Follow:

FLASHBACK WEEK 49 | ONVERWACHT EEN WEEK VRIJ

Onverwacht was dit een vrij rare week. Zoals je in mijn eerdere artikel kon lezen ben ik onverwacht gestopt met stage. Eigenlijk zou ik deze hele week stage hebben moeten lopen, maar dat ging dus opeens niet meer door. En zo had ik opeens heel veel vrije tijd. Het was wel goed voor me, ik heb een beetje tot rust kunnen komen. Al voel ik me nog niet helemaal mezelf. Ik denk dat ik hier pas aan kan werken wanneer ik vanuit school duidelijk heb over hoe nu verder.

Gedaan
Omdat ik afgelopen week dus vrij onverwacht een week vrij was ben ik lekker veel thuis geweest. Ik vond het wel fijn om even een weekje het rustig aan te doen en weer even tot mezelf te komen. Dus ik heb series gekeken, heerlijk gekookt, lekker op mijn gemakje boodschappen gedaan en dat soort dingen. Ook ben ik gezellig een dagje naar mijn moeder geweest en zijn we samen in de stad beland.

Gezien
Heel veel Keeping Up With The Kardashians haha. Ik blijf het een heerlijk hersenloos programma vinden. Verder kijk ik met mijn vriend Grey’s Anatomy weer vanaf het begin, inmiddels zijn we alweer bij de tweede helft van seizoen 3.

Gehoord

Gelezen
Ik ben begonnen in het boek ‘Snap! Fotograferen met je smartphone’. Op dit moment ben ik nog bij de basics, maar ik hoop snel aan de slag te kunnen gaan met oefenen!

Gegeten
Ik probeerde een heerlijke curry op gevoel uit en jeetje wat was het geslaagd! Ik serveerde er papadums bij en dat maakte het extra lekker. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Verder was ik nogal gevoelig voor chocola deze week dus er zijn flink wat chocolaatjes in gegaan haha, oeps!

Gevoeld
Pfff, zoveel. Op een aantal dagen voelde ik me prima en vond ik het heerlijk om even niks te doen. Gisteren sneeuwde het en toen voelde ik me even weer als een kind zo blij haha. Maar ik heb ook zo mijn momenten gehad dat ik boos was om hoe de situatie op stage is verlopen en verdrietig omdat ik me af en toe voel alsof ik gefaald heb. Maar ik probeer te onthouden dat dat niet zo is en dat het allemaal wel goed komt.

Gekocht
Uh, volgens mij niks geks. Alleen boodschappen voor deze week haha. Oh en natuurlijk mijn nieuwe lay-out voor de blog!

Q: Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
MIJN GEKREGEN SINTERKLAASCADEAUS

Eindelijk is het 5 december! Een datum waar velen van ons naar uit kijken. Waarschijnlijk viert het grootste deel van...

Sluiten