Follow:

REVIEW | FOTOFABRIEK FOTOBOEK INTERRAILREIS 2015

Tegenwoordig maakt iedereen op vakantie foto’s met zijn of haar telefoon en komen deze na afloop ergens op je laptop terecht en doe je er vrij weinig meer mee. Stiekem vind ik dat zonde, ik hou echt van de fotoboeken van vroeger en vind het heerlijk om er doorheen te bladeren. Maar ja, inmiddels laten we ons fotorolletje niet meer ontwikkelen bij de Kruidvat. Fotofabriek heeft hier de ideale optie voor. Want wat is er nou leuker dan om van je digitale foto’s alsnog een mooi fotoboek te maken waar je regelmatig doorheen kunt bladeren? 

Zoals jullie al eerder op mijn blog hebben kunnen lezen, heb ik in de zomer van 2015 samen met een vriendin door Europa gereisd. Dit was echt een van de meest geweldige ervaringen van mijn leven en ik denk er nog regelmatig aan terug. Toen ik de aanbieding van Fotofabriek kreeg wist ik het dan ook gelijk. Mijn fotoboek zou deze geweldige reis laten zien! 

AAN DE SLAG 

Wanneer je bij fotofabriek een fotoboek maakt, wordt je verwezen naar een speciaal programma waar je volledig je eigen boek in elkaar kunt zetten. Je kunt hier per pagina een lay-out uitkiezen en zou per pagina verschillende indelingen maken. Op deze manier kan je er nog lekker je creativiteit in kwijt. Gelukkig heeft fotofabriek hier dan ook meer dan genoeg opties voor! Daarnaast kun je deze pagina’s ook nog naar wens aanpassen; je kunt dingen verschuiven, groter of kleiner maken of effecten en kaders toevoegen. Ook bevat het programma handige hulplijnen waardoor het gebruiksgemak hoog is. Naast de pagina indeling geeft Fotofabriek je nog meer keuzes. Zo kun je kiezen voor een harde of zachte cover, een spiraalfotoboek en heb je ook keuze uit verschillende maten. Daarnaast kun je ook nog eens een papiersoort uitzoeken. Zo kun je het boek dus volledig naar je smaak aanpassen.

HET RESULTAAT 

Nadat ik mijn fotoboek had afgeleverd kreeg ik al snel een mailtje dat ze aan de slag gingen en dit ongeveer een weekje zou duren. In die week kreeg ik zelfs nog een leuk filmpje opgestuurd waarin ik het proces van het maken van het fotoboek zag. Hoe leuk is dat!? Het fotoboek werd netjes na een week geleverd en ik heb echt mijn ogen uitgekeken toen ik het boek voor de eerste keer doorbladerde! Ik vind het namelijk zo ontzettend mooi geworden. 

De omslag is stevig, net zoals het papier en het is allemaal prima ingebonden. De kleuren van de foto’s en het contrast zijn prachtig en ik kan ook niet zeggen dat de foto’s korreliger zijn geworden of dat er kwaliteit verloren is gegaan. Ik ben dus dik tevreden en kan fotofabriek zeker aanraden! Ik weet het zeker, na onze vakantie naar Rome gaat er weer een fotoboek bijkomen! 

Voor meer informatie 

De fotoboeken van Fotofabriek beginnen bij €8,99 voor een spiraalfotoboek en vanaf €44,95 voor een exclusief fotoboek. Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden hier

#

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Joanne

  Wat gaaf zo’n reis!
  Joanne onlangs geplaatst…Want to wear | Corset shirtMy Profile

  mei 3, 2017 at 6:20 pm
 • Reply Nesrin

  Wat een mooi boek is het geworden. Ik heb nog ontzettend veel albums die ik wil maken, maar het komt er nooit van.

  mei 4, 2017 at 3:14 pm
 • Reply LifestyleByLilly

  Het is inderdaad een kleine zonde dat we na het trekken van al die mooie foto’s er niets meer mee doen.. Ik ken ook wat sites om zo een fotoboek te maken en ik vind dat een perfect idee voor mooie reizen of evenementen die je meegemaakt hebt!

  mei 5, 2017 at 8:32 am
 • Reply Saskia

  Wat een prachtig boek is het geworden. Heel erg veel plezier ermee!

  mei 6, 2017 at 5:06 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  DISNEYLAND PARIS BESTAAT 25 JAAR!

  Elk kind droomt ervan. Wat zeg ik? Ik denk dat zelfs menig volwassene erover droomt. Een magische tijd beleven in...

  Sluiten