Follow:

PERSONAL UPDATE

beneden leeuwen

Zo dat is alweer eventjes geleden! Op sommige momenten is de zin om te bloggen gewoon eventjes ver te zoeken, dat geef ik eerlijk toe. Daarnaast vind ik het soms lastig om te combineren met school en werk. Maar nu ik weer tijd genoeg heb, ben ik van plan om het (voorlopig) weer op te pakken! Voorlopig, omdat het zomaar kan zijn dat ik het, wanneer de vakantie weer voorbij is, weer lastig vind om te combineren. We zullen in ieder geval zien! 
Zoals vaker, begin ik altijd weer met bloggen met een personal update. En dat doen we nu dus ook! 

 SCHOOL

Inmiddels heb ik alweer ruim een maand vakantie van school. Eind juni was de laatste tentamenperiode van het jaar en ik geef heel eerlijk toe, het spande er een beetje om. Natuurlijk niet of ik het jaar wel zou halen, daar geloofde ik wel in. Zoals je in dit artikel kan lezen haalde ik een herkansing van een tentamen niet waardoor ik mijn propedeuse niet meer in een jaar zou kunnen halen, iets wat ik zo ontzettend graag wilde. Uiteindelijk bestaat er een mogelijkheid om deze toets in oktober gelijk te herkansen, wat nog op tijd zou zijn voor de propedeuse uitreiking. Maar hiervoor moest ik wel alle overige toetsen halen. En dat was nogal een heikel puntje omdat hier een rekentoets tussen zat waar ik erg veel moeite mee had. Maar wonder boven wonder, na uren in spanning gezeten te hebben, haalde ik deze toets gewoon met een 7! En dat betekent dus dat ik mijn herkansing in oktober al mag doen. Jeeeej! Over een maandje begint het tweede jaar alweer. Ik ben hier ontzettend benieuwd naar!
Mijn stage die in oktober weer begint is ook al bekend, en ik ga stage lopen in groep 3! Hier ben ik echt onwijs blij mee. Mijn voorkeur gaat toch uit naar het jonge kind, maar het daadwerkelijke lesgeven (wat je bij de kleuters niet echt hebt) vind ik ook echt heerlijk. Dus groep 3 lijkt me een mooie uitkomst hiervan, maar dat mag ik dus de komende tijd gaan ervaren! 

labrador

PERSONAL

Afgelopen maand heb ik lekker veel gewerkt, wat er voor zorgt dat ik wanneer ik over een aantal dagen mijn loon ontvang ik heerlijk van mijn vakantie kan gaan genieten. De komende twee weken heb ik die namelijk. Nu ga ik niet echt op vakantie, maar ben ik toch wel lekker twee weekjes weg van huis. We passen namelijk op het huis van de tante van mijn vriend. En op de hond! Wat overigens echt een heerlijk beest is waar ik echt onwijs van geniet. Ik heb echt zoveel zin in deze twee weken en gister heb ik al heerlijk van de eerste dag genoten. Lekker niks doen, een beetje met de hond wandelen, lezen en bloggen. Nu moet het weer nog meewerken en dan kan ik ook heerlijk van de mega tuin genieten! Helaas zijn de voorspellingen voor komende week niet zo best, maar het lijkt daarna beter te worden. Dat hopen we dan maar zodat we toch ook nog een beetje zon mee kunnen pikken. Dan is het vakantiegevoel voor mij compleet!

Q: Hoe is jouw vakantie tot nu toe?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Janine

  Een fijne vakantie toegewenst! Hopelijk word het nog mooi weer de aankomende weken want dit weer is helemaal niks haha.
  Janine onlangs geplaatst…Mijn best gelezen artikelen | Persoonlijk.My Profile

  augustus 8, 2016 at 6:09 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSONAL | ALS IK LATER GROOT BEN.. IS DAT NU?

  Toen ik nog een klein meisje was, was ik al bezig met 'als ik later groot ben...' Als ik later...

  Sluiten