Follow:

HOTSPOTS | GOEDKOOP UITETEN IN NIJMEGEN

Untitled

Ik woon inmiddels al mijn hele leven in het prachtige Nijmegen. Een groot deel van de restaurants hier ken ik dus wel. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik toch nog een best aardig lijstje heb van waar ik nog naar toe wil. Maar goed, dat is niet het punt. Als student zijnde heb ik vaak niet het geld tot mijn beschikking om uitgebreid uit eten te gaan met vriendinnen/vriend/ moeder enzovoort. Maar gelukkig heeft Nijmegen ook genoeg restaurantjes waar je ook goedkoop kan eten! Het leek me leuk om deze eens met jullie te delen.

VAN BUREN

Als eerst een restaurant die absoluut niet mag missen op deze lijst! Van Buren is denk ik goed bekend bij menig student in Nijmegen. En dan niet alleen om het eten, maar vooral omdat je er ’s avonds compleet los kunt gaan! Wat velen niet weten is dat je ook heerlijk goedkoop kunt eten bij Van Buren. Laatst heb ik er nog met met mijn vriend gegeten en hadden een 3 gangen menu voor 13,99. Ik bestelde vooraf een gerookte zalm met knoflookbrood, hoofd spareribs met frietjes en na de meest heerlijke cheesecake ooit. De spareribs kan ik ook zeker aanraden! Het vlees glijdt bijna van het bot af.

Molenstraat 89

DE DROMAAI 

De Dromaai is helaas niet zo bekend in Nijmegen voor het avondeten, wat echt onwijs zonde is! Hier heb je namelijk al een heerlijk hoofdgerecht voor een tientje. Het leuke aan De Dromaai is dat je alles los kan kiezen; zo kies je zelf het vlees, daarna kan je een sausje erbij kiezen en een bijgerecht. Eigenlijk stel je op deze manier je hele maaltijd zelf samen! 

Plein 1944, 25

MISTER JACK’S 

Mister Jack’s is een combinatie tussen een Italiaans en Grieks restaurants. Je kan hier vooral veel (goedkope) pizza’s eten! De duurste pizza kost wederom 10 euro. Voor een pasta zit je ook tussen de 7 en 12 euro. Prima te doen dus! Wil je een Grieks vlees- of visgerecht ben je wel wat duurder uit. 

Kelfkensbos 50

WALLY 

Ook Wally is niet zo bekend in Nijmegen, wat echt onwijs jammer is! Ik vind Wally namelijk een onwijs leuk concept hebben. Het is namelijk een burgerrestaurant waar je wederom maximaal een tientje betaald. Veel keus hebben ze niet, maar volgens mij wisselt hun kaart wel regelmatig. Naast je burger kan je nog een bijgerecht bestellen als friet en sla voor zo’n 3 euro.

Hertogstraat 47

 

CREDIBLE 

Credible is denk ik wel mijn favoriet uit deze lijst! Dit restaurant zit nog niet zo heel lang in Nijmegen, maar wat is het een aanwinst! Bij Credible hebben ze geen vaste tijden, maar kan je zelfs ’s ochtends als je avondeten bestellen en in de avond nog je ontbijt. Hier vind je geen standaard hoofdgerechten, maar zijn ze wat specialer. Het duurste op de kaart is een gamba & tofu pad thai voor maar 14,50. Maar daarentegen heb je ook al een vegan shepherd’s pie of een smokey bbq burger voor 9,50. 

Hertogstraat 1 

PINOCCIO 

Wederom een Italiaans restaurant in deze lijst; Pinoccio. Ook hier heb je een goedkoop 3 gangen menu, je betaalt namelijk maar 15,-. Wel heb je dan een beperkte keuze, maar alsnog staan er erg lekkere dingen op het menu! Is een 3 gangen menu teveel voor je, stel je ook gemakkelijk je eigen pasta samen voor maar 8,95. Op maandag t/m woensdag zijn er zelfs diverse pizza’s en pasta voor maar 6,95. 

Molenstraat 99

CAMELOT 

 En als laatste Camelot; een sfeervol eetcafé. Zelf eet ik hier niet zo vaak, maar als ik de kaart bekijk denk ik elke keer weer dat ik dat toch wel eens zou moeten doen. Je hebt hier wel beperkte keuze, omdat het dus niet echt een echt restaurant is. Maar wat er op de kaart staat is zeker wel lekker voor een eetcafé! 

Grote Markt 37

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply sammie

  MISTER JACK’S zijn wij toevallig vorige week geweest en we hebben er heerlijk grieks gegeten, we hebben al besloten dat we de volgende keer terug gaan om de pizza’s te proberen 🙂

  februari 9, 2016 at 2:54 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  DINGEN DIE IK DOE ALS IK EIGENLIJK MOET LEREN…

  Het is vandaag weer begonnnen, tentamenweek nummer 2. Dat betekend dat ik alweer 2 weken aan het leren ben. Of...

  Sluiten