Follow:

MOVIES | BABY DRIVER

Let op: dit artikel bevat spoilers rondom de film ‘Baby Driver’. 

Lange tijd draaiden er geen leuke films in de bioscoop, naar mijn mening dan. Zo was ik dus ook al tijden niet meer met mijn vriend naar de bios geweest terwijl we dat regelmatig deden. Gelukkig komen er weer allerlei leuke films uit en een daarvan was Baby Driver, een Amerikaanse komische actiefilm! 

De film gaat over Baby, een bestuurder van vluchtauto’s en hij rijdt als geen ander. Totdat hij verliefd wordt en eigenlijk wilt stoppen met zijn werk. Maar wanneer hij door zijn maffiabaas wordt gedwongen tot een klus moet hij alles op het spel zetten. 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo heel veel van deze film verwachtte, maar het heeft me echt positief verrast! De mix tussen komedie en actie was precies goed en man wat heeft Ansel Elgort zijn rol sterk neer gezet! Jamie Foxx had ook zijn rol en wat een heerlijke vent is dat toch. De humor zat er goed in en hetzelfde geldt voor de spanning. En jezus wat een rijkunsten heeft die kerel zeg! Natuurlijk weet ik dat het niet echt is maar het zag er wel erg gaaf uit allemaal. Oh en wat het leukste aan deze film was? Dat alles, maar dan ook echt alles, een ritme had. Zelfs al het geweld en geschiet werd met een ritme gedaan, heerlijk! 

Q: Heb jij deze film al gezien?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Jana Raveydts

  Deze film heb ik nog niet gezien, klinkt wel leuk! x
  Jana Raveydts onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven #129My Profile

  juli 24, 2017 at 7:20 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSONAL | MOTIVATIE EN PRODUCTIVITEIT KWIJT & HOE VERDER BLOGGEN?

  Zoals jullie vast wel gemerkt hebben is het ritme op mijn blog helemaal zoek. Lange tijd is er zelfs weer...

  Sluiten