Follow:

MIJN GEKREGEN SINTERKLAASCADEAUS

Eindelijk is het 5 december! Een datum waar velen van ons naar uit kijken. Waarschijnlijk viert het grootste deel van Nederland vanavond pas pakjesavond, maar ik heb het afgelopen zaterdag al met mijn schoonfamilie gevierd. Het was een ontzettend leuke avond en ik vond het heerlijk om cadeaus voor mijn schoonzusje te mogen kopen. Mijn schoonvader had mijn lootje getrokken en ik kan je alvast vertellen dat hij goed werk heeft geleverd! Ben je benieuwd naar wat ik heb gekregen? Kijk dan snel verder!

Als eerst kreeg ik 2 camerafilters voor op mijn telefoon en het bijbehorende boek ‘Snap! Fotograferen met je smartphone’. In de minilens zit een macrolens en een fishlens. Hier ben ik ontzettend blij mee, vooral met het boek! Voor mijn blog maak ik toch vaak foto’s met mijn telefoon en je kunt aan deze foto’s zien dat er best wel wat verbetering in mag worden gebracht haha. Dus daar kan dit boek mij hopelijk goed bij helpen en zie je binnenkort betere foto’s op mijn blog!

Ook kreeg ik een handlettering werkboek en daarbij horende ecoline brushpennen. Hier ben ik ook echt ontzettend blij mee! Ik wilde dit al zo lang hebben maar toch kocht ik het nooit voor mezelf. Bang dat het toch weer een bevlieging zou zijn die ik snel weer op zou geven en in dat geval zou het toch best wel veel geld kosten. Maar nu ik het heb gekregen komt dat mooi uit! Ik kan niet wachten om erin te beginnen en hopelijk kan ik over een tijdje mijn bullet journal opfleuren hiermee.

En er staat nog een boek in dit lijstje haha. Ik hou van kookboeken dus dit pastakookboek van Jamie Oliver komt goed van pas. Iedereen die van kookboeken houdt wil natuurlijk kookboeken van Jamie Oliver op hun plank hebben staan. Dit boek is opgedeeld in de vier seizoenen van het jaar en er staan veel verschillende recepten in. Ik kan niet wachten om de eerste uit te proberen! Waarschijnlijk komt er ergens deze week een pasta carbonara uit het boek op tafel te staan. Wanneer dat bevalt zal ik het recept ook hier delen!

En als laatst heb ik een heerlijke winter spice geurkaars gekregen. Met geurkaarsen zit je bij mij altijd goed haha, ik hou er van! Het komt ook mooi uit aangezien mijn geurkaars van de Ikea net op is en deze winterse geur goed bij deze tijd van het jaar past! Waarschijnlijk gaat hij vanavond aan!

Dit waren mijn cadeaus van dit jaar en ik ben er echt ontzettend blij mee! Het komt allemaal goed van pas nu ik onverwacht deze week vrij ben. Ik kan lekker gaan lezen en aan de slag gaan met het handletteren. Zo kom ik deze dagen wel door!

Q: Wat heb jij gekregen voor sinterklaas?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Kim

  Ontzettend leuke cadeaus heb je gekregen! Het boek snap staar hier ook op de wishlist. Wij vieren niet echt sinterklaas met cadeaus, maar gaan lekker gourmetten. De cadeaus hebben we dit jaar in een zelfgemaakte adventkalender gestopt!

  december 5, 2017 at 7:35 am
 • Reply Loes

  Ah wat een super leuke cadeautjes! Ik ben heel benieuwd naar het ‘Snap’ boek, lijkt me heel tof. Ik heb twee gezelschapsspelletjes gehad en nog wat leuke andere kleine dingen!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #40 – Advent tijd en een hele leuke surpriseMy Profile

  december 5, 2017 at 10:24 am
 • Reply Simone

  Wát een leuke cadeautjes! Typisch van die dingen die je niet snel voor jezelf koopt maar wél heel leuk zijn. Wij gaan vanavond dobbelen, heel benieuwd waar ik mee thuis ga komen haha!

  december 5, 2017 at 10:40 am
 • Reply Kelly

  Wat een leuke items! Ik kreeg o.a. Een roze baret, kookboekstandaard, calligraphy set en nog veel meer leuks (: heel blij mee!
  Kelly onlangs geplaatst…Outfit | My favourite sweaterMy Profile

  december 5, 2017 at 3:21 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  OPNIEUW EEN NIEUW BEGIN?

  Jullie zullen wel denken, is het weer zo ver? Ja, het is weer zo ver. Al tijden zit ik in...

  Sluiten