Follow:

UPDATE | HOU IK HET NU AL NIET MEER VOL?

Ooh jongens ik ging in Augustus zo lekker. Er kwam echt met regelmaat een artikel online en in de laatste week kwam er zelfs elke dag een artikel online.

En ik was écht oprecht van plan om dit vol te houden. En deze keer zou het me lukken. Ondanks dat school en stage weer begon. Deze keer ging ik het volhouden. En is dit gelukt? Nee. Ik heb keihard gefaald.

En als ik heel eerlijk ben was het ook gewoon ontzettend dom. Totaal niet over nagedacht. Ik had wel in mijn hoofd dat ik wanneer school weer zou beginnen ik dit vol zou willen houden maar daarnaast had ik er totaal niet over nagedacht over hoe ik dat dan vorm zou geven. Want hee, ik ga van veel vrije dagen naar een vol rooster met géén vrije dag en ook nog eens standaard 2 volle avonden in de week. Precies 2 weken terug begon het schooljaar weer. Tegelijk ook mijn verjaardag. Op deze dag kwam er nog een artikel online maar sindsdien is er niks meer verschenen. Ik zal je vertellen waarom. Op deze maandag vierde ik ’s avonds ook gelijk mijn verjaardag, geen tijd dus. Die dinsdag zat ik gelijk tot laat op school en de twee dagen erop was ik tot ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat weg. En ik had me met mijn domme hoofd niet gerealiseerd dat mijn dagen er zo uit zagen en dat ik dus helemaal geen tijd had om een artikel te tikken.

Daarnaast heb ik 3 dagen gekampeerd, heb ik inmiddels een studio bezichtigt, ingeloot, contract ondertekend en ben ik bezig met verhuizen en moet ik ergens ook nog werken en een sociaal leven onderhouden haha. Superblij ben ik natuurlijk, dat ik ga samenwonen! Maar dit is wel de reden voor mijn afwezigheid de afgelopen tijd.

Hoe nu verder dan?

Zoals de planning was. Ik hoop dat het me gaat lukken om nu hard genoeg vooruit te werken om gewoon dagelijks één artikel online te hebben. Ik denk wel dat het me zou moeten lukken, al misschien komende week nog niet omdat we nog aan het verhuizen zijn. Deze week moet ik even zien wat er haalbaar is het plan is wel om in ieder geval zoveel mogelijk online te laten komen! Je kunt dus gewoon weer met regelmaat en uiteindelijk elke dag een artikel op LemonyLife verwachten!

Q: hoe ga jij om met zulke drukke weken?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Loes

  Neem je tijd en rust, je blog is een hobby en 1 artikel online is al top! Eerlijk gezegd doe ik ’s ochtends altijd mijn blogrondje, dus zo’n tweede artikel lees ik regelmatig niet eens..
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #29 – Verdwaalde Ansichtkaart & OutfitdillemaMy Profile

  september 18, 2017 at 8:02 am
 • Reply Sylvia - alovelyadventure

  Rustig aan hoor! Ik heb soms ook moeite met vooruit schrijven. Alles bij elkaar kost het gewoon heel veel tijd. Daarom heb ik een planning met maar 3 artikelen in de week.. ondanks dat ik boordevol ideeën zit
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…About last week..#37My Profile

  september 18, 2017 at 8:45 am
 • Reply Oui Nathalie

  Oooh dit is zo herkenbaar. In augustus ging het ook zo lekker bij mij en ik had de smaak te pakken. Ik dacht dit kan ik allemaal aan en ik ga lekker over van drie naar vier artikels per week. Eerlijk gezegd ben ik na drie weken school en één week stage al helemaal kapot en weet ik niet of ik dit zo ga volhouden. Ik ben na stage nog veel aan school aan t werk en als dat klaar is ‘moet’ ik vaak ook nog foto’s maken en artikels schrijven. Maar goed, we moeten vast even weer in het ritme komen en het komt vast allemaal goed 🙂
  Fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben die hier last van heeft!

  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Dé musthave voor je telefoon en het nieuwe schooljaar!My Profile

  september 18, 2017 at 9:19 am
 • Reply Daphne

  Niet teveel druk op jezelf leggen lieve Joyce, ik begrijp het maar al te goed! Gewoon lekker iets plaatsen wanneer jij daar tijd voor hebt en ook zin in hebt <3

  september 18, 2017 at 10:32 am
 • Reply Robin Valentine

  Succes met de drukte! Wel heel leuk dat je samen gaat wonen 🙂 succes met de verhuizing.

  september 18, 2017 at 3:32 pm
 • Reply Jorinde

  Super leuk dat je gaat samenwonen! Loop jezelf niet voorbij. We willen vaak zoooveel en dat moet niet teveel worden. Plaats als het goed voor jou voelt, want je hebt er ook niets aan als je tegen de lamp loopt. Succes met verhuizen! 🙂
  Jorinde onlangs geplaatst…Paklijst Sri Lanka | Wat neem ik mee in mijn backpack?My Profile

  september 20, 2017 at 12:37 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  MIJN MAAND | SEPTEMBER

  En toen was het gewoon alweer september. Wat gaat de tijd toch belachelijk snel hé! Ik werk gewoon alweer een...

  Sluiten