Follow:

SERIES DIE IK NOG WIL ZIEN

Ik ben echt iemand die dol is op series. Het lijstje met series die ik al gezien heb is dan ook al best lang. Ik vind het echt heerlijk om ’s avonds voor het slapen gaan nog wat afleveringen te kijken, of op een herfstachtige dag lekker onder een dekentje te kruipen met mijn laptop en een kopje thee. Gelukkig voor mij zijn er dan ook nog genoeg series die ik nog wil zien! Vandaag heb ik een kleine selectie voor jullie gemaakt die ik de komende periode graag nog wil zien.

 

Games of Thrones

games of thrones

Eigenlijk heb ik nog nooit in Game of Thrones geïnteresseerd. Totdat ik een vriend kreeg die er werkelijk waar lyrisch over is. Ja en dan begin je toch aan jezelf te twijfelen haha. Als hij er zo over te spreken is, moet ik het dan toch niet eens gaan kijken?

Modern Family

modern family

Wederom heeft mijn vriend hier invloed haha. Voordat ik hem kende keek ik eigenlijk nooit echt naar die comedyseries van 20 minuten. Maar inmiddels heb ik Friend en How I Met Your Mother erop zitten. En eigenlijk vind ik het heerlijk. Van die hersenloze korte afleveringen. Ideaal voor ’s avonds laat. Modern Family hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis dus die staat ook op het lijstje! 

The Big Bang Theory 

the big bang theory

In de categorie korte comedyseries heb je natuurlijk ook nog The Big Bang Theory. Al twijfel ik bij deze wel wat meer of ik het wel leuk vind. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar dat aan ligt. 

Glee

glee

Jep, ik ben iemand die Glee nog nooit heeft gezien. Ik schaam me diep. Al tijden staat deze serie op mijn lijstje, maar steeds had ik series die ik boeiender vond en dus eerst wilde kijken. Maar goed, Glee staat dus nog steeds op mijn lijstje en ooit zal ik deze serie kijken! 

Scandal

scandal

Mede dankzij Grey’s Anatomy (mijn all time favorite!) ben ik echt dol op Shonda Rhimes. Daarom moet ik deze serie dus ook kijken. Ooit ben ik eraan begonnen, maar kon ik niet echt in het verhaal komen. Maar ik wil dus zeker nog eens een nieuwe poging gaan wagen! 

House

house

Toen ik nog jonger was zag ik af en toe een losse aflevering van House op Net 5 (dacht ik). Toen wist deze serie me al te boeien maar eigenlijk heb ik er verder nooit naar omgekeken. Aangezien ik dol ben op Grey’s Anatomy lijkt House me ook wel wat! 

Better Call Saul 

better call saul

Breaking Bad is denk ik wel na Grey’s mijn favoriete serie. Jezus wat was die sterk! Better Call Saul is een spin off van deze geweldige serie, en dat is natuurlijk de reden om Better Call Saul ook te kijken. Al vond ik Saul altijd maar een irritant mannetje in Breaking Bad haha. 

Sex and the City 

sex and the city

Oh mijn god.. Ik schaamde me al bij Glee maar nu kruip ik al helemaal in een hoekje. Behalve de film heb ik Sex and the City nog nooit gezien.. En dat terwijl Carrie Bradshaw en Mr. Big natuurlijk onwijs bekend zijn! Shame on me. 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Mariska

  Game of Thrones is echt heel gaaf! Eerste paar afleveringen is even inkomen en je moet wel opletten, anders ga je alle namen door elkaar halen (dat had ik xD) modern family is ook echt suuuper leuk 😀

  augustus 10, 2016 at 7:27 am
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  hahaha dit is zo herkenbaar!!! Ken nog niet alle series, dank voor de inpsiratie!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Review: Gezichtsreinigingsborstel Aliexpress versus BraunMy Profile

  augustus 10, 2016 at 9:27 am
 • Reply Daphne

  Ik keek ook jaaaaren achter elkaar TBBT!

  augustus 10, 2016 at 10:53 am
 • Reply Nienke

  Jaa, modern family, zoo leuk! Keek vroeger ook heel vaak The Big Bang Theory, vind het wel grappig maar niet geweldig.

  augustus 10, 2016 at 12:23 pm
 • Reply Kirsty

  Game of Thrones is echt een aanrader! Ik kan al niet meer wachten op het nieuwe seizoen. Verder vind ik Supernatural en Gotham ook erg leuk om te kijken.
  Kirsty onlangs geplaatst…MUA Rhapsody Palette OoglookMy Profile

  augustus 10, 2016 at 2:19 pm
 • Reply Quirine

  GAME OF THRONES IS GEWELDIG GA HET KIJKEN.
  En de Big Bang Theory is ook echt heerlijk haha, de rest heb ik ook nog nooit gekeken!

  augustus 10, 2016 at 3:54 pm
 • Reply Quinty

  Glee nog nooit gezien ?! Dat je dat hebt kunnen volhouden haha echt een hele leuke serie. Ik ga vandaag weer beginnen aan Nashville, die stond best hoog op mijn ‘nog zien lijstje’. Ik was er een paar jaar geleden aan begonnen maar vond het toen niet leuk maar nu heb ik wat stukjes op YouTube gekeken en het lijkt me toch wel heel leuk. Ik geef het een tweede kans haha 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE MATT MATT MATT 02My Profile

  augustus 10, 2016 at 8:08 pm
 • Reply Janine

  Haha hier ook een serie addict, die je nog wilt zien heb ik allemaal al gezien behalve game of thrones. Daar maar ook even aan beginnen Haha.
  Janine onlangs geplaatst…Catrice Beautifying Lip Smoother | BeautyMy Profile

  augustus 11, 2016 at 6:08 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  PERSONAL UPDATE

  Zo dat is alweer eventjes geleden! Op sommige momenten is de zin om te bloggen gewoon eventjes ver te zoeken,...

  Sluiten