Follow:

LEUKE DINGEN OM TE DOEN IN DE LENTE

Oh jongens eindelijk is het zo ver! Het is echt officieel lente. Sommigen zeggen dat het op 1 maart al lente is, maar vanaf de 20e kan niemand er meer omheen. Het is in ieder geval iets. Er is een begin. Nu moet het weer nog meewerken. Vorige week hadden we een aantal heerlijk zonnige dagen en oh daar heb ik zo onwijs van genoten! Ik ben echt iemand die zon nodig heeft, ik heb dan meer energie, voel me beter en heb ook meer zin in dingen. Wat mij betreft kan die lente niet snel genoeg beginnen! Ik ben alvast helemaal in de stemming, dus vandaag deel ik met jullie  leuke dingen die je kunt gaan doen de komende tijd! 

buiten

Picknicken: dit is echt mijn nr 1 to do wanneer het lekker weer is! Ga lekker naar het park, neem een kleedje mee en wat lekkers en geniet! En dit kan ook nog eens variëren. Koop ergens een broodje, een pizza, ga naar de supermarkt voor wat snacks of maak juist zelf wat lekkere broodjes en salades. 

Sporten: op de een of andere manier krijg ik wanneer het zonnetje schijnt altijd zin om buiten te gaan sporten. Lekker gaan hardlopen of skeeleren, nog beter! Niet dat ik het zelf ooit doe, maar het idee is leuk! 

Terrasje pakken: het is zo heerlijk om buiten in het zonnetje te zitten, een glas ice tea of juist lekker een wijntje erbij en klaar! Gezellig mensen kijken of juist lekker kletsen met je vrienden, wat wil je nog meer?

De kinderboerderij: wanneer het lente is betekent het dat er allemaal pasgeboren lammetjes en geitjes zijn! Ik vind het echt heerlijk om dan naar de kinderboerderij te gaan en deze diertjes te bewonderen. Ik voel me dan net weer een klein kind haha.

Genieten van een goed boek: buiten is een boek altijd beter dan binnen. Dat is nou eenmaal zo. 

Je tuin lenteproof maken: nu is natuurlijk de tijd om je tuin op te fleuren met leuke planten en bloemen. Wat ook ontzettend leuk is, is om je eigen fruit/groente/kruiden te gaan kweken. 

Binnen

Bakken: het is natuurlijk het hele jaar door leuk en fijn om te bakken, maar juist in de lente krijg ik op de een of andere manier nog meer zin in cupcakes enzo. 

Lente schoonmaak: wanneer het lekker weer is, is het veel fijner om schoon te maken! Gooi je ramen en deuren lekker open, maak je huisje schoon en beloon jezelf met leuke planten en bloemen om je huis lekker op te fleuren.

Nagels lakken: in de lente komen de pastelkleurtjes weer tevoorschijn en ook hebben je tenen weer aandacht nodig. 

Limonade maken: het is heerlijk om frisse limonade te drinken wanneer het zonnetje schijnt en wat is dan leuker dan deze limonade zelf te maken? Tegenwoordig vind je zoveel lekkere en simpele recepten online! 

Q: waar kijk jij het meest naar uit deze lente?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Loes

  Leuke tips! Ik ben blij dat weer wat warmer is en langer licht, heerlijk de lente! Ik ben op het moment heel erg veel aan het bakken, dus dat is vooral mijn lente-activiteit!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #6 – 11 tot 17 maartMy Profile

  maart 22, 2017 at 12:17 pm
 • Reply sammie

  Een terrasje pakken gaan we zeker weer doen al is het in Nijmegen soms lastig om een leef tafeltje te scoren als het zonnetje schijnt 😀 Picknicken lijkt me zo leuk om weer eens te doen, is jaren geleden!
  sammie onlangs geplaatst…#echtepostiscool Jup, ik deed ook mee!My Profile

  maart 26, 2017 at 8:01 pm
 • Reply Sija

  Heerlijk! Ik hou van de lente <3 Buiten is een boek inderdaad veel beter, haha! Ik lees veel meer in de lente/zomer 🙂
  Sija onlangs geplaatst…3 Dingen die Social Media mij heeft geleerdMy Profile

  maart 27, 2017 at 8:55 am
 • Reply Daniëlle

  Ik houd van de Lente, maar het weer mag nog wel iets beter worden 🙂 Dan wordt het genieten geblazen.

  april 24, 2017 at 3:43 pm
 • Reply Lindsey Beljaars

  Super leuke tips!! Al mag die Lente van mij nu wel ‘echt’ beginnen 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Expeditie Samenwonen Deel 8My Profile

  april 25, 2017 at 7:39 am
 • Reply Sandra

  Oee ik kijk er het meest naar uit om zonder winterjas aan naar buiten te kunnen en lekker te wandelen. Zo fijn vind ik dat! Een terrasje pakken is ook altijd leuk. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…10 Activiteiten om je gedachten te verzettenMy Profile

  april 25, 2017 at 8:06 am
 • Reply Anna Gerrie

  Ik vind de lente altijd heerlijk, lekker met mijn hond stukken wandelen in de zon 🙂
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Mijn Bloomon AbbonementMy Profile

  april 25, 2017 at 12:42 pm
 • Reply Mariëlle

  Ik loop altijd naar mijn werk, want het is mega dichtbij, dus ik geniet nu extra 🙂 Maar van mij mag het nog iets zonniger!

  april 25, 2017 at 5:18 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  AANKOPEN I LOVE BEAUTY EVENT

  Afgelopen zaterdag ging ik met mijn moeder richting de Jaarbeurshallen in Utrecht voor het I Love Beauty event. Ondanks dat...

  Sluiten