatst…Outfit: Yellow walls & lace detailsMy Profile

  augustus 12, 2017 at 11:01 am
 • Reply Nora

  Hello! Nice post! Very nice to read, thank you a lot :))) Have a nice weekend and best wishes from hotel eisacktal ! Yours, Nora ;)<3

  augustus 12, 2017 at 1:39 pm
 • Reply Nina Simplynspecial

  Wt jammer van het appartement 🙁 Hopelijk komt er snel wat leuks op jullie pad! Ben wel benieuwd naar je opzet van je bullet journal. Ik ben er ook aan begonnen, maar het ligt nu alweer een paar weken ‘op z’n gat’ haha. Ik denk dat ik daar niet voor gemaakt ben ofzo 😛

  augustus 12, 2017 at 2:45 pm
 • Reply Sandra

  Jeetje wat balen van die appartementen! Vooral omdat je je er zo op verheugd had en zo enthousiast was. 🙁 Er komt vast wel binnenkort weer wat nieuws vrij wat ook heel mooi is, maar snap zeker wel dat je er even chagrijnig van was. Dat eten van FoodMood ziet er trouwens goed uit zeg! Super chill dat het een gezonde optie is om voor te kiezen, in plaats van de Mac. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Bali | Tegalalang rijstvelden, Gunung Kawi & Tirta EmpulMy Profile

  augustus 12, 2017 at 6:25 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD FRIDAY | SIMPELE & VEGETARISCHE PASTA

  Het is weer eens tijd voor een nieuw recept op LemonyLife! En dit keer wel een vegetarische. Samen met mijn...

  Sluiten