Follow:

MIJN MAAND | SEPTEMBER

En toen was het gewoon alweer september. Wat gaat de tijd toch belachelijk snel hé! Ik werk gewoon alweer een jaar bij WE Fashion, ik kan me mijn vorige verjaardag nog goed herinneren.

Het begin van vorig schooljaar lijkt 4 maanden terug en waar is de zomer toch gebleven!? Anyway, september dus. Deze maand staat weer vol dingen. Maar gelukkig wel veel leuke dingen. In dit artikel neem ik je mee in mijn maand en vertel ik je mijn plannen!

Mijn verjaardag | Als eerst het belangrijkste van deze maand! Ik ben vandaag namelijk jarig! 24 jaar oud ben ik alweer geworden dus laten we het daar verder maar niet over hebben. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er niet zoveel zin in heb. Het is de eerste dat ik jarig ben sinds mijn oma is overleden en ik vind het stiekem toch best moeilijk. Maargoed, we proberen er het beste van te maken! Ik ga vanochtend gezellig met mijn moeder naar de stad en lunchen. Daarna ga ik door naar school en vervolgens ga ik gezellig de stad in eten en een drankje doen met mijn vriend en vrienden. Ik ben trouwens zo benieuwd wat voor cadeau ik van mijn vriend ga krijgen!

De eerste schooldag | Wat er ook op deze dag is, maar dan wel een stuk minder leuk, is de eerste dag van het nieuwe schooljaar. Ik begin vandaag alweer aan het derde jaar van de pabo, wat gaat de tijd toch hard zeg!

Stage lopen in groep 7 | Woensdag begint stage dan ook weer. Gelukkig is dat wel op dezelfde stageschool als vorig jaar. Van groep 8 ga ik nu naar groep 7. Ik heb eind vorig schooljaar de keuze gemaakt om voor de bovenbouw te gaan dus tot en met februari zal ik de ook in de bovenbouw stage lopen. Ik ben heel benieuwd of ik aan het eind van deze periode nog steeds achter deze keuze sta!

Kamperen | Jaja, deze maand ga ik voor het eerst kamperen. Volgende week hebben we weer een themaweek op school en samen met mijn vrienden heb ik gekozen voor ‘mystery roadtrip’. Het is een soort mix van Peking Express en wie is de mol en we moeten door middel van opdrachten onze weg vinden naar de eindbestemming. En daar hoort dus ook kamperen bij. Nu heb ik altijd gezegd dat ik NOOIT van mijn leven ga kamperen en het lijkt me ook echt helemaal niks. Maar mijn vriend vind het geweldig dus ach, laten we het maar eens een keer gaan proberen!

Fluffy | Ergens is dit best een ernstige zaak. Op 23 november heb ik namelijk alweer 2 jaar een relatie met mijn vriend. En toen wij dus vorig jaar 1 jaar een relatie gaf ik hem kaartjes voor de cabaretvoorstelling van Fluffy (Gabriel Iglesias) cadeau. En dat is dus pas eind september. Die arme schat heeft 10 maanden op zijn cadeau moeten wachten. Serieus, waar was ik met mijn hoofd!? Maar goed, hopelijk is het wachten het wel waard geweest en wordt het een geweldige show!

Vriendenweekend | En als laatste heb ik eind deze maand een vriendenweekend gepland staan. Met zijn 10en (mezelf erbij geteld) gaan we een gezellig een weekend weg. Ik kan nog niet teveel verklappen want mijn vrienden weten ook nog niet waar enzo, maar ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Q: Wat is het leukste dat jij deze maand op de planning hebt staan?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Daphne

  Haha herkenbaar, een cadeau kopen dat pas maanden later eindelijk ‘werkelijkheid’ wordt! Fijn maandje heb je gepland zo!

  september 4, 2017 at 6:58 am
 • Reply Loes

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Veel leuke en spannende dingen heb je gepland staan deze maand. Ik ga deze maand een nachtje slapen in de buurt van Zwolle en daar heb ik heel veel zin in!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #27 – 26 augustus tot 1 septemberMy Profile

  september 4, 2017 at 7:38 am
 • Reply Rebecca

  Gefeliciteerd met je verjaardag meis! Hele leuke dingen op de planning!
  Rebecca onlangs geplaatst…Een week in Duitsland | Jeugdherinneringen & quality timeMy Profile

  september 4, 2017 at 10:23 am
 • Reply Simone

  Best een hoop leuke dingen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk maak je er toch een fijne dag van. Succes met het kamperen alvast, ik ben er ook geen held in haha!

  september 4, 2017 at 11:48 am
 • Reply Nesrin

  Ik denk dus precies hetzelfde over kamperen. Ik ben benieuwd hoe je het gaat ervaren. Succes 😉 enne gefeliciteerd natuurlijk!

  september 4, 2017 at 7:16 pm
 • Reply Oui Nathalie

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan! Ben benieuwd hoe je kamperen gaat ervaren 🙂
  En natuurlijk nog gefeliciteed met je verjaardag!
  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…New-in: retro platenspeler Vintage Vinyl!My Profile

  september 12, 2017 at 12:27 pm
 • Reply Mariëlle

  Een beetje laat, maar nog gefeliciteerd 🙂 Klinkt als een leuke maand hihi! Die van mij is zoeken naar een baan haha…

  september 13, 2017 at 5:56 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  UPDATE | EEN NIEUWE LAYOUT

  Welkom op een vernieuwde LemonyLife! Vaak heb ik al nagedacht over een andere layout, of op zijn minst een andere...

  Sluiten