Follow:

EEN NIEUWE START VOOR LEMONYLIFE

Tja bloggen, het is een lastig punt in mijn leven. Aan de ene kant hou ik er ontzettend veel van, maar aan de andere kant ben ik er te perfectionistisch voor. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf, stel hoge verwachtingen en wil dus ook dat er om de dag een artikel online komt. En dat in combinatie met school, stage en werk maakt het vrij moeilijk. Lemonylife raakte in de vergetelheid.. Als ik het niet goed kan doen, dan maar niet dacht ik.

Maar wat nu dan?

De laatste tijd begon het toch weer een beetje aan me te knagen. Dat begon al in de kerstvakantie, want ja vakanties zijn altijd van die momenten met vrije tijd en dan heb ik natuurlijk weer tijd om mijn blog op te pakken. Toch zette ik het op dat moment nog niet echt door. Juist omdat ik merkte dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik wil niet al te diep op stage in gaan in verband met herkenbaarheid, maar laten we het erop houden dat het me allemaal een beetje tegenvalt. Ik ben blij als ik eind februari van klas kan gaan wisselen, ik hoop dan op betere tijden! Naast dat merkte ik dat ik school ook een beetje tegen vond vallen. Ik heb de afgelopen periode eigenlijk alleen maar het gevoel gehad dat ik helemaal niks leerde en mijn tijd maar een beetje zat te verdoen op school. Ik vond de vakken niet interessant, haalde er geen uitdaging uit en toen stopten binnen een week ook nog eens 5 mensen in mijn klas. Dat heeft me wel even aan het denken gezet. Natuurlijk ga ik niet stoppen, ik weet dat ik uiteindelijk voor de klas wil staan, dat dat gewoon ├ęcht mijn ding is. Maar dat betekent wel dat ik nog even 2,5 jaar door moet zetten.

Nu klinkt 2,5 jaar wel veel langer dat dat het daadwerkelijk is. Volgend jaar ronde deze tijd begin ik namelijk met mijn minor, daarna mijn afstudeerjaar en dat vliegt allemaal voorbij en daar heb ik allemaal heel veel zin in. Dus dat betekent nog een jaartje doorzetten. En wie weet wordt het de komende tijd allemaal wel weer wat beter. Maar ik moet wel nu wat veranderen, in mijn leven. Om niet in een ‘sleur’ te raken. En daar komt het bloggen dan weer bij kijken! Nu komt die uitdaging die ik mezelf altijd stel eigenlijk wel heel goed van pas.

Hoe gaat het er dan uit zien?

LemonyLife is back! Het plan is om het bloggen weer lekker op te pakken en dat er dan 4 keer per week een artikel online gaat komen. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Op de ene vrijdag zal er een food diary online komen, op de andere vrijdag een recept. Verder zal je elke zaterdag een flashback van mijn week zien. Nu zijn dit vrij gemakkelijke artikelen waar ik niet belachelijk veel tijd aan kwijt zal zijn, dus dat betekent dat ik hiernaast nog 2 artikelen per week te vullen zal hebben. De invulling hiervan zal van alles zijn. Ik hou me niet meer aan de naam beauty blog, lifestyle blog, vaste rubrieken verder of wat dan ook. De artikelen op maandag en woensdag zullen een vrije invulling hebben en kunnen dus over van alles gaan. En dan maar hopen dat het deze keer gaat lukken! Dat ik het vol hou. Ik moet het minder een ramp gaan vinden als er eens een artikel niet verschijnt en dan niet gelijk mijn blog weer gaan versloffen. Ik hoop dat het gaat lukken!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Daphne

  Ahh welcome back girl! Ik hoop dat je snel van klas kunt wisselen!

  februari 1, 2017 at 10:39 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  EEN NIEUWE BAAN

  Zoals sommigen van jullie misschien wel weten werkte ik in een soort kinderopvang wanneer ouders wilden gaan shoppen of iets...

  Sluiten