Follow:

PERSBERICHTEN #5 Paula’s Choice, Kruidvat & Contigo

Paula's Choice

Het is weer maandag en dat betekent dat ik weer een aantal leuke persberichten bij elkaar heb gesprokkeld! Het verbaasd me eigenlijk wel dat ik genoeg leuke dingen in mijn mail krijg om toch elke weer week zo’n artikel te hebben haha. Toen ik eraan begon verwachtte ik eigenlijk om dit maar één keer in de twee weken te kunnen doen. Anyway, vandaag heb ik nieuws van Jean Paul Gaultier, Kruidvat en Paula’s Choice. Ook komt Contigo met een nieuwe ideale drinkfles. 

 

kruidvat solait

Meer 30% van de mensen geeft aan dat ze vorig jaar wel eens verbrand zijn en dat terwijl 90% van de Nederlanders de gevaren van de zon kent. Dit blijkt uit cijfers van het KWF. Veel mensen vergeten dat je ook in aanraking komt met UV-stralen wanneer je in de tuin werkt of op de fiets zit. Daarom geeft Kruidvat het volgende advies: wat je ook doet, smeer goed! Ook dit jaar zet Kruidvat zich weer in om het gebruik van zonbescherming met de juiste factor nog gemakkelijker te maken en om iedereen voldoende te laten smeren, zowel qua frequente als hoeveelheid (tenminste 30 ml per keer). Met drie nieuwe producten binnen hun bestaan Solait lijn: Face Sunfluid, Transparent Sunspray Refreshing en de Sun Tissue blijft Kruidvat meehelpen de huid te beschermen, op korte én op lange termijn. 

De nieuwe Kruidvat Solait producten zijn dermatologisch goedgekeurd en voldoen aan alle Europese normen. Ze zijn waterresistent en bevatten vitamine E om uitdroging te voorkomen. Alle producten zijn te koop bij Kruidvat winkels en online. 

Kruidvat Solait Face Sunfluid SPF 30 € 6,99
Kruidvat Solait Face Sunfluid SPF 50 € 7,49
Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 30 € 8,49
Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50 € 9,49
Kruidvat Solait Sun Tissue SPF 30 € 1,99

Contigo Cortland Infuser

Een gezondere dorstlesser dan infused water is nauwelijks denkbaar. Het is puur natuur, fris en altijd lekker. Contigo introduceert nu de Cortland Infuser omdat er veel vraag is naar een handige drinkfles voor infused water on the go. Het werkt heel eenvoudig: je vult de infusie-cup met fruit of kruiden en draait deze aan de onderzijde op de fles. Aan de bovenzijde vul je de fles vervolgens met water. Drinken is aangenaam omdat het fruit niet los in de fles drijft. 
De Cortland Infuser is voorzien van autoseal-technologie wat drinken heel prettig maakt: je duwt om te drinken en laat los om te sluiten. Tussen twee slokken sluit het systeem zelfs automatisch. Voortaan ben je 100% zeker van een lek- en morsvrije drinkervaring.
Als extra heeft Cortland een beschermkapje om de drinktuit zuiver te houden en een vergrendelsysteem zodat je niet per ongeluk de drinkknop indrukt. Met de karabijnhaak kun je de waterfles makkelijk aan je riem of tas vastklikken. Cortland is gemaakt van het duurzame, BPA-vrij materiaal Tritan dat niet verkleurt en geen geuren vasthoudt. De drinkfles kan probleemloos in de vaatwasser en is eenvoudig te reinigen doordat je het deksel kunt openbuigen.

Cortigo Cortland heeft een inhoud van 790 ml en is verkrijgbaar in de moderne kleuren Watermelon en Vibrant Lime. Verkooppijs: €29,95

 

Volumineus, lang en dramatisch, zo hebben wij vrouwen onze wimpers natuurlijk het liefst. In onze zoektocht naar dé ultieme mascara passeren tientallen de revue, maar eigenlijk is het vaak niet goed genoeg. Goed nieuws: Paula’s Choice zou de perfecte mascara hebben ontworpen! De Endless Lash mascara van Paula’s Choice is de meest veelzijdige uit hun range. Deze nieuwe mascara zorgt voor eindeloos volle wimpers die opvallen en een dramatisch, zwarte look geven. De Endless Lash mascara is een wimperverlengende mascara die intensiveert en definieert. Het zachte borsteltje bereikt gemakkelijk iedere wimper waardoor elk haartje omhult wordt door een rijke, zwarte kleur. Het resultaat een maximale lengte en een doseerbare dikte zonder klontjes. 

Verkoopprijs: €17,90. De mascara is te verkrijgen op de site van Paula’s Choice en bij geselecteerde professionele schoonheidssalons. 

Q: Naar welk product ben jij het meest benieuwd? 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariska

  Die fles klinkt handig :O leuk spul allemaal!

  mei 10, 2016 at 11:08 am
 • Reply Amy

  Die Endless Lash mascara lijkt echt wel de moeite!
  Amy onlangs geplaatst…Max & More Perfect Face paletteMy Profile

  mei 11, 2016 at 9:02 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSONAL | FLAUWVALLEN EN NAAR HET ZIEKENHUIS

  Wat een heerlijke zondag met mijn vriend had moeten worden, eindigde helaas wat minder leuk voor ons beide; namelijk bij...

  Sluiten