Follow:

PERSONAL UPDATE

Zoals jullie misschien gezien hebben is het weer eventjes stil geweest op LemonyLife. Ik kon het wederom weer eventjes niet opbrengen om het bloggen in mijn leven te proppen en ik wil ook niet dat het een plicht wordt. Als ik er even geen tijd voor heb of er geen behoefte aan heb, dan maar even niet. Ik heb liever een goed en sterk artikel dan dat ik zomaar iets afraffel omdat het moet!

De tweede tentamenweek zit er inmiddels alweer op en daar is een groot deel van mijn tijd naartoe gegaan. Ondanks dat ik in 2 weken maar 2 tentamens had ben ik er toch veel mee bezig geweest. Natuurlijk had ik tijdens de eerste tentamenweek alles gehaald en ik ging er eigenlijk wel van uit dat me dat deze keer ook weer zou lukken. Helaas is dat minder waar.. Als eerste tentamen had ik rekendidactiek. De te leren stof was eigenlijk vrij makkelijk en ik zag het zeer positief in. Maar toen ik eenmaal de toets voor me had veranderde ik compleet van gedachte. Je moest opeens van alles kunnen toepassen en daar waren wij totaal niet op voorbereid. Het eindresultaat hoorde ik vandaag, ik haalde een 5. 
Aan de ene kant vind ik dit wel oké. Het is een 5, ik weet dat ik dondersgoed geleerd heb en dat daar niet aan ligt. Daarnaast heeft een groot deel van de leerlingen de toets niet gehaald. Maar aan de andere kant baal ik er echt zo gigantisch van. Heb ik er nu dan te makkelijk over gedacht omdat ik dacht dat het wel goed zou komen? En een 5.. Een half puntje meer en het was gewoon voldoende geweest. Maarja, er valt niks meer aan te veranderen. Volgende periode herkansen en dan ga ik hem gewoon halen!

Screenshot 2016-02-05 at 18.35.54

Daarnaast ben ik de afgelopen week echt flink ziek geweest. De griep heeft me flink te pakken gehad! Hoge koorts, spierpijn, hoofdpijn en daarnaast verkouden als een malle. Noem het maar op en ik had er last van. Ik heb me nog nooit zo vreselijk en lamlendig gevoeld. Vorige week zaterdag ben ik met mijn zieke hoofd gaan werken en dat was echt de grootste fout ooit. Ik was zo ontzettend misselijk en mijn leidinggevende had helaas geen genade.. Ik was komen werken dus werken zou ik ook. Het was echt vreselijk. 
Was wel een ongelooflijk mooi pluspunt was, was dat mijn vriend afgelopen woensdag opeens voor de deur stond. Met de meest prachtige roos ooit (zie bovenstaande foto) en chocolaatjes. Dat was echt zo ontzettend lief! Wat hou ik toch veel van die jongen <3. Inmiddels voel ik me gelukkig wel een stuk beter, alleen blijft die ellendige verkoudheid helaas nog steeds aanhouden.

Als dit artikel online komt is trouwens mijn eerste werkdag op het kinderdagverblijf aan de gang! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat zijn en hoe ik het ga vinden! Daarnaast ga ik na de vakantie op stage ook verhuizen. Van de kleuters ga ik naar groep 6. Ik heb daar zo onwijs veel zin in! Ik merkte dat ik echt een beetje klaar ben met de kleutergroepen na 5 stages hierin. Er valt voor mij niet veel meer te leren daar en ik heb ook nog echt het gevoel dat ik daar de afgelopen maanden gegroeid ben. Maar des te meer hoop heb ik voor groep 6! Dit is iets totaal nieuws voor me en kan met een beetje geluk een hele mooie groei meemaken. Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn! 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply carolien

  Wat gemeen dat je door moest werken. Ik hoop dat je je weer helemaal beter voelt en met een frisse blik de komende weken in kunt gaan!
  carolien onlangs geplaatst…Favoriete tv series #16My Profile

  februari 8, 2016 at 7:12 am
 • Reply Mariska

  Ahh zo lief van je vriend! Zonde van je toets, maar soms gaat het zo. Komt goed ! Hopelijk voel je je snel beter en heb je weer allemaal bloginspiratie 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Wat te doen met make-up miskopen: de lookMy Profile

  februari 8, 2016 at 7:45 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  HOTSPOTS | GOEDKOOP UITETEN IN NIJMEGEN

  Ik woon inmiddels al mijn hele leven in het prachtige Nijmegen. Een groot deel van de restaurants hier ken ik...

  Sluiten