Follow:

FLASHBACK WEEK 44 | LEUKE DINGEN EN VEEL EMOTIES

Gedaan
Afgelopen week begon mijn tentamenweek en dat betekende dus dat ik veel vrij was. Jeej! Toch heb ik nog vrij veel voor school gedaan. Maandag + dinsdag ben ik met mijn verslag bezig geweest, donderdag heb ik de presentatie in elkaar gezet en vrijdag had ik de presentatie. Ik denk dat het wel goed ging. We kregen niet echt feedback met ons groepje maar hij zei dat we het allemaal goed hebben gedaan dus ik ga er van uit dat ik een voldoende heb.

Daarnaast heb ik maandag mijn eerste yogales gevolgd, wat was dat heerlijk zeg! Woensdag ben ik met twee vriendinnen en mijn vriend bezig geweest om een filmpje op te nemen in de bossen voor school. Wat hebben we veel gelachen! En afgelopen vrijdag heb ik lekker met mijn schoonzusje sushi gegeten en hebben we in de avond een ladiesnight gehad. Wat een ervaring was dat zeg! Oh en natuurlijk heb ik Dexter lekker veel geknuffeld!

Gezien
De laatste aflevering van Dexter! OMG wat was dat een kuteinde zeg! Meer zal ik er niet over zeggen voor degene die het nog willen kijken maar jeeeezus wat een teleurstelling.

Gehoord

Gelezen
Uh, mijn aardrijkskunde boek. Goed bezig ben ik!

Gegeten
Heerlijke sushi vrijdag dus. En dinsdagavond heb ik met mijn vriend toastjes gehad met verschillende kaasjes. Hier hadden we nog brie van over dus maakte ik een heerlijk broodje met brie, honing en walnoten. Vind dat echt zo ontzettend lekker!

Gevoeld
Pff ik heb deze week zoveel gevoeld haha. Ik moest ongesteld worden maar het verliep niet zoals ik gewend was. Dus naast dat ik me sowieso al emotioneel voelde hierdoor werd ik helemaal gek van mezelf haha. Qua emoties was het een zware week!

Gekocht
Vrijdag heb ik twee t-shirtjes en een heerlijk warme sjaal geshopt. En uh, vrijdagavond heb ik dus ook wat meegenomen haha. Geen hele gekke dingen. Ik kocht een speciale scheercreme voor de intieme zone, een chocolade bodypaint en als hoogtepunt een glijmiddel met een likeur 43 smaak haha. Ik heb m puur gekocht omdat ik hem zo lekker vond! Ik hou van likeur 43.

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
FOOD FRIDAY | RAVIOLI MET KIP EN SPINAZIE IN FUNGHISAUS

Het werd weer eens tijd om een nieuwe recept te plaatsen op LemonyLife. Maar ik had er een beetje moeite...

Sluiten