Follow:

PERSONAL UPDATE

In mijn vorige artikel heb je al alles over mijn blog kunnen lezen, maar hoe gaat het nou verder met me? Zoals jullie misschien wel weten ben ik dit schooljaar aan de pabo gestart. Een totaal nieuw leven is het eigenlijk, maar hoe bevalt me dat nou? Dat en meer vertel ik jullie vandaag in deze personal update!

 SCHOOL

Op het moment dat ik dit schrijf ik het alweer herfstvakantie, wat gaat de tijd toch snel! De eerste lesperiode zit er alweer op en de tentamenweek is aangebroken. Spannend! Ik ben flink aan het leren voor ontwikkelingspsychologie, wat ik aankomende woensdag heb. Eigenlijk vind ik het best lastig haha. Ik ben nog helemaal gewend om zonder moeite alle toetsen van het mbo te halen. Daar leerde ik altijd teveel. Als in, dat ik na de toetsen dacht van waarom heb ik in godsnaam geleerd? Dit kon ik ook wel zonder maken. Maar hier op het hbo is het natuurlijk anders. Leer ik nu wel genoeg? Leer ik wel op de juiste manier? Tja, helaas is er maar één manier om erachter te komen en dat is dat tentamen maken en dan maar zien hoe het gaat haha. Gelukkig krijgen we gelijk de uitslag dus dat scheelt. 

Verder vind ik de pabo echt onwijs leuk! Eindelijk wat meer uitdaging, iets waar je ook echt moeite moet doen. Ik bedoel, ik ben gewoon ruim een week van te voren begonnen met leren voor een toets. Normaal was dat één dag van te voren haha. Verder heb ik ook onwijs leuke mensen leren kennen en natuurlijk is de pub op vrijdagmiddag onmisbaar!
Ook ga ik binnenkort met stage beginnen in groep 1/2. Maar hier ga ik liever niet teveel op in in verband met privacy.

EN VERDER 

Verder gaat alles eigenlijk ook heel goed. Ik heb het nog steeds op zin naar mijn werk. Het bloggen wil ik weer oppakken, ik heb er weer helemaal zin in met deze nieuwe site. En verder heb ik een jongen leren kennen waar ik nu al een tijdje mee date. Vorige week zijn we samen met nog wat andere vrienden naar walibi fright nights geweest, onwijs leuk! Voor het eerst de Goliath in gegaan haha, jezus wat een ding! Ik vond het aan de ene kant verschrikkelijk, maar aan de andere kant toch ook wel leuk. Je krijgt er een soort kick van haha. Op dat moment durfde ik geen achtbanen in die over de kop gingen, daar heb ik nu toch wel een beetje spijt van. Wie weet de volgende keer! 
Oh en verder heb ik me ook aangemeld bij een studievereniging! Het is nog klein maar onwijs leuk. We hebben al een pubquiz gehad en een filmavond en binnenkort hebben we een themafeestje ‘onder de zee’ haha! Mijn vrienden willen allemaal als spongebob personages gaan, en als dat doorgaat wil ik sowieso Sandy zijn! Dan doe ik gewoon een bloem in mijn haar en klaar. 

Q: Heb jij nog andere ideeën voor het themafeestje ‘onder de zee’? Let me know! 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Fijn om te lezen dat alles goed gaat 🙂 Maar als Sandy moet je eigenlijk wel zo’n astronaut pak aan vind ik.
  Liefs, Susan

  november 2, 2015 at 5:28 am
  • Reply Joyce

   Eigenlijk wel he! Misschien moet ik iets anders bedenken haha. Het is een beetje koud voor een zeemeermin..

   november 4, 2015 at 4:03 pm
 • Reply Esmee

  Fijn dat alles goed met je gaat! Succes met je tentamens!
  XOXO esmee

  november 2, 2015 at 6:42 am
  • Reply Joyce

   Dankjewel!

   november 4, 2015 at 4:03 pm
 • Reply Simone

  Fijn om te lezen dat het zo goed gaat en dat je studie je zo goed bevalt, super belangrijk natuurlijk!
  Simone onlangs geplaatst…Diary – oktober #4My Profile

  november 2, 2015 at 7:36 am
 • Reply Sabrina

  Leuk overzicht! Wat fijn dat je je opleiding leuk vindt, klinkt goed allemaal! En ik ben ook naar de Fright Night geweest dit jaar, was zo gaaf!
  Sabrina onlangs geplaatst…PHOTOGRAPHY | Dit was oktober – Vintage per Kilo & Walibi Fright NightMy Profile

  november 4, 2015 at 7:04 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Een nieuwe start

  Welkom op mijn nieuwe site LemonyLife! Zoals sommige van jullie misschien wel weten blogde ik ruim 2 jaar lang op...

  Sluiten