Follow:

HOE VERDER BLOGGEN?

Elke keer weer faal ik er in om mijn blog regelmatig up to date te houden. En dat vind ik echt oprecht zo lastig. Soms heb ik er ook helemaal geen behoefte aan, om te bloggen. Sinds het hbo heb ik een drukker leven; meer aan school te doen, in het weekend werken, een vriend, vrienden die ik ook nog wil zien enzovoort. Waar past bloggen in dat rijtje? Soms gewoon even niet als ik eerlijk ben. Stoppen heeft ook echt wel eens mijn gedachtes gepasseerd. Waarom niet gewoon helemaal ermee kappen? Dan hoef ik me ook niet meer schuldig te voelen dat ik er niks meer aan doe. Maar toch kan ik dat niet over mijn hart verkrijgen. Want in tijden zoals nu mis ik het bloggen toch weer. Het is nu kerstvakantie en wie weet heb ik wel tijd genoeg om te bloggen en dan zou ik het toch wel heel graag oppakken. 

Al is dat voorlopig ook nog maar de vraag haha. Ja, ik heb 2 weken kerstvakantie, maar wie weet moet ik werken en hoeveel ik bij mijn vriend ga zijn daarnaast weet ik ook nog niet. Wat een drama is het toch haha. Voor nu staan er in ieder geval wel een aantal ideeën op de planning voor de komende 2 weken en ik hoop dat ik deze toch wel uit kan gaan werken. Maarja, hoe het na de vakantie dan verder gaat ik weet ik nog niet.. Misschien verdwijnt mijn zin om te bloggen dan wel weer of heb ik geen tijd. We zien het dan wel weer! 

Nu moet ik nog even de moed bij elkaar rapen om mijn mailbox te openen. Ruim 100 gemiste mails die ik nog moet lezen haha. Oeps! 

Hebben jullie bloggers dat ook wel eens? Niet de tijd of zin te kunnen vinden om te bloggen? Hoe gaan jullie daar mee om?

Bron foto
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
MIJN EERSTE TENTAMENWEEK ZIT EROP

Oh wat een stress was het afgelopen week joh. De allereerste tentamenweek op het hbo. Hoeveel zwaarder zou dit gaan...

Sluiten