Follow:

FLASHBACK | WEEK 33

Wat vliegen de weken toch voorbij! Gelukkig heb ik nog twee weken ‘vrij’ voordat het echte leven weer begint. Afgelopen week was mijn laatste week dat ik extra vakantieuren werkte en wat ben ik blij dat het erop zit! Het is lekker om extra geld te verdienen maar ik vind het toch ook wel lekker dat ik de komende twee weken alleen in het weekend en de koopavonden werk, dan kan ik me mentaal nog even voorbereiden op komend schooljaar haha. Ik heb ieder geval ook weer wat leuke dingen gedaan afgelopen week!

Gedaan
Stiekem moest ik hier echt hard over nadenken. Wat heb ik ook alweer allemaal gedaan afgelopen week? Ik weet dat ik naar de film ben geweest, Atomic Blonde, wat ik van deze film vond heb je al uitgebreid kunnen lezen. Maandag heb ik alvast de perfecte student uitgehangen en heb ik keihard aan mijn herkansing gewerkt. Met resultaat want ik was gelijk zo goed als klaar! Trots hier. Verder heb ik woensdag en donderdag gewerkt en omg, vrijdag was een hemelse dag! Samen met mijn schoonzusje ben ik naar Quetzal in Nijmegen gegaan, dit is een nieuwe chocoladebar. Hier hebben we de ‘High Chocolate’ besteld. Hier kregen we allerlei lekkernijen, een chocoladefondue en konden we onbeperkt warme chocomel drinken. Chocolate heaven waren we dus in beland! 

Gezien
Ik ben weer begonnen aan Suits! Inmiddels heb ik weer een paar afleveringen van seizoen 1 gezien. Ik was er al eens eerder aan begonnen, maar op de een of andere manier was ik afgehaakt. Dus dan begin je natuurlijk gewoon weer opnieuw. 

Gehoord 

Blijkbaar is het nummer al ontzettend oud haha, maar ik hoorde dit nummer van The Script opeens bij Spotify en ik kende het al wel maar wist nooit van wie het was. Heerlijk nummer is het!

Gelezen
Artikelen voor mijn eigen artikel? Oh yeah, the student is back! 

Gegeten
HEEL VEEL CHOCOLA. En pizza, en lekkere yoghurt met bosbessen. Je moet mijn Food Diary maar gewoon bekijken! 

Gevoeld
Stress. Omdat ik mijn artikel al lang en breed af heb en mijn groepsgenoten nog niet. Vanavond moet het ingeleverd zijn en het is nog niet af. Ik kan zo slecht tegen dat last minute werk. Bah. 

Gekocht
Jup, ik heb geshopt terwijl ik eigenlijk helemaal geen geld meer had. Maarja, als je de Primark binnen loopt gaat het fout. Ik nam er een lightbox (jeeeej eindelijk), een tas, panty’s, een haarstrik en een blouse mee. Best netjes toch?

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Susan | susanblogt

  Jaaa zo leuk en lekker bij Quetzal!
  Susan | susanblogt onlangs geplaatst…ETEN BIJ EEN CHOCOLADEBAR, PANNENKOEKENHUIS + PRIMARK SHOPPENMy Profile

  augustus 20, 2017 at 11:09 am
 • Reply Saskia

  The Script blijft tof<3 Vooral hun oude muziek.

  augustus 20, 2017 at 7:00 pm
 • Reply Simone

  Nu heb ik zin in pizza haha! Ziet er super lekker uit.

  augustus 21, 2017 at 1:27 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD DIARY #13 WORD IK VEGETARIËR?

  Het is weer tijd voor een nieuwe Food Diary! Deze keer is het wel een stuk gezonder dan de vorige...

  Sluiten