Follow:

SPAM YOUR BEST ARTICLE | AUGUST

 

Regelmatig zie je op blog dat je je blog eenmalig mag spammen. Hartstikke leuk natuurlijk want zo kan je meer bezoekers krijgen en ook andere leuke blogs ontdekken. Maar op mijn blog doen we het net even anders.

Het idee is om iedere maand een ‘Spam your beste article’ online te zetten. Op welk artikel van de maand augustus ben jij het meest trots?

 

Afgelopen maand heb ik voor mijn doen flink wat artikelen online gezet. Daar ben ik best trots op! Stiekem vind ik dat er wel wat sterke onderwerpen tussen zitten. Zo schreef ik bijvoorbeeld over mijn idee over het stoppen met pil. Tegenwoordig zie je zoveel mensen voorbij komen die ermee stoppen, maar wil ik dat eigenlijk wel?

Ook schreef ik een artikel over het kopen van Instagram followers. Deze hype zie je steeds vaker voorkomen, maar wat is het nou eigenlijk en heb je hier ook wel echt iets aan?

De laatste tijd eet ik steeds vaker vegetarisch. Hoe bevalt dit me en hoe wil ik dit door gaan zetten? Ik zette mijn overwegingen voor jullie op een rijtje!

In het verlengde van het vegetarisch eten zette ik ook een heerlijke, vegetarische pasta online! Super simpel om te maken maar o zo lekker.

En als laatste schreef ik ook nog over de nieuwe haarkleurtrends voor de herfst van 2017. Ik vond alvast een prachtige haarkleur, ik denk dat ik volgende maand, wanneer ik weer geld heb, bij de kapper zit om mijn haar hierin te verven!

Dit zijn een aantal artikelen die ik graag aan iedereen laat zien, maar vandaag is het aan jou! Op welk artikel van de maand augustus ben jij het meest trots? Of welk artikel van de afgelopen maand is het meest gelezen? Deze artikelen mogen in alle categorieën vallen, dan zit er voor iedereen wat tussen. Je mag maximaal 1 artikel per persoon plaatsen.

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Simone

  Oh wat leuk en lief van je! Mijn favoriete artikel van de maand augustus is deze: http://simonevissers.com/5-tips-om-jezelf-te-zijn/. Ik zat er al mee in mijn hoofd en opeens rolde alles eruit! Ben er stiekem best trots op!

  augustus 31, 2017 at 7:23 am
  • Reply Joyce

   Oeh dat ga ik eens even lezen, vind ik erg interessant!

   augustus 31, 2017 at 11:13 am
 • Reply Loes

  Ik vond jouw artikel over (niet) stoppen met de pil echt heel goed! Het belichtte even de andere kant van de situatie en dat vond ik super interessant.

  Het artikel waar ik het meest trots op ben deze maand is mijn review van het ‘Naked Heat’ palette van UD. Vooral omdat ik de foto’s mooi gelukt vind! Dit is het linkje: http://levendeloes.nl/?p=2265
  Loes onlangs geplaatst…Recept – Linguine met Gegrilde GroentenMy Profile

  augustus 31, 2017 at 8:26 am
  • Reply Joyce

   Ah dankjewel! Dat vind ik een erg mooi compliment! Je foto’s zijn inderdaad erg mooi geworden!

   augustus 31, 2017 at 11:13 am
 • Reply Daniëlle

  Wat super leuk ! Ik ben heel trots op mij eerste outfit post, ik ben daar helemaal niet goed in. Maar ik vind deze toch best goed gelukt .. http://www.theloveforpink.nl/2017/08/fashion-snake-in-picture.html

  Liefs, Danielle

  augustus 31, 2017 at 10:04 am
  • Reply Joyce

   Ziet er inderdaad goed uit!

   augustus 31, 2017 at 11:09 am
 • Reply Oui Nathalie

  Wat een super leuk idee zeg! Heel origineel! Zou ik in de toekomst ook is zo’n artikel mogen delen met mijn volgers? Ik zal jou er dan in linken 🙂
  Mijn beste artikel de afgelopen maand is: http://www.ouinathalie.nl/2017/08/review-shimmering-oil-after-sun-van-etos.html omdat ik de productfoto’s zo mooi gelukt vindt:-)

  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Fashionable in de regen met mijn nieuwe regenjas!My Profile

  augustus 31, 2017 at 10:17 am
  • Reply Joyce

   Thanks! Dat mag zeker! Laat het even weten als het online staat, vind ik leuk!

   Je foto’s bij het artikel zijn inderdaad erg mooi gelukt!

   augustus 31, 2017 at 11:08 am
 • Reply Nesrin

  Wat een leuk idee dat de lezers een link van het best gelezen artikel mogen droppen. Ik vond jouw Instagram volgers kopen artikel erg leuk.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #85 dag grijs haar & hallo papa en mamaMy Profile

  augustus 31, 2017 at 1:01 pm
  • Reply Joyce

   Dankje voor het compliment!

   september 1, 2017 at 9:45 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  INSTAGRAM FOLLOWERS KOPEN DE NIEUWE TREND?

  Al voor €1,99 kun je 100 likes op je instagramfoto's kopen. Wil je in één week 350 volgers erbij krijgen?...

  Sluiten