Follow:

FOODLOVERS TAG

Zoals sommige van jullie misschien wel weten ben ik een echte foodlover. Standaard komt er elke vrijdag een food artikel online op LemonyLife, ik ben er dol op! Natuurlijk kon ik dan de foodlovers tag niet overslaan! 

Wat is je lievelingseten?
Poeh dit vind ik gelijk een lastige! Ik zou zeggen sushi, maar dat is wel makkelijk. Wat ik ook echt heerlijk vind is een simpele pasta met zalm en 4 (of 5?) kazensaus of een heerlijke burger. Waar je me ook echt wakker voor kunt maken is een pizza salmone of een heerlijke Aziatische maaltijd!

Ben je een healthy food lover of een unhealthy food lover?
Absoluut een unhealthy food lover! Ik ben dol op chips, chocola, ijs, friet, pasta, pizza, noem het maar op! Maar dit probeer ik tegenwoordig wel iets te minderen. Ik zou graag een healthy food lover worden haha.

Ben je een keukenprinces of laat je zelfs een ei aanbranden?
Ik neig dan toch eerder naar een keukenprinces. Ik vind het heerlijk om te koken en het komt ook zelden voor dat er iets mis gaat of aanbrand bij mij. 

Ben je een makkelijke of moeilijke eter?
Ik denk dat ik inmiddels best wel een makkelijke eter ben geworden. Ik lust vrij veel en iets wat ik niet ken zal ik ook altijd proberen voordat ik er een oordeel over geef. Toen ik nog klein was, was ik echt een lastige eter, ik lustte haast niks! En alles wat ik toen niet lekker vond, vind ik nu heerlijk haha. 

Wat is het beste recept dat je ooit gemaakt hebt?
Poeh, lastige! Ik maakte voor mijn oude blog best regelmatig recepten. Een van de lekkerste zijn denk ik de Braziliaanse gerechten die ik ten tijde van het WK in Brazilië heb gemaakt; viskoekjes en een curry met garnalen. Helaas staan deze niet meer online.

En wat is je meest gefaalde recept ooit?
Oh hier moet ik echt even over nadenken hoor! Misschien dan die keer dat ik zelf probeerde boboti te maken maar deze nogal flauw was. Jammer!

Wat is je favoriete foodblog?
Ik denk dan toch wel OhMyFoodness! Ik vind haar altijd zulke heerlijke recepten posten! 

Waar haal je je inspiratie vandaan voor het avondeten?
Ik haal mijn inspiratie eigenlijk van best veel dingen vandaan. Als eerst natuurlijk de foodblogs, maar ook van de Albert Heijn site, pinterest en foodgawker. Daarnaast heb je ook altijd van die magazines in de supermarkt liggen met recepten en daar kijk ik ook altijd in.

Wat eet je het liefste als ontbijt?
Ik ontbijt thuis eigenlijk altijd standaard met hetzelfde; yoghurt met muesli en stukjes chocola. En ik vind het heerlijk! Al vind ik een luxe ontbijt ook wel lekker; eitjes, broodjes met zalm enzovoort. 

Wat lust je echt absoluut niet?
Ananas in mijn avondeten! Ananas als los fruit vind ik heerlijk. Maar zodra het verwarmd wordt en in een gerecht verwerkt is, bah! 

Melk, pure of witte chocolade?
Puur, absoluut! Ik ben dol op pure chocolade. Wit doet mij eigenlijk helemaal niks.

 Q: Ben jij een keukenprinces?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariska

  Waarom lees ik dit nou op m’n balansdag 😛 heerlijk al dat eten! Ik ben ook een unhealthy food lover 😀

  april 29, 2016 at 9:03 am
 • Reply Sandra

  Ik laat eigenlijk nooit iets verbranden ofzo, dus echt een drama in de keuken ben ik niet. Wat trouwens best bijzonder is want ik ben best onhandig haha. Maar goed, ik kan best koken gelukkig! 🙂
  Ik ben echt een gezond voedsel freak. Fruit is echt mijn guilty pleasure. Verwarmde ananas op pizza vind ik juist wel lekker trouwens!

  april 29, 2016 at 12:58 pm
 • Reply Kirsty

  Leuke tag! Ik zit denk ik tussen een unhealthy en een healthy food lover in, zolang het maar lekker is maakt het mij niet zo heel veel uit of het gezond is of ongezond. Balans is naar mijn idee het belangrijkst. Koken vind ik ook heel leuk, dus denk dat ik ook wel een keukenprinses ben en bijna elke week proberen we hier wel nieuwe recepten uit.
  Kirsty onlangs geplaatst…My Week in Photos April 4My Profile

  april 29, 2016 at 1:02 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  MOVIES | THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR

  Let op: dit artikel bevat spoilers rondom de film The Huntsman Winter's War. Een aantal maanden terug zag ik in de...

  Sluiten