Follow:

PERSONAL UPDATE

Het is alweer even geleden dat er regelmatig een artikel online is gekomen! Soms vind ik het zo onwijs zonde.. Maar aan de andere kant heb ik tegenwoordig zo’n leuk en best druk leven dat het bloggen er soms gewoon even niet tussen past. Tja, waar liggen dan mijn prioriteiten? Af en toe gewoon niet bij het bloggen, dat is gewoon zo. Maar soms (tijdens tentamenweken haha) komt de drang om te bloggen opeens weer omhoog en wil ik het toch weer vol gaan houden.. Ik zeg dan altijd tegen mezelf; niet standaard elke week maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag maar in ieder geval met enige regelmaat.. We zullen zien hoelang ik het deze keer vol hou. 

Inmiddels zit ik alweer in mijn derde tentamenweek. Vorige week maandag had ik een herkansing rekendidactiek, afgelopen maandag een rekentoets en vrijdag nog een taaldidactiek toets. Ook heb ik een probleemverkenning en taaldossier in moeten leveren. Gelukkig heb ik lekker in het zonnetje kunnen leren zoals je op onderstaande foto ziet. De rekentoets van afgelopen maandag ging voor mijn gevoel wel goed maar de herkansing heb ik helaas weer niet gehaald. Waar ik me eigenlijk onwijs kut om voel omdat dat betekend dat ik mijn propedeuse niet meer kan halen, terwijl dat toch eigenlijk wel mijn doel dit jaar was.. Aan de ene kant denk ik, Joyce waar maak je je druk om, zoveel mensen halen dat niet in 1 jaar. Maar op het mbo heb ik 4 jaar lang geen onvoldoendes gehaald, het is wennen om nu wel fouten te maken.. Maar goed, het zal vaker voor gaan komen dus ik moet het maar gaan accepteren!

Verder ben ik sinds kort lid van de activiteitencommissie van onze studievereniging. Onwijs leuk! Hopelijk kan ik binnenkort mijn eerste activiteit gaan organiseren! Het gaat verder onwijs goed op school, ik vind de vakken leuk, stage is nog steeds geweldig in groep 6 en ga zo maar door. Het jaar zit er alweer bijna op! Volgende week begint de laatste periode waar ik praktisch elke vrijdag vrij ben dus dat is lekker! 

In de liefde ben ik nog steeds onwijs gelukkig en verder loopt het in mijn leven eigenlijk allemaal wel lekker op z’n rolletjes. Op het werk word ik alleen steeds minder ingeroosterd.. Dus geld kom ik een beetje tekort helaas. Wel ben ik aan het kijken naar de mogelijkheden om bijles te gaan geven aan basisschoolkinderen. Ik hoop echt dat dit wat wordt!

Zoals jullie zien ben ik lekker druk bezig met mijn leven en zijn jullie weer een beetje op de hoogte!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Fleur

  Wat een positivitieit!
  En inderdaad; je bent echt de enige niet die de propedeuse niet in het eerste jaar haalt..
  Komt goed!

  april 13, 2016 at 5:52 am
 • Reply carolien

  Ik snap heel goed dat je het te druk hebt. Gelukkig gaat het verder wel goed met jou, en ook op school. Balen dat je de herkansing niet hebt gehaald. Heel veel succes met de laatste loodjes vam dit schooljaar! Liefs, Carolien

  april 13, 2016 at 6:29 am
 • Reply Irma

  Wat knake dat je je herkansing niet gehaald hebt hé. Verder ben je wel keigoed bezig! 🙂 Hou vol hé!

  april 14, 2016 at 8:16 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSBERICHTEN #1

  Vanaf deze week is er een nieuwe rubriek te vinden op LemonyLife; ik ga namelijk persberichten met jullie delen! Tegenwoordig...

  Sluiten