Follow:

MIJN MAAND | NOVEMBER – TENTAMENWEKEN!?

Zoals je gisteren hebt kunnen lezen was oktober niet zo’n boeiende maand. Ondanks dat ik niet veel dingen heb ondernomen was het toch wel een enerverende maand met zo zijn ups en downs. Hopelijk brengt november wat meer ups dan downs en voel ik me weer wat beter! Ik heb in ieder geval wat leuke dingen met vrienden op de planning staan en dat is altijd leuk!

TENTAMENWEKEN | De maand begint met tentamenweken. Op dit moment is de eerste week al begonnen. En nu klinkt dit echt veel erger dan dat het is haha. Want ik heb helemaal niet veel tentamens. Komende vrijdag heb ik een presentatie over aardrijkskunde en dan heb ik donderdag een tentamen om mijn Engels niveau te bepalen, waarin ik een B2 niveau moet halen. Nu ben ik best goed in Engels dus ik maak me hier niet echt zorgen om. Deze twee weken besteed ik dus aan mezelf, om even tot rust te komen en lekker te doen waar ik zin in heb. Even de dingen doen ik belangrijk vind en waar ik me goed bij voel. Heerlijk is dat!

LADIESNIGHT | Na mijn presentatie komende vrijdag ga ik gezellig met mijn schoonzusje de stad in, wat eten en daarna door naar een vriendin voor een ladiesnight. En ja, ladiesnight in de dirty way. Het is namelijk een ladies night met erotische speeltjes. Ik ben aan de ene kant echt ontzettend benieuwd want ik heb echt geen idee wat ik hier van moet verwachten haha. Wat ik wel zeker weet is dat het ontzettend leuk gaat worden en er zeer waarschijnlijk zeer veel gelachen gaat worden!

DUIKEN | Omdat een vriendin van me dol is op duiken leek het haar leuk om met onze vriendengroep een duikcursus te gaan volgen. Dus dit staat eind van de maand op de planning. Het is gewoon in een zwembad van 2 meter diep dus ik ben benieuwd. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden en of ik enthousiast ben of niet haha. Aan de ene kant lijkt het me ontzettend leuk maar aan de andere kant is het ook niet echt mijn ding. Maar goed, we gaan het gewoon proberen en dan zien we wel!

ETEN BIJ ‘T ZUSJE | En als laatste misschien wel de avond waar ik me het meeste op verheug. Samen met de meiden gaan we eten bij ’t zusje. Een aantal van jullie zullen dit tapasrestaurant wel kennen. Nu ben ik natuurlijk een foodlover dus dit is de ultieme avond voor mij. Ze hebben sinds kort een nieuwe menukaart en natuurlijk heb ik deze al uitgebreid bekeken. Zo weet ik 100% zeker dat ik de pokebowl met tonijn ga proberen, de carpaccio kan natuurlijk ook niet ontbreken en over de hoofdgerechten nog niet gesproken, daar wil ik echt alles van proberen!

Q: Wat is het leukste dat jij deze maand op de planning hebt staan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Demi

  Hihi die ladiesnight! Grappig dat je dat ook gewoon op internet durft te schrijven. Ik heb vaak een ladiesnight mee mogen maken, maar nog nooit zo’n variant. Lijkt me inderdaad hilarisch. Duiken heb ik ook wel eens gedaan , maar dan in de zee van Kroatië. Doodeng vond ik dat. Voelde heel claustrofobisch. Ik hoop dat jij een leukere ervaring hebt! In een zwembad in Nederland word je vast ook beter begeleid.

  november 1, 2017 at 12:00 pm
 • Reply Nesrin

  Wat leuk dat je een duikcursus gaat doen. Ik heb het jaren geleden gedaan en vond het uiteindelijk toch niets voor mij. Het leukste wat ik deze maand ga doen is een lang weekend naar Barcelona!
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #94 citytrip boeken & haat aan boodschappen doenMy Profile

  november 1, 2017 at 12:28 pm
 • Reply Judith

  Leuke blog! Succes met je tentamens 🙂

  november 2, 2017 at 9:14 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK OKTOBER | HOE BEVALT HET SAMENWONEN?

  En inmiddels is het alweer bijna november! Voordat we het weten zitten we alweer in 2018 jongens. Ik vind de...

  Sluiten