Follow:

MOVIES | GIRLS NIGHT OUT

Let op: dit artikel bevat spoilers rondom de film ‘A Girls Night Out’. 

Afgelopen week was het eens anders dan anders. Waar ik normaal gesproken altijd met mijn vriend in de bios zit, was ik er deze keer eens met mijn vriendinnen. En als we iets doen dan doen we het ook gelijk goed, het was namelijk een Ladies Night. Hier was ik nog nooit eerder geweest maar het bleek echt ontzettend leuk te zijn! En bij een Ladies Night hoort natuurlijk een leuke chickflick; A Girls Night Out.

Jess (Scarlett Johansson), Alice (Jillian Bell), Blair (Zoë Kravitz) en Frankie (Ilana Glazer) kennen elkaar als sinds 2006, hun eerste jaar in college. Als Jess 10 jaar later gaat trouwen, gaan ze samen en met Jess’ Australische vriendin Pippa (Kate McKinnon) naar Miami voor een vrijgezellenweekendje. Onder invloed besluiten ze een stripper (Ryan Cooper) in te huren, die op zijn hoofd valt en overlijdt als Alice enthousiast op hem springt. Ze besluiten het lijk te dumpen, maar dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ondertussen is Jess’ verloofde Peter (Paul W. Downs), die door een misverstand denkt dat zij hem wilt verlaten, halsoverkop onderweg naar Miami. 

 

Wat vind ik van de film?

A Girls Night Out is een leuke, hersenloze film die perfect is voor letterlijk A Girls Night Out. Ik heb me prima vermaakt met mijn vriendinnen en regelmatig hebben we gelachen om de film. En dat terwijl het scenario eigenlijk te dom voor woorden is maar dat vergeten we voor het gemak even. De hoofdrol is weggelegd voor Scarlett Johansson maar eigenlijk vind ik haar vrij weinig toevoegen in de film. Wie ik wel een echte held vond was Kate McKinnon, in de film ook wel Pippa. Haar humor blijkt echt geweldig te zijn en ook hou ik van haar accent. Zij verdient naar mijn mening veel meer credits dan Scarlett. Verder kabbelt het verhaal lekker door en op het eind komt natuurlijk alles goed en gaan ze niet naar de gevangenis voor een moord maar blijken ze juist helden te zijn. Al met al een standaard chickflick, romcom of hoe je het dan ook wilt noemen. Het is niks nieuws, maar zeker wel een vermakelijke film als je zin hebt in deze genre’s. 

Rating: 6/10

Q: Heb jij de film al gezien? Wat vond je ervan?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply marije

  Ik ben erg benieuwd naar deze film. Af en toe vind ik dit soort films heerlijk. Gewoon even nergens aan denken.
  marije onlangs geplaatst…Plus Size Fashion Friday: Augustus outfitsMy Profile

  augustus 4, 2017 at 12:50 pm
 • Reply Bertine

  Hij lijkt mij erg leuk! Ik wil er nog graag naar toe!

  augustus 5, 2017 at 7:30 pm
 • Reply taar

  Ik heb deze film vorige week gezien en ik had er meer van verwacht eigenlijk. Ik vond het niet echt bijzonder en aangezien er al zoveel van dit soort films bestaan leek het me leuk als iemand is een keer een verhaal bedacht die wat origineler is. Toch een leuke avond gehad hoor haha dat wel.

  augustus 10, 2017 at 2:30 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  SPAM YOUR BEST ARTICLE | JULY

  Regelmatig zie je op blogs dat je je blog eenmalig mag spammen. Hartstikke leuk natuurlijk want zo kan je meer...

  Sluiten