Follow:

PERSONAL | FLAUWVALLEN EN NAAR HET ZIEKENHUIS

Screenshot 2016-05-03 at 15.15.22

Wat een heerlijke zondag met mijn vriend had moeten worden, eindigde helaas wat minder leuk voor ons beide; namelijk bij de huisartsenpost. Ik merk dat ik er toch nog veel mee in mijn hoofd zit, en aangezien ik zelf mijn blog een fijne uitlaatklep vind besloot ik hier toch even van me af te schrijven. Let wel, het is geen schreeuw om aandacht. Ik moet het gewoon even van me afschrijven.

CHILLEN IN CENTERPARCS

Nadat we even terug in het zwembad waren gaan zwemmen, smaakte dat eigenlijk wel naar meer. En wat is er dan leuker dan gaan zwemmen bij Centerparcs? Dus we besloten op zondag naar Centerparcs Heijderbos te gaan wat vrij dicht bij ons in de buurt ligt. We zouden hier de middag blijven en dan daar ’s avonds lekker gaan eten.

Bij Heijderbos heb je, zoals jullie misschien wel weten, een wildwaterbaan. Superleuk natuurlijk dus we gingen daar al snel een aantal keer vanaf. Helaas was het echt onwijs druk, overal, en dat was ook zeer goed in de wildwaterbaan te merken. In deze baan volgden zich al snel twee ‘glijbanen’ achter elkaar, waar je tussen deze twee een beetje wordt afgeremd. Op dit stuk is een flinke kerel volop tegen mij aangebotst, waarbij mijn voet en specifiek mijn kleine teen blijkt te zijn dubbel geklapt. Gelijk op dat moment deed mijn voet al pijn, maar ik verwachtte dat het wel weer weg zou trekken.

Helaas was dit niet het geval en nam de pijn eigenlijk alleen maar toe. Rond 7u wilden we gaan omkleden om te gaan eten en ben ik onder de douche gestapt om me even af te spoelen. Nu is het zo dat de temperatuur daarbinnen al rond de 30 graden ligt en de douche zelf ook ontzettend warm was. De hitte in combinatie met de pijn zorgde ervoor dat ik me niet goed voelde. Ik wilde snel naar een kleedhokje lopen zodat ik kon gaan zitten maar helaas ben ik niet zo ver gekomen. Onderweg werd ik ontzettend duizelig en werd het zwart voor mijn ogen. Gelukkig heb ik mezelf nog naar de grond kunnen brengen en ben ik de eerste keer flauwgevallen. Onwijs schrikken natuurlijk maar op dat moment viel het allemaal nog wel mee. Mijn vriend heeft me naar een kleedhokje geholpen en daar op een bankje gezet. Ik vroeg hem om wat water, dus hij draaide zich om om dat te pakken. Op dat moment blijk ik voor de tweede keer flauw te zijn gevallen, van het bankje af. Ik kan me er niks meer van herinneren, maar volgens mijn vriend werd ik lijkbleek met grote ogen en viel ik toen zo neer. Onwijs eng natuurlijk.. Ik heb er een aantal schrammen aan overgehouden. Gelukkig heeft iemand van de EHBO en natuurlijk mijn vriend onwijs goed voor me gezorgd en voelde ik me een halfuurtje later al wel wat beter. 

Mijn vriend en ik zijn hierna nog even gaan eten ondanks dat ik niet op mijn voet kon staan. Hierna besloten we toch maar even langs de huisartsenpost te gaan voor de zekerheid. Waar echt een lul van een dokter was helaas. Hij heeft totaal niet naar mijn verhaal geluisterd, zich totaal niet bekommerd om het flauwvallen, even aan mijn voet getrokken en heel snel de conclusie getrokken; voet is dubbel geklapt, kan even flink pijn doen, pijnstillers slikken en stevige schoenen dragen. Nou oké, prima. Maar het was wel een hele geruststelling geweest als hij op zijn minst gewoon even voor de zekerheid mijn bloeddruk had gecontroleerd of iets..

HOE GAAT HET NU?

Gelukkig voel ik me op dit moment al een stuk beter. Eigenlijk heb ik alleen last van wat schrammetjes en doet mijn voet nog steeds flink pijn en is ie mooi blauw gekleurd. Maar van het flauwvallen heb ik in principe geen last meer van, gelukkig! Al merk ik dat ik wel erg moe en geschrokken ben.. Het is best eng om gewoon een aantal minuten te missen en geen idee te hebben wat er is gebeurd. Mijn vriend is nog meer geschrokken, hij heeft het natuurlijk allemaal zien gebeuren.. Onwijs heftig en eigenlijk maak ik me meer druk om hem dan om mezelf. Met wat rust kom ik er wel weer boven op! 

Ik hoop dat ik het gewoon red om elke dag een artikel online te plaatsen op LemonyLife. In principe is dit natuurlijk wel de bedoeling, maar op dit moment gaat mijn rust even voor. Ik hoop en denk dat jullie dit wel begrijpen! 

Q: Ben jij wel eens flauwgevallen?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Wat vervelend zeg! Dit lijkt me zo eng! En wat stom dat de dokter er helemaal niet naar leek te luisteren, stelt je niet echt lekker gerust. Ik ben alleen twee keer bijna flauw gevallen, een keer op mijn werk en een keer in de bus in Florence. Ik kon mezelf beide keren aan iets tegenhouden en ben gaan zitten, toen trok het zwart snel weg en na wat water ging het wel weer. Bleef me wel een tijdje flink beroerd voelen die dag

  mei 4, 2016 at 9:07 am
 • Reply Baukje

  Ik val regelmatig flauw en het is inderdaad echt heel vervelend, vooral ook voor je omgeving. Gelukkig voel ik het aankomen waardoor ik nog nooit echt iets pijnlijks er aan over heb gehouden, maar leuk is het niet. Kon je niet nog na het weekend naar je eigen huisarts gaan om even je bloeddruk en je ijzer enzo te laten checken voor de zekerheid? Dan ben je misschien wat meer gerustgesteld.

  mei 4, 2016 at 11:27 am
  • Reply Joyce

   Ja gelukkig voelde ik het de eerste keer ook aankomen, dat scheelde heel veel! Ik wil als het zo doorgaat inderdaad toch even terug naar mijn eigen dokter voor mijn voeten en dan kan ik dat inderdaad misschien ook even laten navragen.

   mei 4, 2016 at 11:56 am
 • Reply Mariëlle

  Ai dat is niet fijn meid, wil je iets leuks gaan doen en dan gebeurt er dat! Doe maar lekker uitrusten 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn tips voor LondonMy Profile

  mei 4, 2016 at 11:50 am
 • Reply Merel

  Heftig! Veel beterschap en sterkte. En wat je zegt: wat een lul van een dokter ja. Hoop dat het snel beter gaat.
  Merel onlangs geplaatst…Overal beestjesMy Profile

  mei 4, 2016 at 5:10 pm
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Jeetje wat heftig. Daar schrik je zeker wel van! Ik ben gelukkig nog nooit flauwgevallen, lijkt me best wel eng. Hoop dat je snel beter word! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Fashion professional | Make-up primerMy Profile

  mei 4, 2016 at 6:54 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSBERICHTEN #4

  De tijd gaat snel joh! Het is alweer de vierde keer dat deze persberichten online komen! Ik heb nog even...

  Sluiten