Follow:

SPAM YOUR BEST ARTICLE | JULY

Regelmatig zie je op blogs dat je je blog eenmalig mag spammen. Hartstikke leuk natuurlijk want zo kan je meer bezoekers krijgen en ook andere leuke blogs ontdekken. Maar vanaf nu gaan we het op mijn blog net even wat anders doen. Het plan is om iedere maand een ‘Spam your best article’ online te zetten. Op welk artikel ben jij het meest trots?

Inmiddels blog ik alweer een aantal jaar vrolijk verder. Sinds oktober 2015 doe ik dit op LemonyLife, maar daarvoor heb ik ook nog een andere blog gehad. Zo zijn er al redelijk wat artikelen van mijn hand verschenen. Laatst heb ik mijn Google Analytics eens doorgespit en kwam ik een lijstje tegen met mijn best bekeken artikelen. Ontzettend leuk om te zien! Het meest bekeken artikel op LemonyLife gaat over goedkoop uiteten gaan in Nijmegen. Daarnaast doet ook de review over de Hema Strobing Stick het erg goed met een tweede plaats in de lijst. En op de derde plaats staat wederom een artikel over Nijmegen, namelijk 11 hotspots
Daarnaast heb ik zelf nog een artikel waar ik denk ik wel het meest trots op ben, dat is mijn artikel over zelfvertrouwen. Zo’n klein onderwerp maar ontzettend belangrijk! 

Dit zijn een aantal artikelen die ik graag aan iedereen laat zien, maar vandaag is het aan jou! Op welk artikel van de maand juli ben jij het meeste trots? Of welk artikel van de afgelopen maand is het meest gelezen? Deze artikelen mogen in alle categorieën vallen, dan zit er voor iedereen wat tussen. Je mag maximaal 1 artikel per persoon plaatsen. 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Deborah

  Wat leuk! Je artikel over zelfvertrouwen ziet er heel bekend uit 🙂 Daar gaat het bij mij ook regelmatig indirect over.

  Toen je begon over het artikel waar je het meest trots op bent moest ik wel even slikken! Toen ik net begon met schrijven schreef ik over m’n abortus en laatst heb ik over de scheiding van mn ouders geschreven. Twee zeer persoonlijke maar, maar mijn idee, goede stukken. Afin, ik kon niet kiezen.

  Dus toen schreef je van de maand juli en dan kom ik op deze: http://www.gebrokenvleugelmeisje.nl/2017/07/wat-vind-ik-daar-eigenlijk-van.html?m=1

  Een blog n.a.v. een tindergesprek van nog geen 5 minuten.

  augustus 2, 2017 at 8:03 am
 • Reply Loes

  Wat een super leuk idee! Ik vind het best lastig op hierover na te denken, want populaire artikelen staan niet per se gelijk aan artikelen waar je het meest trots op bent.. Ik ben denk ik het meest trots op mijn storytime over mijn tweede bachelor, maar ik merkte dat die helemaal niet zo goed is bekeken! Toch plaats ik ‘m even hier, want ik vind dat hij het lezen waard is.

  http://levendeloes.nl/?tag=tweede-bachelor
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – JuliMy Profile

  augustus 2, 2017 at 10:06 am
 • Reply TypischKim

  Wat een leuk initiatief!
  Het artikel waar ik wel het meest trots op ben is die wat ik op 26 juli plaatste. Daarop maakte ik bekend dat ik was overgestapt naar mijn eigen domein! Ik vond dit echt een grote mijlpaal en ben ook erg trots op deze stap!
  http://typischkim.com/welkom-op-typischkim-com/
  TypischKim onlangs geplaatst…Essence Cubanita limited edition collectieMy Profile

  augustus 2, 2017 at 1:40 pm
 • Reply Priscilla

  Wat een leuk idee! Ik heb even mijn artikelen van de afgelopen maand doorgespit en denk dat dit het artikel is waar ik het meest trots op ben: Mijn omgekeerde bucketlist – http://www.prisje.nl/persoonlijk/omgekeerde-bucketlist/ Ik schreef over doelen en wensen die ik in mijn leven heb behaald en heb mogen waarmaken. Een bucketlijst heb ik nooit echt opgesteld, dus deze is met terugwerkende kracht.
  Priscilla onlangs geplaatst…Dit was mijn maand XXL – Heel veel positiviteit, vakantie en lekker etenMy Profile

  augustus 2, 2017 at 8:29 pm
 • Reply Inez

  Nog niet zo heel lang geleden schreef ik een artikel genaamd “waarom ik mijn blog niet durf te delen” (http://afloralsunset.blogspot.be/2017/04/waarom-blog-niet-durven-delen.html).
  Sinds dat artikel, probeer ik net mijn blog meer te delen en/of te promoten om mezelf een beetje uit die comfort zone te halen. Niet altijd gemakkelijk, maar bij deze ben ik toch weer een stukje dichter bij het halen van dat doel! 😉

  augustus 6, 2017 at 7:51 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  MOVIES | BABY DRIVER

  Let op: dit artikel bevat spoilers rondom de film 'Baby Driver'. Lange tijd draaiden er geen leuke films in de bioscoop,...

  Sluiten