Follow:

FLASHBACK WEEK 43 | NIET LEKKER IN MIJN VEL

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuwe Flashback! Het was een rare tijd afgelopen maand.

Ik moest opeens mijn oude leven combineren met mijn nieuwe leven. Mijn samenwonende leven haha. En dat was even wennen! Ik probeer het nu langzaam aan allemaal weer op te pakken en hoe ik dat deed en hoe me dat bevalt kun je in deze flashback lezen!

Gedaan
De vakantie was afgelopen en ik had me voorgenomen om vanaf nu echt weer series goed aan de slag te gaan met school en alle lessen te volgen. Of dat gelukt is? Nee. Niet echt. Deels schuldig maar deels ook onschuldig. Afgelopen maandag begon ik vol goede moed maar wilden vriendinnen absoluut gaan lunchen waardoor ik 1 les geskipt heb. Dat was nog acceptabel, dacht ik. Dinsdag had ik alleen maar waardeloze lessen dus moet ik heel eerlijk toegeven dat ik niet ben gegaan. En toen werd ik ziek en heb ik vrijdag alleen een hoognodige gevolgd en ben ik daarna mijn bed weer ingedoken.

Verder ben ik maandag dus wezen lunchen en zijn gisteravond mijn schoonzusje en haar vriend op bezoek geweest. En ze hebben hun konijn meegenomen die nu van ons is! Ben er zo blij mee! Op het moment dat ik dit schrijf is hij er nog niet, maar ik weet zeker dat ik het heerlijk ga vinden. Een beetje om lekker mee te knuffelen, dat heb ik nu wel even nodig.

Gezien
Oh jongens ik kijk de laatste tijd zo vaak ‘ Keeping Up With the Kardashians’. Inmiddels ben ik al bij seizoen 3. Is dat erg? Ik vind het echt heerlijk hersenloze tv en geweldig leedvermaak! Daarnaast zijn we aan de laatste afleveringen van Dexter bezig, ik ben benieuwd hoe het afloopt!

Gehoord

Gelezen
Eigenlijk vrij weinig.

Gegeten
Gisteren heb ik lekker sushi voor mezelf gekocht om me een een beetje op te vrolijken. Dat werkt altijd! En maandag had ik een heerlijk broodje met gerookte zalm, roerei en wasabi mayo. Zo lekker!

Gevoeld
Ik weet niet zo goed wat er de afgelopen tijd mis met me is. Het komt er eigenlijk op neer dat ik me neerslachtig voel. Ik ben niet zo blij de laatste tijd. Terwijl ik dat juist wel zou moeten zijn aangezien ik ben samenwonen met mijn vriend en ik dit echt heerlijk vind. Ondanks dat voel ik me toch verdrietig. En ik weet niet zo goed waar dat nou door komt.. En toen werd ik ook nog eens ziek waardoor het nu al helemaal hopeloos is. Het liefst kruip ik diep onder de dekens en kom ik er voorlopig niet meer uit. Niet zo best nee.. Dus als iemand tips heeft hoor ik het graag!

Gekocht
Hooi en konijnenvoer en snoepjes haha! We zijn er helemaal klaar voor!

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Lievelyne

  Hopelijk voel je je weer beter? Liefs E.

  oktober 28, 2017 at 8:14 am
 • Reply gea

  Sushi en een broodje zalm maakt mij ook altijd gelukkig haha <3

  oktober 28, 2017 at 7:27 pm
 • Reply Demi

  Jammer om te lezen dat je even in een dipje zit. Ik ken je natuurlijk niet persoonlijk, maar ik krijg bij het lezen van je blogbericht wel de indruk dat die neerslachtigheid er nu voor zorgt dat je jezelf als het ware een beetje aan het verstoppen bent. Ik denk dat het juist goed voor je zou zijn als je wél naar school zou gaan en je niet zou laten verleiden door kortstondige prikkels. Lunchen met vriendinnen is natuurlijk heel gezellig, maar je focussen op een te behalen doel en dat doel ook daadwerkelijk verwezenlijken zal je nog meer vreugde op leveren. Believe me 🙂 Been there!

  oktober 29, 2017 at 9:30 am
 • Reply Marjoleine

  Wat rottig dat je je zo voelt 🙁 Wat bij mij meestal helpt is eventjes toegeven aan het down gevoel, door bijvoorbeeld een dag (of meerdere) echt helemaal niks te doen. Vervolgens probeer ik dan de dingen weer op te pakken omdat ik weet dat ik, van alleen in bed liggen, me niet beter ga voelen. Sterkte X
  Marjoleine onlangs geplaatst…Leven met een eetstoornis #2 | Op zoek naar hulpMy Profile

  oktober 29, 2017 at 12:26 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FOOD DIARY #15 ZELF ETEN BEDENKEN IS BEST LASTIG

  Hier is het dan! De eerste Food Diary sinds ik op mezelf woon! En het is niet zo'n beste haha....

  Sluiten