Follow:

HET GAAT EVEN NIET ZOALS HET MOET GAAN..

tired

Sinds dat ik inmiddels al weer ruim twee weken terug ben flauwgevallen, moet ik eerlijk toegeven dat mentaal wat minder goed met mij gaat. Dagelijks bloggen is mijn doel maar ik merk dat het hierdoor helaas niet altijd lukt. Eigenlijk zou je zeggen dat ik me niet hoef te verantwoorden, maar toch doe ik dat op dit moment liever wel. En daarnaast, zoals ik al vaker heb gezegd, vind ik het heerlijk om op mijn blog eventjes van mij af te schrijven. 

Eigenlijk heb ik er niet echt een verklaring voor, maar sinds die dag dat het mis ging in het zwembad slaap ik praktisch elke nacht slecht. Eerst kwam het gewoon door de schrik, later omdat ik me meer zorgde maakte om mijn vriend omdat hij zo slecht sliep. En toen begon het een vicieuze cirkel te worden. Overdag zie ik er al tegenop om ’s avonds naar bed te gaan. ‘Wetend’ dat het toch weer een zware nacht gaat worden en het uren duurt voordat ik in slaap val. En ja, als je al zo gaat denken.. 

Eigenlijk ben ik altijd al een lastige slaper geweest. Ik slaap meestal al erg lastig in. Binnen 5 minuten weg zijn? Dat ken ik niet. Maar sinds deze twee weken duurt het eigenlijk nog langer dan normaal. Vaak zie ik het half 3 worden voordat ik in slaap val. En ja, als je dan weer om 7 uur op moet gaan die nachten je opbreken. Ik ben ermee naar de dokter geweest en die gaf me als tip melatonine of valeriaan te gebruiken. Maar het leuke is dat deze los van elkaar niet mij niet helpen. Slik ik alleen melatonine dan ben ik wel ontzettend moe maar is het nog steeds chaos in mijn hoofd, slik ik alleen valeriaan dan is het in mijn hoofd (eventjes) rustig maar kan ik alsnog niet in slaap komen. Maar slik ik het allebei merk ik gewoon dat mijn lichaam téveel stofjes binnen krijgt en ik overdag eigenlijk alsnog slaperig ben.. Daar schiet ik ook niet echt iets mee op.

tired

En het begint zo zijn gevolgen te krijgen.. Ik ben moe, ik word prikkelbaar, de spieren in mijn nek zitten vast en daar krijg ik hoofdpijn van. Het is soms een beetje een chaos in mijn hoofd en ik word er een beetje neerslachtig van. 

Anyway, een echte oplossing voor dit probleem heb ik nog niet echt gevonden. Je kan je denk ik wel voorstellen dat ik na twee weken redelijk op begin te raken.. De volledige weken school en stage zijn weer begonnen en ik merk dat het me erg veel moeite kost om dit vol te houden en daarnaast ook nog eens dagelijks te bloggen. En dat vind ik echt ontzettend kut, want ik hou zo erg van het bloggen en ik wil het zo graag doen. En ik merk nu, dat als ik eenmaal bezig ben, dat het dan prima gaat. Maar ik kan me er op dit moment gewoon niet altijd toe zetten.. 

Ik weet ook niet echt waar ik met dit verhaal naartoe wil ofzo, ik moest het gewoon even van me af typen zodat het weer wat rustiger in mijn hoofd is. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Hoestende Avonturier

  Super vervelend dit soort periodes… Ik ken het zelf goed en het is zo frustrerend! De laatste keer dat ik in zo een vicieuze cirkel zat kreeg ik Temazepam. Dat had ik eerder wel eens gehad en toen deed het niet zoveel, maar nu heeft het me er echt uitgeholpen. Ik nam het drie nachten achter elkaar en daarna 1x in de zoveel tijd als ik het nodig vond. Misschien kan je dat aan je arts vragen? Ik hoop voor je dat het hoe dan ook snel weer beter gaat!
  Hoestende Avonturier onlangs geplaatst…Plog 63: van hot naar herMy Profile

  mei 18, 2016 at 12:06 pm
  • Reply Joyce

   Ah wat fijn dat je je tip deelt! 🙂 Ik ga het zeker even onthouden voor als het binnenkort toch niet beter blijkt te gaan.

   mei 18, 2016 at 4:48 pm
 • Reply Mieke

  He bah, wat rot Joyce! 🙁 Mocht je niks opknappen, dan toch maar weer eens naar de huisarts gaan he! Sterkte!

  mei 18, 2016 at 1:31 pm
  • Reply Joyce

   Jaa ik kijk het nog even een weekje aan (ivm volledige stageweek dus druk!) en anders ga ik in inderdaad toch maar weer terug.

   mei 18, 2016 at 4:48 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSBERICHTEN #6 Kruidvat, MUA, Primark & The Body Shop

  Het is weer tijd voor een nieuwe aantal persberichten! En ik moet zeggen dat ik afgelopen week flink wat leuke...

  Sluiten