Follow:

MIJN MAAND – OKTOBER | WENNEN AAN HET SAMENWONEN

Zoals jullie gisteren al konden lezen is de maand september echt voorbij gevlogen! Inmiddels is het alweer de eerste van oktober en voor mij gevoel is het binnen no time december haha.

Waar gaat de tijd toch heen!? Afgelopen maand was flink druk maar ik hoop dat oktober wat kalmer gaat worden. Op dit moment heb ik eigenlijk ook helemaal niet zoveel gepland staan en doet voelt wel prettig aan.

Ik heb mijn kalender eens bekeken en eigenlijk staat er helemaal niks ‘boeiends’ gepland. Maar dat vind ik totaal niet erg. Oktober is namelijk de eerste maand dat het samenwonen pas echt begint. Afgelopen dinsdagavond ben ik natuurlijk verhuisd, maar woensdag + donderdag ben ik hele dagen van huis geweest en vrijdag vertrokken we naar ons vriendenweekendje. Van wennen aan ons nieuwe plekje hebben we nog niet echt kunnen spreken.

Gelukkig zitten er deze maand best wel wat vrije dagen aan te komen. Dit begint morgen al, omdat er de hele dag een toets ingeroosterd staat waar ik me niet voor heb ingeschreven zijn we beiden lekker een dagje vrij. Dan kunnen we rustig boodschappen gaan doen enzo. Komende donderdag zijn we ook vrij ivm de staking in het onderwijs. Dit valt voor ons op een stagedag maar het wordt natuurlijk lastig om stage te lopen wanneer de school gesloten is!

Daarnaast begint de 16e de herfstvakantie. Waarschijnlijk staan er wel een aantal dagen werken op de planning, maar we zijn in ieder geval twee dagen deze week samen thuis! Ik kijk echt uit naar deze dagen. Het lijkt me heerlijk om samen in ons eigen huisje ons ding te kunnen doen. Ik hoef geen rekening meer te houden met wanneer ik weer naar huis en of ik al mijn spullen wel bij me heb enzo.

Daarnaast gaat het gewone leven dus gewoon door. School, stage, werken, het hoort er allemaal bij. Maar dat is niet erg, want op deze manier kunnen we weer in ons ritme komen. Die ben ik door alle drukte van afgelopen maand een beetje kwijtgeraakt! Al met al niks bijzonders op de planning dus, maar soms is dat ook even goed!

Q: Wat is het leukste waar jij in oktober naar uit kijkt?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden gaan samenwonen en aan het begin is het inderdaad wel wennen! Maar dat komt vast goed, probeer er vooral van te genieten. Ik ben over een week jarig, dus daar kijk ik naar uit! En ik kijk vooral niet uit naar mijn tentamenweek over een paar weken haha.
  Loes onlangs geplaatst…Challenge – No Buy SeptemberMy Profile

  oktober 1, 2017 at 8:39 am
 • Reply Saskia

  Leuk artikel om te lezen! Ik schreef pas geleden een artikel over de dingen waar ik naar uitkijk de laatste maanden van 2017… <3

  oktober 1, 2017 at 9:02 am
 • Reply Daphne

  Ohh wat spannend, dat samenwonen! Ik zou er stiekem toch nog niet aan willen denken (hoe gek dat ook klinkt, maar ik ben gewoon iemand die erg gesteld is op haar rust en ‘eigen’ omgeving). Geniet maar van de daagjes vrij!

  oktober 3, 2017 at 8:09 am
 • Reply Rianne

  Oh dat lijkt me zo fijn om samen te wonen! Inderdaad wat je zegt, niet meer nadenken over tijd en je spullen pakken en zo. Geniet ervan 🙂
  Rianne onlangs geplaatst…Hop, en weer doorMy Profile

  oktober 24, 2017 at 8:17 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK SEPTEMBER

  Jezus wat is de maand september voorbij gevlogen! Voor mijn gevoel zit ik nog maar een week op school ofzo...

  Sluiten