SPAM YOUR BEST ARTICLE | AUGUST

 

Regelmatig zie je op blog dat je je blog eenmalig mag spammen. Hartstikke leuk natuurlijk want zo kan je meer bezoekers krijgen en ook andere leuke blogs ontdekken. Maar op mijn blog doen we het net even anders.

Het idee is om iedere maand een ‘Spam your beste article’ online te zetten. Op welk artikel van de maand augustus ben jij het meest trots?

 

Afgelopen maand heb ik voor mijn doen flink wat artikelen online gezet. Daar ben ik best trots op! Stiekem vind ik dat er wel wat sterke onderwerpen tussen zitten. Zo schreef ik bijvoorbeeld over mijn idee over het stoppen met pil. Tegenwoordig zie je zoveel mensen voorbij komen die ermee stoppen, maar wil ik dat eigenlijk wel?

Ook schreef ik een artikel over het kopen van Instagram followers. Deze hype zie je steeds vaker voorkomen, maar wat is het nou eigenlijk en heb je hier ook wel echt iets aan?

De laatste tijd eet ik steeds vaker vegetarisch. Hoe bevalt dit me en hoe wil ik dit door gaan zetten? Ik zette mijn overwegingen voor jullie op een rijtje!

In het verlengde van het vegetarisch eten zette ik ook een heerlijke, vegetarische pasta online! Super simpel om te maken maar o zo lekker.

En als laatste schreef ik ook nog over de nieuwe haarkleurtrends voor de herfst van 2017. Ik vond alvast een prachtige haarkleur, ik denk dat ik volgende maand, wanneer ik weer geld heb, bij de kapper zit om mijn haar hierin te verven!

Dit zijn een aantal artikelen die ik graag aan iedereen laat zien, maar vandaag is het aan jou! Op welk artikel van de maand augustus ben jij het meest trots? Of welk artikel van de afgelopen maand is het meest gelezen? Deze artikelen mogen in alle categorieën vallen, dan zit er voor iedereen wat tussen. Je mag maximaal 1 artikel per persoon plaatsen.

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

10 Comments

 1. Simone

  augustus 31, 2017 at 7:23 am

  Oh wat leuk en lief van je! Mijn favoriete artikel van de maand augustus is deze: http://simonevissers.com/5-tips-om-jezelf-te-zijn/. Ik zat er al mee in mijn hoofd en opeens rolde alles eruit! Ben er stiekem best trots op!

  1. Joyce

   augustus 31, 2017 at 11:13 am

   Oeh dat ga ik eens even lezen, vind ik erg interessant!

 2. Loes

  augustus 31, 2017 at 8:26 am

  Ik vond jouw artikel over (niet) stoppen met de pil echt heel goed! Het belichtte even de andere kant van de situatie en dat vond ik super interessant.

  Het artikel waar ik het meest trots op ben deze maand is mijn review van het ‘Naked Heat’ palette van UD. Vooral omdat ik de foto’s mooi gelukt vind! Dit is het linkje: http://levendeloes.nl/?p=2265
  Loes onlangs geplaatst…Recept – Linguine met Gegrilde GroentenMy Profile

  1. Joyce

   augustus 31, 2017 at 11:13 am

   Ah dankjewel! Dat vind ik een erg mooi compliment! Je foto’s zijn inderdaad erg mooi geworden!

 3. Daniëlle

  augustus 31, 2017 at 10:04 am

  Wat super leuk ! Ik ben heel trots op mij eerste outfit post, ik ben daar helemaal niet goed in. Maar ik vind deze toch best goed gelukt .. http://www.theloveforpink.nl/2017/08/fashion-snake-in-picture.html

  Liefs, Danielle

  1. Joyce

   augustus 31, 2017 at 11:09 am

   Ziet er inderdaad goed uit!

 4. Oui Nathalie

  augustus 31, 2017 at 10:17 am

  Wat een super leuk idee zeg! Heel origineel! Zou ik in de toekomst ook is zo’n artikel mogen delen met mijn volgers? Ik zal jou er dan in linken 🙂
  Mijn beste artikel de afgelopen maand is: http://www.ouinathalie.nl/2017/08/review-shimmering-oil-after-sun-van-etos.html omdat ik de productfoto’s zo mooi gelukt vindt:-)

  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Fashionable in de regen met mijn nieuwe regenjas!My Profile

  1. Joyce

   augustus 31, 2017 at 11:08 am

   Thanks! Dat mag zeker! Laat het even weten als het online staat, vind ik leuk!

   Je foto’s bij het artikel zijn inderdaad erg mooi gelukt!

 5. Nesrin

  augustus 31, 2017 at 1:01 pm

  Wat een leuk idee dat de lezers een link van het best gelezen artikel mogen droppen. Ik vond jouw Instagram volgers kopen artikel erg leuk.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #85 dag grijs haar & hallo papa en mamaMy Profile

  1. Joyce

   september 1, 2017 at 9:45 am

   Dankje voor het compliment!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
INSTAGRAM FOLLOWERS KOPEN DE NIEUWE TREND?

Al voor €1,99 kun je 100 likes op je instagramfoto's kopen. Wil je in één week 350 volgers erbij krijgen?...

Sluiten